פורסם 2004 ביולי 2521 שנים יש לי מערכת הפעלה xp וכל התקן usb שאני מכניס תוך כדי שהמחשב עובד המחשב נתקע!ב 98 זה לא היה לי ככה.אבל יש דרך שאני עוקף את זה:שהמחשב מכובה אני מכניס את ה usb ומדליק את המחשב הכל עובד כרגיל וגם ההתקן שפועל על ה usb עובד.הבעיה שאי אפשר להכניס אותו תוך כדי שהמחשב עובד וזאת בעיה קצינית שמאוד מפריעה לי.יש לי מחשב יחסית ישן p3 והלוח אם הוא של via כולל ה usbתודה מראש לעוזרים!
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים כי הוא חוטף מכת מתח אם אתה מכניס כשהמחשב כבר עובדבהחלט מוזר אבל לא מומלץ להכניס את ההתקן כשהמחשב עובד
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר אני לא חושב שזה נכון כי כל הקטע של ה usb זה פלאג אנד פליי אתה מחבר וזה ישר מתקין אותו...זה מה שמיוחד בו...טוב לפחות נראה לי...
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים ניסית להסיר את הדרייברים של ה USB ולהתקין אותם מחדש ?? לפי מה שאני זוכר חייב שה SERVICE PACK 1 יהיה מותכן כדי לעבוד אם ה USB...
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר ניסיתי להתקין את הדריברים מחדש זה לא עזר.ואני לא מאמין שצריך sevice pack למה כל מי שאני מכיר ה usb עובד לו ואין לו servicr pack... :-[
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים נסה את זה תוריד את הדייבר של המודם תכבה את המחשב ונתק את המודם תדליק מחדש בלי חיבור המודם תתקין ובערך באמצע ההתקנה אמור להיות רשום לך THE SETUP WIZARD IS SEARCHING ורק אז מותר לחבר את הכבל של הUSB למודם(על סמ''כ מודם הUSB שלי בWOW)
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר surfface אחי מצטער להגיד לך אבל ההתקן usb שברשותי הוא מצלמה דיגיטלית.אני עוד פעם מדגיש זה לא בעיה בהתקן שליזה בעיה בדרייבר של ה usb כי כל דבר שפועל על usb ה xp נתקע ובווינדווס 98 הוא לא נתקע...אבל אני לא רוצה לעבור ל ווינדווס 98.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אני לא בטוח אבל נראה לי שזה קשור ל600 MHZ שרשמת .אני חושב שהמחשב חלש מכדאי לעבד שקע USB (בדרך כלל USB לוקח הרבה משאבי מערכת 30% עד כ50% כמו אצלי)ביחד עם XP שדורש הרבה משאבי מערכת גם.נ.ב חכה לתשובה מקצועית יותר אני לא מבין הרבה בזה
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר אחי 100% שזה לא זה.אני אחכה לתשובה מקצועית ותודה על העזרה אני מעריך את זה.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים תנסה להעיף את כל הדרייברים שקשורים בUSB, להתקין אותם מחדש, ואם זה לא עובד אז זה בטח עם המעבד כמו שאמרו קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.