עבור לתוכן

הספק שבא עם המארז RAIDMAX Scorpio 868 בפנדה

Featured Replies

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה ספק ג'נרי ותכננתי לקחת עליו זיכוי ולקנות ספק אחר. אבל התקשרתי לחנות לעשות בירורים ושאלתי בין השאר על הספק והטכנאי אמר לי שהספק הוא של ריידמקס.

מישהו יודע אם הספקים שלהם אכותיים ואם כדאי לי להשאר עם הספק הזה?

פורסם

למרות שהוא של ריידמאקס , הוא עדיין ג'נרי , מניסיון , הספק הזה כל כך גרוע שלא הייתי משלם עליו אפילו שקל! , מתחים משכם! , לא הייתי מתקרב אליו.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת עדיין ג'נרי? הוא של ריידמקס. ג'נרי זה של חברה לא מוכרת או ללא שם מותג...

פורסם

בכל זאת , מניסיון הוא אפילו יותר גרוע מג'נרי! , ואין קשר אם יש שם או אין שם , הוא פשוט ספק על הפנים שהדביקו עליו מדבקה של ריידמאקס ושל 420W...

פורסם
  • מחבר

אתה חושב או יודע?

קנית מפנדה את המארז הזה?

פורסם

אני יודע , וחבר שלי קנה אותו מלמיר.

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע אם זה אותו דבר? יכול להיות שהוא קיבל ספק ג'נרי. אני ראיתי את המארז הזה בכמה חנויות גם בלי ספק בכלל...

הספק לא החזיק את המחשב של חבר שלך?

פורסם

החזיק , אבל נתן מתחים מהתחת , אחי , אל תסתכן אפילו בלקבל ספק כזה , פשוט תבקש זיכוי , אני לא הייתי מסתכן , הספק הזה היה יותר גרוע מה350W הג'נרי שהיה לו לפני זה... , זה ספק שנראה מרשים(שני מאוררים וכדומה) , אבל הוא ממש גרוע , יש לו סטיות מאוד גדולות במתחים. והוא גרוע מאוד לOC

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה על העזרה...

ד"א על הספק היה כתוב ריידמקס?

פורסם

אני הסתכלתי על המחירון הרישמי של RAIDMAX שמסופק ליבואנים, במחירון היה כתוב במפורש שמדובר בספק 220W או משהו בסגנון שמודבקת על מדבקה של 420W, מדובר בזבל. תבקש זיכוי אם אתה קונה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים