עבור לתוכן

עזרה בחיבור LCD TFT של מחשב ניד ל PC

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך LCD

של מחשב ניד של IBM

לפי איזה שירטוטים אני מחבר אותו

מישהו מהפורום עשה את זה ?

פורסם

כמה פעמים הנושא הזה נטחן......

תעשהsearch.gif.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש וזה נתן לי אתר שאני לא ממש מבין מימנו משהו יש למישהו אתר אחר

פורסם

קודם כל - אל תצפה ליותר מדי, 99% מהמסכים הדקים שהוצאו ממחשבים ניידים אי אפשר לחבר למחשב נייח.

דבר שני - כתוב פה את מה שכתוב על המסך, דגמים, קודי יצור וכו'.

פורסם

אתה תצטרך מידע מפורט על המסך הזה ובשביל זה אתה תצטרך ליצור קשר עם החברה המייצרת ולבקש מהם את המסמכים ולקוות שהם יסכימו בכלל

אחר כך, אתה תצטרך בקר מיוחד שאליו יתחבר המסך הזה (לנסות לחבר אותו לחיבור VGA או DVI זה לא בא בחשבון) והוא נמצא רק על חלק קטן מלוחות האם הקיימים כיום.

אם יש לך את שני אלה (שאני בספק אם תשיג את הבקר, וספק גדול יותר אם תשיג את המסמכים הדרושים לך) השאר הוא יחסית קל... :P

משהו שיבהיר את מה שאמרתי

פורסם

אוקי, שהת'ראד הזה יהיה שיעור לכולם:

כל מסך, רכיב (נגדים, כבלים, לדים), מעגלים אלקטרוניים וכד'

תנו לנו פרטים עליהם כדי שנוכל לעזור לכם!

זה שפותח הת'ראד מסר שהמסך הוא של מחשב נייד של IBM...נו? ל-IBM היו בשנים האחרונות עשרות רבות וטובות של מחשבים ניידים, הלא כן?

מה הדגם של המסך? תמונה של החיבורים? יצרן? הדגם של המחשב? גודל המסך? מספר הדגם של המסך? שם הבקר? וכו' וכו' וכו'...

הקהילה שלנו בנוייה על עזרה לאחרים, וזה הדבר החשוב ביותר אבל לא נבזבז זמן של שני דפים שלמים כמו בת'ראדים האחרים רק כדי להבין במה מדובר נכון? העזרה הכי מהירה ויעילה תתקבל עם מירב הפרטים.

תודה רבה לכל המפנימים.  ;)

ובקשר למסך - היה נסיון בעבר לחבר מסך של נייד למחשב רגיל, יש פה ת'ראד ענק עם הסברים אני בטוח שתמצא אותו אבל דע לך שזה עסק מאוד מסובך. רוב כרטיסי המסך לא כוללים את היציאה שצריך על מנת לחבר מסך כזה. ולכן - תן לנו עוד קצת פרטים.

בתודה, נדב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים