פורסם 2004 ביולי 2421 שנים משעמם לכם? יאללה, תעתיקו את כל השאלות הבאות וענו עליהן, דרך נחמדה ללמוד עוד על תושבי הפורום במקום ת.ז. משעממת.. גיל: מקום מגורים: זמן פעילות בפורום: משחקים אהובים: משחקים שנואים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: מאכל שנוא: סרט אהוב: סרט שנוא: סידרה אהובה: סידרה שנואה: שיר אהוב: שיר שנוא: להקה אהובה: להקה שנואה: תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: חלום: שאיפה מקצועית: המדינה הכי אהובה: הדבר הכי אהוב בארץ: הדבר הכי שנוא בארץ: השם הכי אהוב: השם הכי שנוא: ספורט אהוב: ספורט שנוא: טעם גלידה אהוב: סוג שוקולד אהוב: עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעל חיים אהוב: הפדיחה של החיים: הבדיחה לשליפה: העונה הכי הכי: הדבר הכי מוטרף שעשיתי: תחביב מיוחד: שיגעון: תכונה אהובה בעצמך: תכונה שנואה בעצמך: כישרון: מוטו לחיים: הדבר הכי טוב בחייך:
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 20 וככה מקום מגורים: מרכז ת"א, רבתי! זמן פעילות בפורום: יותר מדי... משחקים אהובים: דומינו, בלי הפיצה. משחקים שנואים: דומינו, עם הפיצה. צבע אהוב: כחול/שחור צבע שנוא: וורוד/סגול מאכל אהוב: הדאבל האגדי של מקדונלדס, ושהכולסטרול ינסה לעצור אותי! מאכל שנוא: תבשילי ירקות, ירקות מאודים, כל מה שנסגר עם ירקות... סרט אהוב: יש הרבה. סרט שנוא: יש הרבה. סידרה אהובה: סיינפלד/חברים/חלל עמוק תשע/הסופרנוס ראבאק יש עוד... סידרה שנואה: "מהפך"... או שזו בעצם תוכנית, נו טוב, בושה לערוץ 2. שיר אהוב: טראק אהוב... James Holden - Horizons שיר שנוא: Barbie Girl של אקווה. להקה אהובה: דווקא ישראליות - אתניקס/משינה/ברי סחרוף והגיטרה (כן, גם זו להקה). להקה שנואה: - תמונה אהובה (לתת קישור): - אתר אהוב (לתת קישור): http://www.rockfordfosgate.com מקום אהוב: מושב הנהג בסיוויק. חלום: לתור את היקום, בקשה בקטנה... שאיפה מקצועית: לשדר ברדיו ולעסוק בתחום חומרת המחשבים. המדינה הכי אהובה: ניו-זילנד. הדבר הכי אהוב בארץ: בחורות הדבר הכי שנוא בארץ: פוליטיקה ובעיית החניה השם הכי אהוב: מעיין השם הכי שנוא: גדליעה ספורט אהוב: ריצה קלה ורכיבה על אופניים (נגדיר את זה כספורט...) ספורט שנוא: אגרוף טעם גלידה אהוב: ווניל סוג שוקולד אהוב: מריר עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בתאכלס נגד, אלכוהול אפשר טיפה פה ושם, לפעמים זה אפילו טעים. בעל חיים אהוב: כלב הפדיחה של החיים: נתפסתי על חם ברמזור אדום. הבדיחה לשליפה: אני גרוע בזה... העונה הכי הכי: חורףףףף הדבר הכי מוטרף שעשיתי: התגייסתי לצבא תחביב מיוחד: מחשבים, מחשבים, מוזיקה, מוזיקה, מחשבים, מוזיקה, שינה. שיגעון: א-נ-י תכונה אהובה בעצמך: אכפתי תכונה שנואה בעצמך: רגיש כישרון: להזיע בכפות הידיים ולהרחיק את כולם מוטו לחיים: What we do in life, echoes in eternity הדבר הכי טוב בחייך: בתקווה שהיא תגיע בקרוב.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 21 מקום מגורים: ראשל"צ זמן פעילות בפורום: כשנתיים משחקים אהובים: Grim Fandango, Warcraft 2, כל סדרת MGS משחקים שנואים: פלטפורמות למניהן צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: לבן\בז'\אוף ואיט מאכל אהוב: כל דבר מאכל שנוא: אין משהו מיוחד סרט אהוב: Black Hawk Down סרט שנוא: מלודרמות למיניהן סידרה אהובה: SG-1,SG-Atlantis, כל סדרות המסע בין כוכבים סידרה שנואה: סבוניות שיר אהוב: אין משהו מיוחד - אבל אני אוהב רוק אמריקאי ואלקטרוני טוב שיר שנוא: אין משהו מיוחד להקה אהובה: אין משהו מיוחד להקה שנואה: אין משהו מיחד תמונה אהובה (לתת קישור): צונזר אתר אהוב (לתת קישור): www.hwzone.co.il מקום אהוב: הספה מול הטלוויזיה חלום: לסיים ללמוד ולהיות עשיר שאיפה מקצועית: להיות מהנדס טוב ולתפוס עבודה טובה המדינה הכי אהובה: ישראל הדבר הכי אהוב בארץ: האנשים הדבר הכי שנוא בארץ: האנשים השם הכי אהוב: מה ??? (מה זו השאלה המוזרה הזו ?) השם הכי שנוא: מה ??? (מה זו השאלה המוזרה הזו ?) ספורט אהוב: ביסבול (לא משחק אבל אוהב לצפות) ספורט שנוא: בחלקה אומנותית על הקרח (ספורט נורא) טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות אוריאו סוג שוקולד אהוב: מריר 70% עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד בעל חיים אהוב: אין אבל אני מניח שחולדה יהיה נחמד (היו לי עכברים שגידלתי בצעירותי) הפדיחה של החיים: אתם לא מצפים שאני באמת אספר לכם פה הבדיחה לשליפה: שני אנשים הולכים ברחוב... העונה הכי הכי: חורף (כי קר) הדבר הכי מוטרף שעשיתי: (לא הכי מטורף - אבל קשור למחשבים) העברתי את המפסק מאחורי הספק ל 110V תוך כדי פעולה. תחביב מיוחד: כתיבת חדשות (לא עוסק בו באופן קבוע ;D) שיגעון: טימטום של אנשים משגע אותי לפעמים תכונה אהובה בעצמך: המושלמות שלי ;D תכונה שנואה בעצמך: אני מושלם כישרון: שום כישרון מיוחד אני עדיין מחפש מוטו לחיים: אין דבר העומד בפני הרצון הדבר הכי טוב בחייך: שאנחנו חיים
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 20 מקום מגורים: חיפה זמן פעילות בפורום: לילה משחקים אהובים: אנריל משחקים שנואים: דוקים צבע אהוב: כתום צבע שנוא: צהוב מאכל אהוב: שניצל עם ציפס (home made) מאכל שנוא: כל מה שירוק (כולל ציפסים ירוקים) סרט אהוב: מועדון קרב סרט שנוא: כל הדרמות סידרה אהובה: נכון לעכשיו המגן סידרה שנואה: חברים שיר אהוב: שיר שנוא: להקה אהובה: linkin park להקה שנואה: תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: המדינה הזאת חלום: להיות מילוינר שאיפה מקצועית: ראה חלום המדינה הכי אהובה: ראה מקום אהוב הדבר הכי אהוב בארץ: שווארמה הדבר הכי שנוא בארץ: הכבישים השם הכי אהוב: השם הכי שנוא: ספורט אהוב: בטלה ספורט שנוא: כל מה שלא בטלה טעם גלידה אהוב: וניל עם דובדבנים סוג שוקולד אהוב: לבן עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? עישון ואלכוהול - בעד. סמים - נגד. בעל חיים אהוב: חתול הפדיחה של החיים: הבדיחה לשליפה: מה זה כתום ותלוי בחצר? העונה הכי הכי: אביב הדבר הכי מוטרף שעשיתי: תחביב מיוחד: להתבטל שיגעון: וואו תכונה אהובה בעצמך: תכונה שנואה בעצמך: כישרון: לשרוט את המגאן (רק בשביל שגיא) מוטו לחיים: אל תדחה למחר מה שאפשר לא לעשות בכלל הדבר הכי טוב בחייך: המגאן כל הריקים פשוט לא קפצו לי מיד לראש
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 17 (בעוד שבועיים) מקום מגורים: רעננה זמן פעילות בפורום: אקטיבי למדי - שנתיים משחקים אהובים: משחק השקט (אני שתקן), אסטרטגיה, בילדותי אהבתי לגו וכל מיני צעצועים שקשורים לצבא משחקים שנואים: משחקי NINTENDO צבע אהוב: כחול (כמו צורת המחשבה שלי) \ שחור (שוב, תלוי במצב הרוח) צבע שנוא: אפור עכבר מאכל אהוב: כעיקרון הכל חוץ מ.. מאכל שנוא: .. קוסברה או איך שלא כותבים את זה סרט אהוב: וואי זה קשה..."בחזרה לעתיד"? סרט שנוא: קומדיות רומנטיות קיצ'יות סידרה אהובה: גולשים בזמן \ MADTV סידרה שנואה: טלנובלות למיניהן שיר אהוב: יש הרבה... שיר שנוא: כנ"ל להקה אהובה: ראה הנ"ל להקה שנואה: - תמונה אהובה (לתת קישור): - אתר אהוב (לתת קישור): לא, אני לא מתכוון להתחנף מקום אהוב: הבית :-X חלום: בחורה בלונדינית או ברונטית, חושנית, קופצת מעוגה שאיפה מקצועית: להיות בעל מקצוע מכובד כמו ד"ר לכימיה המדינה הכי אהובה: ארה"ב הדבר הכי אהוב בארץ: הגסות הדבר הכי שנוא בארץ: הגסות השם הכי אהוב: WTF? השם הכי שנוא: WTF? ספורט אהוב: כדורסל ספורט שנוא: אין משהו מיוחד אולי טעם גלידה אהוב: פינה קולדה עם ריבת חלב סוג שוקולד אהוב: לבן עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? 100% נגד בעל חיים אהוב: אין לי הפדיחה של החיים: אממ עדיין לא היתה לי הבדיחה לשליפה: אין לי חוש הומור ;D העונה הכי הכי: אביב זה בסט הדבר הכי מוטרף שעשיתי: שוב, לא קרה עדיין תחביב מיוחד: לגרבץ סתםםםםם...אממ לשמוע מוזיקה רועשת שיגעון: אני 100 % שפוי מוהאהאהא תכונה אהובה בעצמך: חוכמה תכונה שנואה בעצמך: חוסר ביטחון עצמי \ ביישנות כישרון: מחפש..אבל לא מוצא מוטו לחיים: להיות עצלן זה לא טוב( אני מודע למצב אבל עדיין כזה ) הדבר הכי טוב בחייך: אממ השלווה שאני חי בה?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 20מקום מגורים: ראשל"צזמן פעילות בפורום: *צונזר*משחקים אהובים: Generalsמשחקים שנואים: משחק קווסט ומשחקים שלא בזמן אמתצבע אהוב: כחול עמוקצבע שנוא: צהוב זוהרמאכל אהוב: קישואים ממולאים של סבתאמאכל שנוא: ארטישוק קרסרט אהוב: פרל הרבורסרט שנוא: קטנקנותסידרה אהובה: Stargate SG-1סידרה שנואה: צעירים חסרי מנוחשיר אהוב: "לא אשן בלילה לא אצחק ביום", כל מוסיקה של הנז זימר ויאני הגדולים מכולם.שיר שנוא: רוק כבד ( לא חרם על כל הגיטרות השבורות ? )להקה אהובה: לא טוב בשמותלהקה שנואה: כמו שיר שנואתמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: Home sweet homeחלום: מי לא היה רוצה לעופף חופשי במרחבים הפתוחים....שאיפה מקצועית: תגלית מדעית חסרת תקדים ( מסע ברחבי היקום ומעבר לו )המדינה הכי אהובה: *צונזר*הדבר הכי אהוב בארץ: השפההדבר הכי שנוא בארץ: בירוקרטיה ($@!#$!@$!)השם הכי אהוב: השם הכי שנוא: טלבעעספורט אהוב: מרתון קליקים בעכברספורט שנוא: ריצהטעם גלידה אהוב: ווניל של טורקיה ( מי שאכל יודע )סוג שוקולד אהוב: קרם אגוזים / מרירעישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד!בעל חיים אהוב: דגיםהפדיחה של החיים: תנו לי חשובהבדיחה לשליפה: זקן סיני אמר לי שאם רוצים לומר משפט שישמע חכם יש להתחיל אותו ב"זקן סיני אמר לי..."העונה הכי הכי: אביבהדבר הכי מוטרף שעשיתי: לחצתי רצוף פעמיים Ctrl + Alt + Del בחלונות 98 ו 95 ( נכון שאני משוגע ? ;D )תחביב מיוחד: לייצר דברים מאלומניוםשיגעון: אין דבר שלא ניתן לתקוע בו לדים!!!תכונות אהובה בעצמך: אדיבות, דקדקנות ודייקנות וצניעותתכונה שנואה בעצמך: ביישןכישרון: Just name itמוטו לחיים: Nothing is Impossibleהדבר הכי טוב בחייך: מה שלא מילאתי אני מקווה להשלים את הכל בהמשך.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל:17 מקום מגורים:בירת הנגב זמן פעילות בפורום:הרבה יותר משנה אני חושב משחקים אהובים:לגו לשחק אם עצמי משחקים שנואים:דוקים! צבע אהוב:אדום צבע שנוא:לבן מאכל אהוב:המבורגר מאכל שנוא:מרק ירקות סרט אהוב: 8 מייל סרט שנוא: מטריקס סידרה אהובה:המגן סידרה שנואה:המורדים שיר אהוב:eminem-sing for the moment שיר שנוא:אםם יש הרבה להקה אהובה:OUTLAWZ להקה שנואה: BACKSTREET BOYS תמונה אהובה (לתת קישור):אין לי אתר אהוב (לתת קישור): www.hwzone.co.il מקום אהוב: אםםםם המיטה שלי? חלום:להיות עשיר שאיפה מקצועית:לזכות בטוטו\לוטו המדינה הכי אהובה:ישרראל הדבר הכי אהוב בארץ:בנות הדבר הכי שנוא בארץ: פרחות השם הכי אהוב:עדן השם הכי שנוא:מוחמד ספורט אהוב:כדורסל ספורט שנוא:קריקט טעם גלידה אהוב:ומחלה סוג שוקולד אהוב:לבן עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד אבל אלכוהול בכיף בעל חיים אהוב:כלב הפדיחה של החיים:אמרתי לאמא של חבר שלי שהוא צריך ביקת זרע הבדיחה לשליפה: לא זוכר העונה הכי הכי:חורף הדבר הכי מוטרף שעשיתי: תחביב מיוחד:לכתוב שירים שיגעון: תכונה אהובה בעצמך: לא מוותר תכונה שנואה בעצמך: מכוער כישרון: לעצבן אנשים מוטו לחיים:Shit Happens הדבר הכי טוב בחייך:עברתי אתמול טסט!!!!!!
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 12מקום מגורים:לוד זמן פעילות בפורום: 2003\10\23משחקים אהובים: כל משחק ספורט למחשב (nfsu2 בעיקר...vice city וכו')משחקים שנואים: משחקים לא מציאותייםצבע אהוב: כחולצבע שנוא: סגולמאכל אהוב: המבורגר ענקי ושווארמה פרגיות של מלך השווארמה (בקניון הזהב)מאכל שנוא: ירקות מאודים\מבושליםסרט אהוב: מהיר ועצבני (1 ו 2)סרט שנוא: יש הרבהסידרה אהובה: חברים טופ גירסידרה שנואה: יש הרבהשיר אהוב: מאי - ניר פרידמןשיר שנוא: שירי צביקה פיקהלהקה אהובה:יש הרבהלהקה שנואה: מה ששנוא עלי אני פשוט לא שומע (ולא זוכר)תמונה אהובה (לתת קישור): http://www.goop.co.il/goop/pics/2207200492621.jpgאתר אהוב (לתת קישור): www.hwzone.co.il ואתרי מכוניותמקום אהוב: מול המחשבחלום: פורשה GT2 משודרגת!!!שאיפה מקצועית: יבואן מחשבים לארץ (ומכירה בזול) ולהיות בעל חברת מכוניותהמדינה הכי אהובה:ארצנו הקטנההדבר הכי אהוב בארץ: השוני שלנו מארצות אחרותהדבר הכי שנוא בארץ: הפוליטיקה, והיבואהשם הכי אהוב: ייטב (השם שלי, פירוש: יהיה טוב וגם על שם קיבוץ בצפון)השם הכי שנוא: שם ערבי (מוחמד וכו')ספורט אהוב:כדורסל, כדורגל,טניס,שחיה,אופניים,קרטינגספורט שנוא:אין משהו מיוחדטעם גלידה אהוב: פררו רוז'ה,אגוזי, ווניל עם עוגיותסוג שוקולד אהוב: אגוזיםעישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? : נגדבעל חיים אהוב: כלב, התוכים שליהפדיחה של החיים: שצילמו אותי משתין ופירסמו את זה בביה"סהבדיחה לשליפה: מה זה ארוך ומביא ילדים? (אוטובוס)העונה הכי הכי: קיץהדבר הכי מוטרף שעשיתי: בנג'י תחביב מיוחד: מחשביםשיגעון: לאכול גלידה בכמויותתכונה אהובה בעצמך: יש הרבהתכונה שנואה בעצמך: ביישןכישרון: להרוס דברים!מוטו לחיים: תהנה כל עוד אתה יכולהדבר הכי טוב בחייך:המחשבים, והחיים עצמם.אוקי זה הכל
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 18 ושבעה חודשיםמקום מגורים: רמת-גןזמן פעילות בפורום: שנתייםמשחקים אהובים: פעם היהמשחקים שנואים: כנ"לצבע אהוב: כחולצבע שנוא: צהובמאכל אהוב: קבב בלאפה על האש הכי טוב שישמאכל שנוא: אין משהו ספציפיסרט אהוב: ליל הדיןסרט שנוא: סידרה אהובה: סיינפלד סידרה שנואה: טלנובלותשיר אהוב: אוףףף יש המון, חלום מתוק עולה לי כרגע במחשבותשיר שנוא: להקה אהובה: אתניקס{פעם} להקה שנואה: בנזיןתמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: היםחלום: פעם רציתי להיות שחקן כדרוגל עכשיו זה כבר לא יקרהשאיפה מקצועית: קודם צבא אחרי זה נראה מה יהיההמדינה הכי אהובה:ישראל אלא מההדבר הכי אהוב בארץ: האנשים שרובם לא סנובים ואפשר לצחוק גם עם אנשים שלא מכיריםהדבר הכי שנוא בארץ: היחס של הצבא{וזה עוד לפני שהתגייסתי},והחובבנותהשם הכי אהוב: דניאלהשם הכי שנוא: יעקבספורט אהוב:כדורגלספורט שנוא:טניסטעם גלידה אהוב:וניל סוג שוקולד אהוב: עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? איפושהו באמצע כל עוד אני לא עושה את זה לא אכפת לי שאחרים כןבעל חיים אהוב: אפרוחהפדיחה של החיים: לא ידעתי לשחות עד כיתה ה' וזה קצת פאדיחה שכל השכבה גילתה את זה ביחד.הבדיחה לשליפה: איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור הלך הבייתה להביא סולם ויצא מהבורהעונה הכי הכי: קיץהדבר הכי מוטרף שעשיתי: באחד המשחקים של חיפה, אחרי גול והתפרצות רגשות אדירה תפסתי מישהו מהקהל והרמתי אותו באוויר מרוב שמחהתחביב מיוחד: אין משהו מיוחדשיגעון: מכבי חיפהתכונה אהובה בעצמך: יודע תמיד לשמוח תכונה שנואה בעצמך: שאני מוותר בקלות לפעמיםכישרון: בכל מה שקשור בידיים אני כשרונימוטו לחיים: תהיה בסדר עם כולם וכולם יהיו בסדר אלייךהדבר הכי טוב בחייך: אישתי {סתם..} לא יודע יש הרבה דברים קשה לחשוב על משהו ספציפי.זהו מקווה שלמדתם עלי משהו :-)
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל:16מקום מגורים:ראש הזיןזמן פעילות בפורום:לאדע תבדקו בפרטים שלימשחקים אהובים:אמת או חובה ;D,אנריל טורנמנט 04.משחקים שנואים:גם אמת או חובהצבע אהוב:כחול כההצבע שנוא:לבןמאכל אהוב:לאדעמאכל שנוא:לא עולה ליסרט אהוב:פייט קלאב או סנאצ'סרט שנוא:קווין ופרי סידרה אהובה:המגן זה מה שעולה לי עכשיוסידרה שנואה:קטנטנות וכיו"בשיר אהוב:קשה לחבורשיר שנוא:כל מה שקשור לשרית חדדלהקה אהובה:לאדע מה זה השאלות האלה יש יותר מידילהקה שנואה:אני חושב שאוונסנסתמונה אהובה (לתת קישור):אין קישוראתר אהוב (לתת קישור):אין קישורמקום אהוב:פינת המנגל שלי ושל החבריםחלום:יששאיפה מקצועית:איןהמדינה הכי אהובה:גינלנד,לא הייתי נשמע מגניב...אם לא קנדההדבר הכי אהוב בארץ:אניהדבר הכי שנוא בארץ:כל השארהשם הכי אהוב:יונתןהשם הכי שנוא:יוניספורט אהוב:לפרק ולהרכיב תמחשבספורט שנוא:ריקודים סלונייםטעם גלידה אהוב:לא החלטתיסוג שוקולד אהוב:לא יודעעישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעיקרון בעדבעל חיים אהוב:מי ביצ' סתם האמת הוא זכרהפדיחה של החיים:לא מספרהבדיחה לשליפה:איש במדבר צמא רואה קוף על עץ קוקוס,חושב הוא קוף אני אזרוק אבן הוא יזרוק קוקוס,הוא זורק על הקוף אבן הקוף יורד מפוצץ אותו מכות.העונה הכי הכי:חורף בניו יורק[זה היה בדיחה כן?]הדבר הכי מוטרף שעשיתי:לא יודע אני מניח שלצחוק על המכנסיים של המדריכים בחדר כושר שליתחביב מיוחד:לבנותשיגעון:שאלו את הפסיכילוג לא אותיתכונה אהובה בעצמך:צנוע לכן אני גונז את התשובה כאן[או האם אני?]תכונה שנואה בעצמך:חוסר טאקט לפעמיםכישרון:איןמוטו לחיים:איןהדבר הכי טוב בחייך:אני
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 18מקום מגורים: תל אביבזמן פעילות בפורום: בערך שלושה חודשים, אבל מאז שהתחלתי, אני אינטנסיבימשחקים אהובים: Zelda Mafia Civ3 כדורסל (יעני עם כדור)משחקים שנואים: Tekken למינהם, מכות בעיקרון.צבע אהוב: ירוקצבע שנוא: חוםמאכל אהוב: פיצה, אבל רק אם יש מספיק.מאכל שנוא: ת'אמת שאני אוהב ה-כל. עוגות שוקולד אני לא ממש אוהבסרט אהוב: ממנטו, לפני שכולם טחנו אותו.סרט שנוא: טיטניק, אחרי שכולם טחנו אותו.סידרה אהובה: פרייז'ר, עד לעונה 5סידרה שנואה: כוכב נולד.שיר אהוב: עטור מצחך.שיר שנוא: כל דבר של הלהקות השנואות.להקה אהובה: התרנגולים, החלונות הגבוהים, באך.להקה שנואה: סאבלימינילי, אמינמי, האחיות פיקי.תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): http://www.b0g.org/wsnm/news.php אבל אני לא ממליץ לאף אחד להיכנסמקום אהוב: הכיסא.חלום: ללמד כמה אנשים לקח, די הרבה אנשים.שאיפה מקצועית: להיות סנסאי.המדינה הכי אהובה: סינגפורהדבר הכי אהוב בארץ: נתב"ג... סתם, לא מצחיק.הדבר הכי שנוא בארץ: זה שחם. כמה חם, אני שואל כמה חם?!השם הכי אהוב: יהויקיםהשם הכי שנוא: יהויכיןספורט אהוב: גדנ"עספורט שנוא: כדורגל, במיוחד כשכולם טוחנים את זה.