עבור לתוכן

בעיה העלת מחשב אחרי הרכבה

Featured Replies

פורסם

טוב קיבלתי מחשב חדש, בלה בלה בלה הרכבתי אותו בלה בלה בלה, אני בא להפעיל אותו (דרך אגב עם ספק כח ישן), אני רואה נדלק המאוררים נדלקים סבבה, הכרטיס מסך לא מודלק והמסך מעבעב, זה לא בעיה בכרטיס מסך כי אני משתמש בוא עכשיו , הכרטיס מסך מחובר כראוי ל agp והכל בסדר, אבל אני לא יודע מה הבעיה אז חיברתי גם את ההארד דיסק, ואני רואה שהוא מפעיל את ההארד והנורה שמפעילה את ההארד מתחיל לשניה, ואז מפסיקה אחרי כמה שניות ואז המחשב פשוט לא זז המסך מעבעב, וזהו והמאוררים רצים, האם המעבד נשרף? האם בעית זיכרון האם לוח אם?

תודה על התשובה המהירה תודה

פורסם

זכרון/ספק/כרטיס מסך/כבל בין הכרטיס מסך למסך רופף

כמה ואט הספק הזה? הוא בכלל atx12v?

בדוק באתר של היצרן זכרון/יצרן לוח אם ,אם הזכרון הזה נבדק על הלוח

רק בגלל שאתה משתמש בכרטיס מסך זה לא אומר שהלוח יעבוד איתו,אולי זה בעיית תאימות

פורסם
  • מחבר

איזה כבל רופף, הכל מחובר כרגיל וכבר נוסה יותר מ 5 פעם בהרכבות מחוץ למארז בפנים כל מה שאתה רוצה ,אם אתם רוצים מפרט בבקשה

abit nf7

amd athlon mobile 2500 45W

a-data 256 MB

,תסתכל הזיכרון נראה בסדר לא שרוף לא קצר כולל המעבד שום פינים מעוקמים כלום לא שרוף והלוח עובד בסדר, לא יודע הספק כח נשרף לי אז לקחתי אחר, וכן הוא atx 12v הוא עובד על פנטיום 4 1.6 ghz שלי

פורסם

זה לא כל המפרט תן מפרט מלא

תסתכל מה רשום על המדבקה של הספק בטוח רשום יצרן/כמה ואט

הספק שנשרף נשרף מתי שהיה מחובר לNF7 או למחשב הישן??

אם מדובר בספק ג"נרי אז יכול להיות ששרף תלוח

פורסם
  • מחבר

טוב אני אתחיל מהתחלה!, הספק כח שנשרף היה hec 300W art והוא לא שרף שום דבר זה בטוח ב100 אחוז, דבר שני, מה לא כל המפרט זה כל המפרט מה אתה רוצה עוד?, הספק כח של חברה ישראלית כן הוא גנר'י אבל והוא 400W אני לא יודע למה המחשב לא עולה, אז בקיצור יופי

פורסם

הכרטיס מסך בתקן AGP מתאים?

אולי הוא AGP ישן מדי בשביל הלוח שלך

פורסם
  • מחבר

חחח לא נראה לי r 9600 xt

פורסם

הייתה לי בעיה דומה פעם. הרכבתי מחשב בתוך מארז ישן, המחשב נדלק אבל כלום לא הופיע על המסך. כשחיברתי את המחשב מחוץ למארז הוא עבד ולכן חשבתי שיש מגע בין הלוח למארז שגורם לקצר , אבל בסוף התברר שהכבלים של המארז שמחברים ללוח (ריסט, נורת פעילות דיסק קשיח וכו') הם אלו שגרמו לבעייה. ניתקתי אותם והשארתי רק את הכבל של כפתור ההפעלה מחובר וזה עבד.

פורסם
  • מחבר

יותר קרוב אבל לא, אני עשיתי אפילו בלי מארז פשוט עם מברג אני מעביר זרם בין שני הפינים של כפתור ההתחלה, אבל זה לא עוזר

פורסם

אתה שומע ציפצופים מהלוח כשאתה מדליק את המחשב?

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא שומע, אולי אין לי את גאמפר שיש בלוח בשביל הסאונד שם, הוא לא עובד לא יודע, זה לא בגלל זיכרון

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל הבעיה לא נפתרה

פורסם

התראד מלפני חודש ורק עכשיו נזכרת ???

יכול להיות שזה בגלל הספק הג"נרי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים