פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אז ככה אני משחק הרבה משחקי FPS ברשת בעיקר MOHAA ו COD מדי פעם באמצע המשחק התמונה קופאת והסאונד נפסק , והמחשב לא מגיב לשום דבר ואשפר לעשות רק reset :-X . זה לא קורה כל הזמן, יש ימים שזה לא קורה בכלל, ויש ימים שכמעט כל הזמן.( כמה פעמים בשעה). בבקשה תעזרו לי מפרט: windows xp profesional Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800 Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL club-3d,ATI RADEON 9600 XT+128MB/DDR 2X256 512MB DDR/400 ספק כוח הספק 300w עריכה: help MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים לא נראה לי שיש צורך להתקין אותם מחדשתסיר תדרייברים של הכרטיס קול/כרטיס מסך ותתקין הכי חדשיםתתקין גם דיירקטס חדש יותר www.microsoft.com/directxפתח תמארז ותסתכל אם המאורר של הכרטיס מסך מסתובב
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר תעשה סריקה לווירוסים+תתקין firewall ותנסה להתקין מחדש את המשחקים. לא נראה לי שיש צורך להתקין אותם מחדש תסיר תדרייברים של הכרטיס קול/כרטיס מסך ותתקין הכי חדשים תתקין גם דיירקטס חדש יותר www.microsoft.com/directx פתח תמארז ותסתכל אם המאורר של הכרטיס מסך מסתובב יוני ורון יש לי פיירוול יש לי אנטי וירוס והתקנתי את המשחקים מחדש מלא פעמים,ויש לי את הדריברים הכי חדשים וגם directx אני לא עד כדי כך גיי אבל נראה לי שמצאתי את הבעיה , החלפתי את הספק כוח בינתים זה עוד לא נתקע , תודה בכל מקרה עריכה : זה לא עובד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.