פורסם 2004 ביולי 2421 שנים אני גולש לי לתומי באינטרנט ולפתע כל החלונות נסגרים וחלון קטן של dos בשם c:\sleep.exe נפתח ונסגר.בפעם הראשונה חשבתי - נו טוב...כנראה לחצתי על משהו - אבל זה חוזר שוב ושוב!מה עושים?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים יש סבירות גבוהה שזה וירוס\תולעת או Spyware כלשהוא!תעשה סריקת וירוסים בעזרת אנטיוירוס וכן סריקה עם Lavasoft AdAware או SpySweeper.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים סרוק אם TDS:http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=downloadתעדכן לפני הסריקה,אם ימצא משו ,תסתכל בקובץ עזרה על פרטים מדוייקים איך להסיר
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר סרקתי עם SpyBot, לא מצא שומדבר מעניין, אבל ה-Ad Aware מצא running process בשם Clickspring ועוד כמה קבצי reg קשורים אליו. הסרתי את העניין ואני מקווה שזה יעזור. אח"כ הורדתי את ה-TDS וסרקתי ולא מצא כלום - אני חושב שהכל בסדר עכשיו...מקסימום, אני אעדכן. תודה לכולם
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר לאאאאא...שוב פעם זה קרה וסגר את כל החלונות של ה- Internet Explorer... למה כל יום יש לי באג חדש במחשב!?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים למה כל יום יש לי באג חדש במחשב!?אולי כי אתה לא משתמש בפירוול? יש וירוסים כמו סאסר שמחשתמשים בפרצות בוינדוס כדי להכנס אם אין פירוולאולי זה בגלל שאתה משתמש באינטרנט אקספלורר יש מלא אתרים שמשתמשים בפרצות באינטרנט אקספלורר כדי להתקין ספיוור יותר בטוח להשתמש בכל דפדפן אחר
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר יש לי Norton Internet Security מעודכן, והיום עברתי להשתמש ב- Mozilla...מקווה שזה יעזור :-\
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים למה כל יום יש לי באג חדש במחשב!? כי אתה נכנס בתור אדמין לעבודות יומיומיות : למה שפשוט לא תעשה חיפוש לקובץ ותמחק אותו
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר המממ....דווקא רעיון טובעשיתי חיפוש ומצאתי את זה: SLEEP.EXE-1D669360.pf.בתיקיה c:\windows\prefetchמה לעשות עם זה, למחוק? מה זה קובץ pf?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אלו קבצים שהמערכת יוצרת לצורך ניצול מהיר יותר של המעבד. אתה יכול למחוק אותם, הם ייווצרו מחדש.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים זה ישמע לכם מטומטם אבל כשנוצרים אצלי כמה וירוסים ושטויות כאלה הפתרון האהוב עלי הוא פורמט
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר קצת קיצוני, לא?מספר סריקות עם תוכנות Spyware וסריקה נרחבת של נורטון והבעיה נפתרת...
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים ובמקום פורמט אפשר פשוט לעשות גיבוי למחשב כל שבוע בערך באמצעות GHOST הגיבוי לוקח 10 דקות ואם אתה נתקל בבעיה אחת במערכת או כמה בעיות שאתה לא מצליח לפתור אתה יכול לחזור לגיבוי
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים זה ישמע לכם מטומטם אבל כשנוצרים אצלי כמה וירוסים ושטויות כאלה הפתרון האהוב עלי הוא פורמט Same here.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.