טעם גלידה אהוב: שרבט סברס.סוג שוקולד אהוב: לא אוהב... ???עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? זה בידוק בטחוני כאן?בעל חיים אהוב: נמר, אבל כשהם קטנים.הפדיחה של החיים: בת'כלס, למלא את השאלון הזה.הבדיחה לשליפה: למה לא נתנו להלן קלר רשיון? כי היא אישה. חחחחחחחח! חחחחחחח! חחחחחחח! חחחחחח! רגע, לא גמרתי, חחחח! או קיי...העונה הכי הכי: חורףהדבר הכי מוטרף שעשיתי: או קיי, פה זה כבר מתחיל להיות מעצבן, מה אתם רוצים שאני אגיד?תחביב מיוחד: שיגעון: ללכת במטבח על קצות האצבעות כי דביק שם. כן, אני יודע.תכונה אהובה בעצמך: אני כזה חכםתכונה שנואה בעצמך: אני חכם מדיכישרון: מוטו לחיים: "כל מי שאני מכיר אדיוט"הדבר הכי טוב בחייך: אני מת להתגייס כבר.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גיל: 17.5 מקום מגורים: כרמיאל זמן פעילות בפורום: הזה או בכלל? בזה אני די חדש, אז עוד לא הצלחתי לגבש דעה, בכלל משהו כמו 10-8 שעות ביום, אבל רק עכשיו כי יש חופש משחקים אהובים: כדורגל(אמיתי!, לא פיפ"א ), כדורסל, מונופול, שחמט, שש-בש, Heroes, FM2002. משחקים שנואים: אין צבע אהוב: כתום צבע שנוא: לבן זוהר ;D מאכל אהוב: הכל , כולל (ברצינות!) תרד. מאכל שנוא: הגרענים עם המיץ של העגבניות. רק זה. סרט אהוב: החוש השישי, פורסט גאמפ, מלך האריות. סרט שנוא: בייב סידרה אהובה: אתם לא מכירים, כי זה משודר בערוץ 1 , השבט ( THE TRIBE). (אבל אם מישהו מכיר שיכתוב הודעה מתלהבת שהוא מכיר את זה בשביל שאני אתלהב גם שאני לא היחיד שמכיר את זה! ) סידרה שנואה: ??? שיר אהוב: יותר מדי שירים. שיר שנוא: פחות מדי שירים. להקה אהובה: Queen להקה שנואה: יש כמה... אתר אהוב : לא תכעסו עלי אם אני אגיד את האמת? www.techno.co.il מקום אהוב: נוורבגיה חלום: קורה לפעמים, בעיקר בלילה שאיפה מקצועית: להיות כמו RANY. ;D סתם, אין סיכוי לזה, בעיקרון אין, סתם תחביב. המדינה הכי אהובה: ??? הדבר הכי אהוב בארץ: פורומים למחשבים. עד כך אין שום דבר טוב בארץ. הדבר הכי שנוא בארץ: אבטלה ופיגועים. השם הכי אהוב: ליאת. (שם של בת, אז מה? יש לי סיבות משלי ) השם הכי שנוא: כל השמות הדוסיים המוזרים: מלכישוע, חננאל.... ספורט אהוב: כדורגל!ספורט שנוא: הדיפת כדור ברזל. טעם גלידה אהוב: פיסטוק סוג שוקולד אהוב: לבן עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד בעל חיים אהוב: חתול או חתולה. גם חתלתולים. הפדיחה של החיים: אני לא יודע לרכב על אופניים :-[ הבדיחה לשליפה: שני ברווזים שחו בנהר. אחד ימינה ואחד שחור. העונה הכי הכי: אביב. הדבר הכי מוטרף שעשיתי: הרגשתי קצת נועז, אז שיחקתי בפיפ"א ברמת מתקדמים תחביב מיוחד: נגינה בקלרינט, לשחק כדורגל, פורומים על מחשבים. שיגעון: וואו! שיגעון! תכונה אהובה בעצמך: אומץ ללא חת! תכונה שנואה בעצמך: פחדן כרוני כישרון: נגינה, מתמטיקה (לא ביחידות, תרגילי הגיון ולחש תרגילי כפל בראש וכאלה..) מוטו לחיים: NO MUSIC NO LIFE הדבר הכי טוב בחייך יש כל-כך הרבה
