עבור לתוכן

מישהו מבין דבר או שניים בכבלי מסך ומעוניין להרוויח קצת? כדאי!!!

Featured Replies

פורסם

השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך.

מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק.

הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק...

אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים.

נא לפנות אלי במייל:

fox_23@walla.co.il

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי זה לא פורום שאנשים ישלמו כסף אלה שיקבלו עזרה במקום לשלם לטכנאי אבל מצד שני בחירה שלך

פורסם

אני מציע לך ללכת לחנות מחשבים השכונתית הקרובה והם כבר יחליפו לך את השקע.

פורסם
  • מחבר

אני צריכה סיוע מעשי ולא הסבר תיאורטי. נראה לי שמן הראויי שאגמול לו תמורת השירות

פורסם

זה לא עבודה לכל אחד,צריך מלחם ולא כזה שמתחמם הרבה מאוד כי זה יכול להרוס

עדיף שתקחי למעבדת תיקון אלקטרוניקה לא יקחו מיליון שקל על זה סך הכול עניין של כבל

אני מציע לך ללכת לחנות מחשבים השכונתית הקרובה והם כבר יחליפו לך את השקע.

היא מדברת על הכבל 15 פינים זה לא כבל שניתן להוציא הוא מולחם

פורסם
  • מחבר

נכון אבל ניתן להחליף את הקצה המתחבר למחשב. רק את השקע. אבל לי אין הידע והמיומנות הדרושים לכך...

מישהו מוכן לעזור לי...?

ביררתי ועלות תיקון במעבדה משתווה למחיר מסך חדש ואיני יכולה להרשות זאת לעצמי. קניתי את המסך מיד שניה משומש כי לא יכולתי לעמוד במחיר מסך חדש.

אולי מישהו מוכן לעזור לי...?

פורסם

מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים

קניתי את המסך מיד שניה משומש

לא הבנתי אם המסך בן 2 או שיש לך אותו שנתיים.

למסכים של LG יש בד"כ 3 שנות אחריות. תסתכל על המדבקה מאחורה, בד"כ כתוב שם תאריך ייצור. אם עוד לא עברו 3 שנים, תנסה לשלוח אותו לתיקון (תבדוק עם מי שקנית ממנו את המסך מאיפה הוא קנה אותו ותלך לשם). אי לא יודע עם תיקון הכבל כלול באחריות, אבל אין לך הרבה מה להפסיד.

פורסם

אין לבצע קניה ומכירה בפורום (זה רשום בחוקים).

אתה יכול לפרסם מודעה ב tradezone

אם אתה רוצה עצה מעשית, תפנה למקום שמתקן טלויזיות, אולי יוכלו לעזור.

אם הכבל מתנתק בקלות יחסית מהמסך (לא מהסוג שנכנס ישר למסך אלא שיש לו חיבור כמו בכרטיס) אתה יכול פשוט לקנות כבל חדש במקום כמו אופיס דיפו או באג.

פורסם

אממממ...זאת בחורה

לדעתי תנסה למצוא טכנאי מאיזה חנות מחשבים או משהו..

תלכי על בטוח

פורסם

טכנאי מחשבים זה לא הבחירה הנכונה צריך טכנאי אלקטרוניקה

הכבל מולחם בפנים..

פורסם

בדיוק היום החזיר טכנאי אלקטרוניקה את המסך המשמש לבדיקות בחנות שבה אני עובד,

האדם רכש בעצמו את הכבל, וכמובן החליף אותו, הוא עשה את זה מהיום למחר.

אני גר באשדוד, וגם החנות באשדוד

מחר בבוקר אני אשלח לך את הפרטים של הטכנאי, אם אוכל למצוא.

[צונזר - אין קניה/מכירה או פרסום בפורום. דברים כאלו אפשר להעביר למשתמשים בהודעה פרטית]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים