פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה :ccd-trv26eעזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אתה לא אמור להתקין אותה,לדרייבר של הכרטיס טלויזיה יש התקני לכידת וידאו לכניסות שלובמסנגר כנס ל tools>>audio/video tunning wizard אם תבחר תהתקן הנכון זה יעבוד.. אמור להיות משו אם svideo,אם תבחר את זה והתמונה תהיה קופצנית אז תכנס לתוכנה של הכרטיס טלויזיה תגדיר גם לsvideo ואז זה צריך להסתדר (ולא צריך להכנס לתוכנה כל פעם)
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר עכשיו אני לא מצליח לראות תמונה גם לא בתוכנה בטלויזיה יש מצב תעזור לא באיי סי קיו ?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר אוקיי בחרתי בתוכנה של הטלויזיה video input composite ולא sviedoואני יכול לראות מה שאני מצלם , עדיין זה לא עובד במסנגר .
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אולי אי אפשר להשתמש במצלמה ביותר מתוכנה אחת באותו זמןסגור תתוכנה של הכרטיס טלויזיה ואז תנסה במסנגר
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר ניסיתי לא עזר זה לא שואל על המצלמה במסנגר רק על רמקולים ומיקרופון =[בוא לאיי סי קיו פליז 96866369
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.