פורסם 2004 ביולי 2521 שנים יש לי בעיה שאני משחק אני לא יכול לדבר בצאט ........... כל פעם שאני אמור לראות משהו אני רואה Cstrike_Chat_Alldead משהו כזה........... מה אני עושה?????????
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר חחחחח אני זוכר אבל זה לא נייתי אני זה היה חבר שלי ....... אני קצת יותר טוב אבל לא שמנה נו.......... מה עם הבעיה שלי???
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים גם לי יש את הבעייה בקונדישן זירו.. בעיה מעצבנת מה שמוזר זה שאם תשים לב תנסה להכנס לסרברים בתור צופה ותראה שאפשר לדבר רק כשאתה משחק אי אפשר יש למישהו פיתרון לזה? זה ממש מרגיז כמו לשחק עם בוטים אין את הקטע של לדבר עם אנשים.. לצחוק עליהם .. לשחק רק עם סכין.. ומה לא.. תודה לעונים
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לא שמעתי על הבעיה הזאת בחיים...אבל אם אתה רוצה לדבר אפשר לכתוב ככה בקונסול:say blablaואז זה אומר blablaואם אתה עושהteam_say blablaאז זה אומר blabla רק לקבוצה שלךבקשר לבעיה שאי אפשר לדבר נורמלי,מצטער אין לי מושגתתקין מחדש אם יש לך כוח לזה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים זה לכולם לא משנה אתה כותב זה לא מראה לאחרים את זה..אם אתה מת ואתה כותב הודעת צ'אט מופיע לך Cstrike_Chat_Alldead#אם אתה חיי מופיעCstrike_Chat_Alllive#משהו כזה פשוט אי אפשר לדבר.. :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים טוב אז בעסה...זה קורה בכל הסרברים או רק חלק?אם זה חלק זאת כנראה בעיה בסרבראם בכולם אז כנראה הבעיה אצלכםתחשבו אם שיניתם משהו ואם כן תנסולהחזיר את מה שעשיתם...אם לא תמיד אפשר להתקין מחדש...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר היה לי סקינים והורדתי אותם (חזרתי לשחק רגיל) וזה עכשיו עובד !ואגב כן היה רק סרבר אחד שבו ראיתי מה רושמים לי וזה היה ב- UNIT
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים אם תעתיקו את תיקיית הCSTRIKE למקום אחר ותעשו UNINSTALL לסקינים, תפעילו תקאונטר וזה יעבוד רגיל בלי סקינים.אחרי זה תחזירו את תיקיית הCSTRIKE חזרה למקום והסקינים יעבדו+צ'אט פעילד"א הסקינים מדהימים ומשפרים כל חוויה אפשרית בCS אבל יש הרבה שחקנים שטוענים שהביצועים שלהם ירדו בעקבות הסקינים.שם הסקינז פאק הוא: Fusion Pack Se+ fusion PATCH XPמומלץ בחום.... ד"א צריך מחשב חזק כדי להריץ את הסקינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.