עבור לתוכן

100 המשחקים הטובים ביותר? (מתוך gamer)

Featured Replies

פורסם

מאה המשחקים הטובים בכל הזמנים לפי אתר גיימר..בטוח תמצא שם הרבה משחקים יפים בגוף ראשון שיתאימו לך

אני ממליץ ביותר על DEUS EX.

פורסם

קצת אוף טופיק, אבל כתגובה למי שפרסם את 20 המשחקים הכי טובים של gaymer... למנהל הפורום, תפצל בבקשה את הנושא... תודה רבה מראש :-*

בושה לGAYMER שלא שמו את fallout כאחד המשחקים הטובים ביותר... ועוד לשים את morrowind לפניו... כל כך אין להם מושג... חמוד שהראו קצת הבנה ברמה של משחקים כששמו את plane scape torment, אבל אם הם הגיעו לטורמנט, איך לעזאזל אפשר לפספס את fallout?! כנראה הם לא שיחקו בו... ומה קשור grim fandango?! כאילו אין ספק שזה quest נחמד ביותר, אבל יש המון קוואסטים יותר טובים ממנו! כשכמובן שmonkey island פשוט לא רואה אותו ממטר ::) חבל שאתר שיאנו אמור לכבד את עצמו, מבזה את עצמו כל כך בחוסר הבנה.

פורסם

על טעם ועל ריח ידידי.

פורסם

לא במקרה הזה... האתר הזה יאנו אמור לייצג דעה די אובייקטיבית, ולא דעה של בן אדם אחד נכון? אגב, עכשיו בדקתי, והם לא שמו את fallout אפילו ב100 הראשונים. לאומת משחקים שבכלל לא שמעתי עליהם(ובצדק), ומשחקים שאני ועוד איך שמעתי עליהם, אבל הם כל כך גרועים שלא צריך אפילו להזכיר אותם.

fallout ידוע מאד כמשחק שנחשב כאחד הטובים ביותר, אם לא הטוב ביותר, בקרב כל הז'אנרים בכלל, בקרב הרבה מאד גיימרים ברחבי העולם. יש לו קהילה מאד מאד גדולה, ואחת הגדולות שיש לאיזשהו משחק בכלל, שהוא לא multiplayer... אלה עובדות, שאם אתה רוצה אני אוכיח לך אותם אם אתה לא יודע או לא מאמין לי, ותאמין לי שאני יכול להוכיח:) בכל אתר משחקים מכובד תמצא honorable mention לfallout, וזאת פשוט יריקה בפרצוף, וכנראה אפילו מאיזשהם מניעים אישיים לא ברורים, לא להציב את fallout בין ה100 הראשונים... עזבו, איזה 100 הראשונים... 10 הראשונים לפחות. כל מי שאני מכיר ששיחק בfallout יותר מככה... חצי שעה, והתחיל להתרגל אליו ולהבין את הדקויות שלו, אמר שזה ללא ספק אחד המשחקים הטובים ביותר שהוא שיחק בהם...

פורסם

לא במקרה הזה... האתר הזה יאנו אמור לייצג דעה די אובייקטיבית, ולא דעה של בן אדם אחד נכון? אגב, עכשיו בדקתי, והם לא שמו את fallout אפילו ב100 הראשונים. לאומת משחקים שבכלל לא שמעתי עליהם(ובצדק), ומשחקים שאני ועוד איך שמעתי עליהם, אבל הם כל כך גרועים שלא צריך אפילו להזכיר אותם.

fallout ידוע מאד כמשחק שנחשב כאחד הטובים ביותר, אם לא הטוב ביותר, בקרב כל הז'אנרים בכלל, בקרב הרבה מאד גיימרים ברחבי העולם. יש לו קהילה מאד מאד גדולה, ואחת הגדולות שיש לאיזשהו משחק בכלל, שהוא לא multiplayer... אלה עובדות, שאם אתה רוצה אני אוכיח לך אותם אם אתה לא יודע או לא מאמין לי, ותאמין לי שאני יכול להוכיח:) בכל אתר משחקים מכובד תמצא honorable mention לfallout, וזאת פשוט יריקה בפרצוף, וכנראה אפילו מאיזשהם מניעים אישיים לא ברורים, לא להציב את fallout בין ה100 הראשונים... עזבו, איזה 100 הראשונים... 10 הראשונים לפחות. כל מי שאני מכיר ששיחק בfallout יותר מככה... חצי שעה, והתחיל להתרגל אליו ולהבין את הדקויות שלו, אמר שזה ללא ספק אחד המשחקים הטובים ביותר שהוא שיחק בהם...

חקרת על המשחק הזה?

פורסם

מה שכן הם צדקו עם המקום הראשון ולדעתי עם זה אין ויכוח - Half Life!

פורסם

עם זה אני בהחלט מסכים.

המשחק הטוב ביותר בכל הזמנים.

פורסם

חקרת על המשחק הזה?

חאח? למה הכוונה?

פורסם

בכלל היו המון משחקים חדשים... נראה כאילו הזיכרון של גיימר קצר מאוד..

פורסם

יש ויכוח

מאפיה

שבכלל לא נמצא בכל ה-100

פורסם

מה שכן הם צדקו עם המקום הראשון ולדעתי עם זה אין ויכוח - Half Life!

אין ספק שזהו המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו. מי יתן והלף לייף 2 יהיה ברמה שלו לפחות

פורסם

בהחלט למשחק Half life מגיע להיות במקום ב-1!!משחק שולט,אבל המשחק Half life 2 יהיה יותר טוב ממנו אני מקווה,לפי דעתי Grand Theft Auto: Vice City היה צריך להיות במקום ה-3 ולא בחמישי.

למשתמש ששאל למה המשחק Grim Fandango הגיע למקום ה-12 זה כי זה משחק שמלא אנשים בעולם שיחקו,ולכן הרבה חושבים שהוא המשחק קווסט הכי טוב שיצא,למרות שאני לא מסכים איתם.

פורסם

FAR CRY במקום 11?! משחק כזה מחורבן :P

חוץ מגרפיקה וקצת AI (ממש קצת) הוא לא שונה מכל משחק אחר בסגנון.

UT 04 במקום 5?!

טוב זה ענין של טעם אישי, אני חושב שהוא עלוב.

ואני אהבתי את מאפיה לא פחות מאת GTA האחרון.

GTA היה סתם כיף מאפיה היה מיוחד יותר וטוב יותר, לדעתי.

פורסם

באמת מצב טראגי אם לא שמו את Fallout, לא 1, לא 2, לא Tactix...כלום!

פורסם

יש לי טקטיקס האחרון ולא אהבתי אותו :-\ :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים