עבור לתוכן

סט רמקולים 2.1 - המלצות.

Featured Replies

פורסם

כך, כרגע יש לי סט 2.1 של VIVANCO SW100, שהופטנציומטר שלהם התפגר אחרי שנה ויש לי בעיית BALANCE רצינית מאוד בהם. אין לי עליהם אחריות בכלל, כך שאני כרגע מחפש סט רמקולים 2.1 שיהיה איכותי וטוב עם צליל מעולה.

אני הסתכלתי של על ATP3, ועל הסט 2.1 של הרקולס ואפילו על הסט 2.1 של קריאטיב. אני מחפש ברמקולים מספר דברים:

-שיהיה להם צליל טוב - לא בהכרח עוצמה, אלא צליל משובח.

-שכפתור ההדלקה והכיבוי יהיה נפרד מהפוטנציומטר(Volume Control) היות וזה מה שגמר לי אותו בסט הנוכחי שלי מרב הדלקות וכיבוי.

- שתהיה חפיפה כמעט מושלמת(כמו שיש לי עכשיו בVIVANCO) בין תחום התדרים של הסאב לזה של הלוויניים.

- שהם יוכלו להתחבר ליציאה דיגטאלית של כרטיסי קול.(חשוב מאוד).

התקציב הוא עד 800 ש"ח אם אופציה להתרחב קצת. אם יש סיבה שאני לא שוקל סט 5.1 זה מפני שזה יהיה לי מסורבל מדי ואין לי מקום לרמקולים אחוריים בכל. מה גם שאני צריך את הרמקולים בעיקר לשמיעה של מוזיקה.

בנוגע לATP3, אני יודע שיש להם קצת בעייה בצלילים הגבוהיים יותר והם מתחילים לעשות סרטים וממה שאני הצלחתי לראות כפתור הVOLUME אצלהם הוא גם כפתור ההדלקה וכיבוי, דבר שדי פוסל אותם מבחינתי.

תודה מראש,

athlon.

• תגובות 31
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"התקציב הוא עד 800 ש"ח אם אופציה להתרחב קצת."

עם.

פורסם

SPAM ME..

ATP 3

אני לא מכיר בטים עם דיגיטל בסטאריו.

פורסם

אמנם זה לא להרתחב קצת, אבל בכל מקרה, יש Altec Lansing 621 ב-1200 ש"ח, אם בא לך לחכות ולחסוף. הם אמורים להיות יותר טובים מכל מה שרשמת למעלה. את הסט של הרקולס אף פעם לא שמעתי, ולעומת זאת את של קריאייטיב שמעתי והם טובים למחיר שלהם. תשקול אותם

פורסם

ATP3 בלי היסוס בכלל.

לא נתקלתי בשום בעיה עם צלילים גבוהיים, ודווקא יש לי אוזניים.

;)

פורסם

אבל אי אפשר להשוות אותם באמת לTANNOY MX2 שלך, נכון?

פורסם

אבל אי אפשר להשוות אותם באמת לTANNOY MX2 שלך, נכון?

מי אתה!?

איך אתה יודע!??!

תגיע ל-ICQ... ;)

אהה, ו... נכון !

:xyxthumbs:

פורסם

כרגיל, אפשר לקבל קצת תשובות יותר עניינות?

פורסם

ATP3.

אני לא מכיר רמקולים מחשב יותר איכותים, במסגרת תקציב.

במיוחד לא בארץ.

יש רמקולים סטאריו של לקסקון, אבל לפי ידעתי הם לא מגיעים לארץ..

פורסם

תראה את'לון, כפי שכבר כתבתי בעבר, תכנס לאתר www.3dsoundsurge.com

הביקורות שלהם מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד מקיפות מפורטות אובייקטיביות אך בעיקר מקצועיות ללא פשרות.

תבדוק שם את הביקורות על ערכות 2.1 , הן כוללות טונה של תמונות, כך שתוכל לברר את סוגית הווליום קונטרול בקלות.

אחרי שתחליט על המערכת שלטעמך - תוכל להתחיל להתחבט בסוגיה של איך להשיג אותה בארץ, מאיזו חנות ובכמה כסף...

יכולתי בקלות להכנס לקרוא בשבילך ואז להמליץ לך, אבל אני מאמין שיוטב אם תעשה את המלאכה הזו בעצמך (ולא בגלל שאני מתעצל... :P).

אתה יכול לעשות דבר נוסף (אחרי הנ''ל) - תיכנס ל Neoseeker.com ואחרי שתחליט מה אתה רוצה , תקיש חיפוש והוא יתן לך את הביקורות שנעשו עליה ברחבי הרשת.

תגיד מה החלטת...!

מקווה שעזרתי

HF

פורסם

ATP3 של ALTEC

גם איכות טובה

וגם מראה מצוין

פורסם

תראה את'לון, כפי שכבר כתבתי בעבר, תכנס לאתר www.3dsoundsurge.com

הביקורות שלהם מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד מקיפות מפורטות אובייקטיביות אך בעיקר מקצועיות ללא פשרות.

תבדוק שם את הביקורות על ערכות 2.1 , הן כוללות טונה של תמונות, כך שתוכל לברר את סוגית הווליום קונטרול בקלות.

אחרי שתחליט על המערכת שלטעמך - תוכל להתחיל להתחבט בסוגיה של איך להשיג אותה בארץ, מאיזו חנות ובכמה כסף...

יכולתי בקלות להכנס לקרוא בשבילך ואז להמליץ לך, אבל אני מאמין שיוטב אם תעשה את המלאכה הזו בעצמך (ולא בגלל שאני מתעצל... :P).

אתה יכול לעשות דבר נוסף (אחרי הנ''ל) - תיכנס ל Neoseeker.com ואחרי שתחליט מה אתה רוצה , תקיש חיפוש והוא יתן לך את הביקורות שנעשו עליה ברחבי הרשת.

תגיד מה החלטת...!

מקווה שעזרתי

HF

עדכון (פשוט לא התאפקתי...)

תכנס לכאן ומספיק שתקרא רק את הסיכום אני קראתי את כל השאר, הסיכום נותן תימצות מעולה !

(אבל אם אתה יכול להרשות לעצמך פרומדיה 2.1 (וגם למצוא מי שימכור לך) אז לך על קליפש...אם לא...אז עכשיו אתה כבר יודע מה לעשות...)

פורסם

אגב, לפי כלנית הרקולס 210 הגיעו לארץ..

הם אמורים להיות די מעולים, ממש ATP.. אומנם לא ממש מגיע לאיזה זוג קליפשים, או מערכת אמיתית אבל במחיר שלו

הוא נותן מעל ומעבר..

יש כבר לכמה אנשים..

פורסם

מה עם AVS300 ?

הם לא עולים הרבה...

יש מידע על זה?

פורסם

מה יותר טוב מערכת סטריאו ימאהה לפני5 שנים עם 2 רמקולים

או ATP3?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים