עבור לתוכן

כבל USB

Featured Replies

פורסם

איפה אני יכול לקנות כבל לחיבור הUSB בקידמת המארז לחיבור בלוח האם???

פורסם

אני די בטוח שאי אפשר לקנות סתם כחה אלא רק עם לוח שיש בו את האפשרות, אבל אפשר להכין לבד (הסתובב פה פעם מדריך קטן - חפש אותו בחיפוש)

פורסם

אתה יכול לקנות כבל רגיל, ולחבר אותו ל-USB האחורי. בקידמת המארז אתה עושה חור מלבני בגודל של ה-USB, ואת הקצה השני של הכבל החדש אתה מדביק לחור הזה.

אם כל ה-USB האחוריים שלך תפוסים, אתה יכול לקנות כרטיס שיושב בחריץ PCI ומוסיף לך חיבורים מאחורה. ואז אתה עושה את מה שרשמתי למעלה.

בהצלחה!

פורסם

אתה גם יכול לקנות מפצל USB ל4 יציאות שמתחבר לך מאחורה והושיב אותו מקדמת המארז..

דבר כזה עולה בסביבות ה80 שקל!

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שאני רוצה לחבר את החיבור שיש לי בלוח האם (לא חיבור הUSB שיש מאחורה) לחיבור USB שיש לי במארז מיקדימה.

קבלתי עם המארז כבל שמחבר את הכניסות הקידמיות של הUSB לכניסות האחוריות ואני רוצה לחבר את הכניסות הקדמיות ישירות ללוח האם.

רציתי לדעת אם מישו יודע איפה אפשר לקנות כבל כזה (זה הרבה כבלים קטנים) או אם מישו יודע כיצד להכין אחד.

פורסם

הכבל שאתה מדבר עליו מגיע עם המארז, מחובר כבר ישירות אל ה-USB הקדמי. אני לא יודע אם מוכרים כאלה בנפרד, אבל אולי איזה חנות מחשבים מקומית תוכל לעשות לך טובה. אני גם יודע שברוב החנויות המפורסמות באינטרנט יש אפשרות להוסיף למארז שמגיע עם מקום ל-USB קדמי את החיבור, אז כמעט בטוח שהם מוכרים את החיבור הזה בנפרד.. תתקשר ותשאל.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון הגיע עם המארז כבל שמחבר את הUSנ הקידמי לאחורי וכך למעשה מעביר את החיבורים האחוריים למקדימה...

אני רציתי לחבר את החיבורים הקדמיים ישירות ללוח האם ובכך לחסוך 2 חיבורים מאחורה שמאד נחוצים לי...

בכל זאת, תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים