פורסם 2002 באפריל 2623 שנים עוד לפני שאני בכלל שואל איזה מערכת, אני ישר אומר הימאהה.ו... איזה מערכת זאת?
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים מערכת לפני איזה 6 שנים שעלתה בערך 3500 ש"חYAMAHAMINI COMPONET SYSTEM GX-3אתה בטוח??????????????אין לה יציאות דיגיטליות!!!
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים Hercules XPS210ללא שום ספק.קיבלתי אותם אתמול ( ;D ) והם חייתים!הם אוכלים את המערכת שלי בהרבה..עוצמה חזקה מאוד, והכי חשוב, איכות מעולה...
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים Hercules XPS210ללא שום ספק.קיבלתי אותם אתמול ( ;D ) והם חייתים!הם אוכלים את המערכת שלי בהרבה..עוצמה חזקה מאוד, והכי חשוב, איכות מעולה...אני אמצא כמה ביקורות באתרים בחו"ל, כי אני ככל הנראה אקנה את זוג הרמקולים האלה. במחיר שלהם זה נראה שהם פשוט שווים כל שקל שמשקיעים בהם.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים בכנות - יותר איכותים מהמערכת מיני שלך מישה?!ושמעת את הATP? איך הם לעומתם?
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים ה-XPS210 כמה ליגות מעל ה-Sharp CD-BP1500....לא יצא לי לשמוע עדיין את ה-ATP3, אבל לפי כל הביקורות שקראתי ההרקולס לוקחים אותם בכיף.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים היום שמעתי את ההרקולס, וכמה מסקנות.אין בכלל מה להשוות אותם לATP3.הקריאטיב במחיר זהה, נותנים איכות עדיפה בהרבה.. אך עוצמה פחותה.ההרקולס.. נתנו בכל עוצמה צליל עמום, ולא נקי. יותר מדי ווקלי. הבס בומי.. וחלק מידי לדעתי.אני פשוט לא אהבתי אותם. ציפיתי להרב היותר, מוזר מאוד איך הביקורות בחו"ל שיבחו אותם.... מאוד מאוד תמוהה.
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים שמעתי את ה XPS510, זוועה. :AR15: אני מחפש סט שייתן לי את הבאס הכי עמוק שאפשר לבקש אבל בלי לפגוע בתחום הווקאלי כמובן. שלא ייווצר מצב כמו עם הרוקפורד בפיאט. שמעתי שGhost Dogg יושב על איזו כתבה הנוגעת לאיזה סט שאולי יענה לי על הצרכים האלה, אני מצפה לה בקוצר רוח! תודה מראש, Ghost.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.