עבור לתוכן

האם ל-System Fan יש מיקום מיוחד?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan.

שתי שאלות:

1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)?

2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס?

תודה מראש :)

פורסם

מאוררים שמצויין עליהם CHASIS AUX SYSTEM וכו, אלה חיבורים למאוררי מארז

מאוררים שמגיעים עם 3 פינים מזרימים מידע ללוח אם על מהירות הסיבוב, וחלק מהלוחות באים עם יכולת לשלוט על הוולטג' ביציאה (וככה לשלוט על מהירות המאורר ללא פאן באס)

מקום מיוחד? מאוררי מארז, איפה שבא לך...

אם הם באים עם מולקס? חלקם מגיעים עם מתאם ל4 פינים בספק, וחלקם לא.. גם אלה שלא ע"י חשיפת חוטים תוכל לחבר למולקס ולהשאיר את החוט השלישי מחובר ללוח אם להזרמת מידע על מהירות הסיבוב (:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

עוד משהו? באילו גדלים יש את המאווררים האלה?

פורסם

כל הגדלים

40\60\70\80\90-92\120 הכל כמובן במילימטרים (:

פורסם

כמעט כל המאווררים הלא ג'נריים שנמכרים כיום בארץ מגיעים עם חיבור 3 פינים ומתאם למולקס או להפך

פורסם

לא יכול להיות ההפך, כי אם המאורר מגיע עם 3 חוטים (כולל בקרה) הוא יבוא ישר עם חיבור 3 פינים ולא עם מולקס ;D

פורסם

יש כאלה שמגיעים עם מולקס וחיבור 3 פינים ללוח אם רק שלחיבור הזה יש רק כבל אחד שהוא הצהוב שמעביר את המידע

פורסם

אתה מוכן לתת את השם של המאורר שמגיע ככה?

כי המאוררים היחידים שראיתי שמגיעים בצורה הבאה באים מוכנים ב3פינים, ואם אתה רוצה יש חיבור נוסף שמעביר למולקס+חיבור 3פינים עם פין אחד בשימוש

אלה בעיקר מאוררי Tt.. אבל מאורר שבא מובנה כמו שאמרת עוד לא ראיתי

פורסם

צדקת, באמת TT המאוורר בספק שלי הגיע ככה

איך אני יכול לשלוט במהירות שלו ? או בשל כל מאווררר אחר שנותן לי נתוני RPM

פורסם

אם הלוח שלך תומך בזה יש את התוכנה SPEED FAN

בחלק האמצעי (מעל טבלת הוולטג') יש אחוזי שליטה, 100 זה 12V ו0 אחוז זה כיבוי טוטאלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים