פורסם 2002 באפריל 2023 שנים אנשים... בבקשה תעזרו ליאני מפעיל את המחשב והטמפרטורה שלו היא משהו כמו 70 בהתחלהזה יכול להגיע גם לתשעיםהוא מגיע לוינדוס מתחיל לגלות דריברים וכרטיסים חדשים (מחשב חדש)ונתקעמופיע מסך כחול של וין 98וזהו...עושה ריסט ושוב ככה...הקיצר... אולי זה בעיה בוינדוס וכדאי להתקין אקס פי על זה ולהעביר את הכונן קשיח חזרה?אבל עם כן... אני לא חושב שה 233 יחזיק את ההתקנה...בחייאת תגידו לי מה לעשות ואיך אני מוריד טמפרטורה (כל המעבררים פועלים)
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר זה עובד יותר טוב...רק קצת יותר קירור ויהיה טוב... כרגע החומ הוא 56 מעלותכל הזמנ זה יורד יותר ויותר...
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים אז אתה חייב לדאוג לעוד קירור כי 70 זה יותר מדיתפתח את המארז ושים עליו את המאוור הביתי
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר קודם כל בדקתי את טמפרטורת המקסימום למעבד AMD...היה כתוב לי 90 מעלות צלסיוס...חשבתי OK בטח הלוח אם שלי דפוק או משהו...וצריך להחליף...פתאום אחרי איזה שעה חשבתי נראה אולי משהו השתנה...פתאום אני רואה הטמפרטורה ירדה ל 87 מעלותיעני כל פעם זה ירדפעם הפעלתי מחשב זה היה על 85אחרי זה 807672וככה המשיךעכשיו הוא מגיע כבר לאיזה 56 בהדלקהעם זה הסתדרתיעדיין אבל חשבתי שהלוח אם שלי דפוק...בגלל שהוא לא עלה לי לוינדוס...אז עשיתי דבר מטומטם שלקח לי מלא מלא זמןאבל זה הצליח...חשבתי אולי וינדוס דפוק...אולי אני אתקין אקס פי..רעיון טוב... רק שהמחשב החדש לא זזואני משתמש באותו כונן קשיח... (מעביר מהישן לחדש) אז התחלתי להתקין את האקס פי עם פנטיום 1...233 עם 128 מגה זה לקח לי שנים...אבל כשהכנסתי את הכונן והפעלתי המחשב התחיל לפעול כמו שהוא צריך...לחבר שלי יש אינטר 1.8 או 1.6 ושלי רץ יותר טוב.. אין לכם מושג באיזה עצבים הייתי...מחיאות כפיים...(או שלא) ;D
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים תבדוק אם יש לך גירסא נמוכה מ F4 ב BIOS.במידה וכן, כנס לאתר של Gigabyte ותוריד את הגירסא האחרונה ללוח הזה:הגירסא האחרונה היא F4 רשמית ו- F5 בגירסת BETA.לאחר שידרוג ה BIOS הטמפרטורה אמורה להתייצב על איזור 40 עד 50 מעלות צלזיוס.האתר של GIGABYTE הוא:www.gigabyte.com.twבהצלחה
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין העידכון לביוס והמעלות של המחשבאני לא אתחיל להסביר לך (כי ההסבר הטכני ארוך מאד) אז אני אכתוב בקצרה:כנס לאתר של אחד מלוחות האם (במקרה זה לוח של Gigabyte) שכתובתו מצוינת לעיל, כנס לעדכוני BIOS ותקרא בעצמך איזה תקלות עידכון ה BIOS פותר.אולי תגלה שם עוד מספר דברים שעדכון ה BIOS פותר ולא ידעת.אם תרצה הסבר נוסף, תתקשר אלי (בשעות העבודה הפורמליות) ואני אשמח למסור מידע והסבר מפורט יותר 575100 050 או לדוא"ל support@aztek.co.il
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר כרגע המעבד יציב על איזה 57 בנתיים זה סבבה כי המקסימום כמו שאמרתי זה 90... בכל מקרה אני יעשה UPDATE עוד כמה זמן... תודה על העיצה.. שכחתי בכלל שאני יכול...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים וואלה יש פה איש של AMD .אביחי אתה עושה קומבינה במחיר?יש על מה לדבר?ודרך אגב מסכים לכל מילה על הביוס (איך לא נזכרתי - יש לי לוח דומה) כל הכבוד.
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים מחבר בונא... עכשיו אני בבעסה...חבר שלי קנה אטלון 1800והטמפרטורה שלו היא 40 מעלותאיך זה?!יש לנו בדיוק אותם מאווררים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.