פורסם 2004 ביולי 2521 שנים שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ לי על משחקי ירי (גוף ראשון) משהו בסגנון טירת הנאצים (המשחק היחיד נראה לי שסיימתי אותו ) ? אבל שהדרישות (חומרה) לא תהיינה גבוהות, וגם שתהיה אפשרות לשחק ברשת (אני רוצה לנסות את זה פעם אחת). תודה לעוזרים
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים Medel of honor call of dutyאם בא לך ברשת תוריד return to castle wolfenstien אם רשמתי נכון... משחק רשת נהדר לפי דעתי אפשר לשחק בו שעות על גבי שעות.!
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר לפי מה שהבנתי CALL OF DUTY צריך מחשב חזק- ושלי לא חזק.בקשר לטירת הנאצים שאמרת, אתה מדבר על השני ? שאפשר להוריד אותו חופשי מהאינטרנט ?ובקשר ל Medel of honor הוא צריך מחשב חזק ?תודה.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים Dead man's hand משחק מערבונים כזה System: Pentium III or AMD Athlon 800 GHz or equivalent RAM:192 MB RAM CD-ROM: 4X CD-ROM Video Memory: 32 MB VRAM Hard Drive Space: 2000 MB מעולה למשחקי רשת.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר בקשר לCS פעם ניסיתי לשחק בו אבל הסתבכתי וגם בטירת הנאצים (רשת) הסתבכתי נראה את medal of honour, ובשר למערבונים- לא נראה לי :-[
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר בשביל CS צריך את HALFLIFE וגם את המוד עצמו CS, נכון ? (הראשון בתשלום והשני בחינם) ?ומה זה condition zero ?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים medal of honer זה משחק שיהיה מושלם בשביל המחשב שלך , משחק אחלה ביותר. ובאמת מספיק עם ה cs המעצבן הזה
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים CZ זה משחק FPS שהחברה החליטה להוציא, כשהיא מבססת אותו על קאונטר סטרייק האינטרנטי.רוב הביקורות ממה שהבנתי די קטלו אותו...
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים איזה מחשב יש לך בדיוק?תנסה להריץ call of duty. הסינגל פלייר שלו מדהים והמולטי גם מצוין. גם medal of honour משחק טוב מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.