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אהלןגיל: 16, היום!!מקום מגורים: בית נקוםה, מושב ליד ירושליםזמן פעילות בפורום: שנה ושלושים יום אבל הייתה הפסקה באמצעמשחקים אהובים: MOHAAמשחקים שנואים: הטירה הנאציתצבע אהוב: אדוםצבע שנוא: בורדו או ורודמאכל אהוב: קובה במיה של סבתא עירקיתמאכל שנוא: הרבה מאוד מאוד דברים במיוחד חרוביםסרט אהוב: לא ישראלי - לב אמיץ ; ישראלי - בובהסרט שנוא: מולהלנד דרייבסידרה אהובה: היה על זה תראד של סדרות ילדים..... כמעט כל הסדרות בערוץ 3סידרה שנואה: טלנובלות ספרדיות ואופרות סבוןשיר אהוב: היהודים - עוד ארון אחדשיר שנוא: לאדע אני אוהב מוזיקה בכלליות..... וואלה לאדע...להקה אהובה: ישראלית - היהודים (וגם משינה) ; ולעוזית - WITHIN TEMPTATIONלהקה שנואה: באמת לאדע..........תמונה אהובה (לתת קישור): אין ממשאתר אהוב (לתת קישור): HW?מקום אהוב: הבית, המושב, מקום שיש בו חברים, סנוקר... למעשה כל מקום חוץ ממקום שונאיחלום: שיבוא המשיח ;Dשאיפה מקצועית: להמציא שפת מחשבים חחהמדינה הכי אהובה: פלשתיייייייייייייייייייייייין!!!!1.... עלק!! בטח שישראל אבל אם התכוונתם חוץ מישראל אז שוויץ הכי יפה והכי מעדיף לגור זה ארה"בהדבר הכי אהוב בארץ: פה אפשר לחיות הכי בשקט מכל העולם למרות שערבים מקיפים אותנו, ישתבח שמו!הדבר הכי שנוא בארץ: שועלים עם כפיותהשם הכי אהוב: אברהם, יצחק, יעקב, יוסף, משה, אהרוו, דוד, שלמה.השם הכי שנוא: נבוכדנצר חחחחחחספורט אהוב: כדורגל וישיבה אולימפיתספורט שנוא: הבנות המפגרות שרצות עם סרט ועושות עיגוליםטעם גלידה אהוב: פירורי שוקולדסוג שוקולד אהוב: מה ההבדל בין זה לקודם?עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד בכלליות אבל נרגילה מדי פעם זה בסדר..... שתייה לא רצוי... סמים גם לא.בעל חיים אהוב: כלב הפדיחה של החיים: שמאבטחים מהאוניברסיטה הורידו אותנו מגג של בניין אחרי ששמנו גדר תיל בכניסה לגג חחחהבדיחה לשליפה: לא זוכר.......העונה הכי הכי: אביבהדבר הכי מוטרף שעשיתי: לאדע.......... שנולדתי?תחביב מיוחד: לשבתשיגעון: מוזיקהתכונה אהובה בעצמך: אותה תכונה שאנשים אחרים הכי אוהבים ביתכונה שנואה בעצמך: לאדע....... יש הרבה חסרונות בכל בנאדםכישרון: לא ממשמוטו לחיים: DO LESS LIVE LONGER ; אשרי האיש אשר בעצת רשעים לא הלך ובמושב לצים לא ישב.הדבר הכי טוב בחייך: הזכות להיות יהודיזהו.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים גיל:19 מקום מגורים: סגנית בירת הערסים של המרכז - פצח תיקוה זמן פעילות בפורום: אנא אערף משחקים אהובים: תשאלו בפרטי ואני אגיד לכם משחקים שנואים: "חפש את הצדק" (מי שלא הבין, אין משחק כזה) צבע אהוב: כחול ים סוף צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: פתל גינה אדום עם חלב וסוכר מאכל שנוא: כמו כולם, גפילטע פיש סרט אהוב: התפוז המכני, מזרח הוא מזרח סרט שנוא: לא זוכרת איך קוראים לו אבל זה איזה סרט קולג' ממש דפוק עם הפאגוט הזה מדוסון קריק סידרה אהובה: נישואים פלוס, דריה, ביוויס ובאטהד סידרה שנואה: כל הדברים בסגנון אנג'ל, מלאך שחור, רוזוול ואופרות סבון... שיר אהוב: יש הרבה, תלוי במצברוח: Ska-P : Simpatico Holgazan; Stomper 98 - Strasserandale; Rammstein - Weisses Fleisch/Mutter/Engel/Nebel שיר שנוא: בטח משהו של רוני סופרסתם וכל האנשים האלו שחושבים שהם אמנים. להקה אהובה: Rammstein, Manowar, קוקובלוף והיתושים להקה שנואה: Storkraft, Burzum, כל להקת בנים או אנשים שלא יכולים להיות יותר יצירתיים מ-"תנעני את התחת" תמונה אהובה (לתת קישור): של מי/מה? טוב, הנה אחת: אתר אהוב (לתת קישור): www.mult.ru מקום אהוב: אגם ליד לאווינגן חלום: להיות שומרת יערות בסקנדינביה, הרחק מכוווווולם שאיפה מקצועית: תחום הוטרינריה או טרפיה