פורסם 2004 ביולי 2421 שנים המחשב חדשש ניקנה לפני שבועAMD 3200 BARTONABIT NF7 V2256+512 DDR 400 של לקסירGF4 MX44080 GB 8 MB WDהמחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדשאני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסךזה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמומזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים 1.כותרת לא קשורה...2.אם הוא חדש ואין לך כלום על הדיסק הדבר הכי פשוט לעשות זה דבר ראשון לפרמט
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים לחץ F8 לפני שהוינדוס עולה ,תבחר ב safe mode,אם הוינדוס יעלה אז כנס לstart>>settings>>control panel>>system>>advanced>startup and recoveryתוריד תסימון מ automatically restart ומתי שיהיה מסך כחול תראה מה רשום ולא יהיה ריסטתרשום פה בהודעה מה רשום במסך הכחול אולי יהיה אפשר להבין מזה משוהאם כול המחשב חדש? אם העברת תדיסק קשיח מהמחשב הקודם אז חייב לפרמט ולהתקין וינדוס מחדשואם החלפת חומרה לדוגמא מעבד יותר מהיר אז זה עלול לגרום לוינדוס להנעל
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר בהתחלה היה לוח KT600 ECSוהתקנתי לאחי את הוינדוסאחרי זה החלפנו את הלוח בחברה ל ABIT NF7ואחרי זה פירמטתי את המחשב שוב והתקנתי הכל מחדש (כל המחדש חדש לגמרי כל החלקים הכל!)ומאז התחילו הבעיות שהוא רושם את ההודעה הזאתי ועושה ריסאט אוטומטיאולי זה הבעיה בזיכרון? כאלו אולי הוא לא מתאים ללוח אביט הזה?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים זה יכולן להיות בעיה בזיכרוןאבל לא נירא ליתנסה להותציא את אחד מהסתיקים טתירא עם עובד
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים תבדוק באתר של היצרן זכרון/אתר של היצרן לוח ,אם הזכרון הזה נבדק על הלוחיכול להיות שהוא הבעיה,נסה כל סטיק בנפרד,תשתמש ב memtest86 כדי לבדוק תזכרוןwww.memtest86.com תבדוק תדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן:http://support.wdc.com/download/dlg/DlgDiagv504c.exeתעלה בביוס את המתח של המעבד נקרא CPU VCORE תעלה כל פעם קצת ולא יותר מ 1.75V ,זה עלול לסדר תמצב מצד שני גם עלול לאעל איזה סלוטים הזכרונות מחוברים? אם מחוברים במצב דואל אולי זאת הבעיה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים 1.כותרת לא קשורה... הודעה ראשונה שלו בפורום ואפילו הוא כבר יודע שהכותרת לא קשורה... תערוך אותה למשהו יותר נורמלי.. כמו: "מחשב חדש עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול בכניסה לווינדוס".
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים הודעה ראשונה שלו בפורום ואפילו הוא כבר יודע שהכותרת לא קשורה... הוא מקבל צל"ש או משו כזה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים 1. האם ה Windows עולה ב Safe Mode? אם כן - אולי מדובר בבעיית דרייברים.2. האם אתה מקבל מסך כחול? (תפעל לפי הדרך ש ron26 הציע)3. תנסה לטעון הגדרות ברירות מחדל בביוס או לחילופין - תעשה איפוס לביוס.4. אם כלום לא עוזר - תשאיר במחשב רק את החלקים הבסיסיים - לוח, מעבד, כ. מסך, רכיב זיכרון אחד, מקלדת ותראה אם ה Windows עולה.5. מי מוכר/קונה היום מחשב חדש עם MX440? אני חושב שהפסיקו לייצר אותו כבר מזמן. אולי אם "דחפו" לך כרטיס כזה מיושן, אולי שמו לך גם רכיבים אחרים "מפוקפקים"...
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מזאת אומרת "נמאס לי ללכת לחנות עוד פעם" זה בדיוק מה שהם רוצים להשיג...אל תהיה פראייר ואל תתפשר .אם קנית והרכיבו לך את המחשב תזרוק אותו שם ותגיד להם שאתה דורש שיבצעו בדיקות של המחשב (תאמין שהם יודעים) אם תוכנות בדיקה למיניהן...
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר חבריםםם לקחתי את המחשב לחנות והם עשו בדיקה והם גילו שהבעיה היא בזיכרון שהוא לא מסתדר טוב עם הלוח הזהאז החליפו לי את הזיכרון ועכשיו יש TWINMOS 256+512הוספתי 2 דולר על ההחלפה הזאת כי כל סטיק עולה עוד דולר אחד מה לקסיר הזהמה אתם אומרים על השילוש הזה עכשיו?AMD ATHLON 3200+ BARTONABIT NF7 VS2768 DDR 400 TWINMOSאהה איך??
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים הודעה ראשונה שלו בפורום ואפילו הוא כבר יודע שהכותרת לא קשורה... הוא מקבל צל"ש או משו כזה רעיון לא רע בכלל ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.