בבע"ח, מתחילה ללמוד בספטמבר המדינה הכי אהובה: לפלנד הדבר הכי אהוב בארץ: זו שאלה מכשילה, נכון? הדבר הכי שנוא בארץ: גם זו? השם הכי אהוב: Beowulf, Adria השם הכי שנוא: זורבבל (?) ספורט אהוב: כל ספורט מים בעצם וסנוקר ספורט שנוא: ריצה טעם גלידה אהוב: גלידה איטלקית אמיתית עם הדובדבנים הממותקים האלו, תפוח, מנגו והדבר הזה בצבע כחול. סוג שוקולד אהוב: מקופלת/בועות לבן עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? איש איש באמונתו יחיה אך אם לא יהיה לנו אלכוהול גם לא נרצה לקום למחרת בבוקר בעל חיים אהוב: כולם כעקרון אבל יש לי חיבה יתרה ליונקים ימיים (דולפינים, לוייתנים), מכרסמים קטנים (במיוחד חולדות) וזאבים. הפדיחה של החיים: נפלה לי המחסנית של ה-M16 לאסלה מהכיס האחורי ואיזו בהמה לא הורידה את המים לפני זה אחריה. הבדיחה לשליפה: כמה גלוחי ראש צריך כדי להבריג נורה? 10. 1 מחזיק אותה למעלה והשאר מסובבים את הבית. העונה הכי הכי: אביב-קיץ (בישראל אבל רק בלילה, חם פה מדי) הדבר הכי מוטרף שעשיתי: התגייסתי תחביב מיוחד: לחטט באף שיגעון: תשאלו את הקב"נית, היא טוענת שיש הרבה תכונה אהובה בעצמך: אינטליגנציה, עזרה לחלש, אהבת החיי ושנאת האדם תכונה שנואה בעצמך: חמומת מוח, תלותית כישרון: ציור, בישול, בלבול ביצים מוטו לחיים: חייך אל החיים והם ישברו לך את השיניים! הדבר הכי טוב בחייך: שיש להם סוף. מתישהו.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים גיל: 17מקום מגורים: חיפהזמן פעילות בפורום: שנתיים וקצתמשחקים אהובים: כל המשחקים של BLIZZARD כנ"ל של WESTWOOD בעיקר הישנים וזהו בערךמשחקים שנואים: חיקויים של הקווסטים של לוקאס (הקלאסיים)צבע אהוב: ירוק, שחורצבע שנוא: בז' ...מאכל אהוב: גפילטע פישמאכל שנוא: אוכל של תיימנים כי זה משמין ואני שמןסרט אהוב: FULL METAL JACKET, התפוז המכני, פורסט גאמפ, כלבי אשמורת, סנאץ'...סרט שנוא: נזיר חסין אש, סימה ועקנין מכשה בע"מסידרה אהובה: דראגון בול Z GTסידרה שנואה: כל הדרעק הישראלי האוריינטלי הפתטישיר אהוב: CHILDREN OF BODOM - SIXPOUNDER (ראה חתימה)שיר שנוא: כל שיר מזרחילהקה אהובה: הממ מטאליקה,מגהדת',טסטמנט,אליס אין צ'יינס, פרל ג'אםCHILDREN OF BODOM,SOILWORK, INFLAMES ועוד רביםלהקה שנואה: כל זמר ששם המשפחה שלו הוא בוסקילה מזרחי עפיה אמסלם וכדומהתמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: הזולה בורדיה...חלום: לחיות בסנגפור או יפן או איפשהו בסקנדינביהשאיפה מקצועית: "שגל על"המדינה הכי אהובה:סינגפורהדבר הכי אהוב בארץ: אין כזההדבר הכי שנוא בארץ: הכלהשם הכי אהוב: ALEXIהשם הכי שנוא: יהושפטספורט אהוב:סנוקר סקס פיינטבול קרטינגספורט שנוא:כדורגלטעם גלידה אהוב: לא אוכל זה משמיןסוג שוקולד אהוב: משמיןעישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגדבעל חיים אהוב: אוהב רק חיות צעצוע יותר מדי שערות וריר...הפדיחה של החיים: אני אחשוב על זההבדיחה לשליפה: איך אמא כושית נלחמת בפשע, עושה הפלה (לא מצחיק)העונה הכי הכי: חורףהדבר הכי מוטרף שעשיתי: לנגן בגיטרה עם חברים עד שכבר נהיינו חרשים זמניתתחביב מיוחד: גיטרה מחשב נינטנדו64 בזולהשיגעון: תכונה אהובה בעצמך: תכונה שנואה בעצמך: כישרון: דיי טוב בטקן ובסופר סמאשמוטו לחיים: הדבר הכי טוב בחייך:כרגע השיער שלי שהולך להחתך עוד שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.