עבור לתוכן

איזה זכרון יותר כדאי לקנות? + איזה לוח אם לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות):

MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM

או

Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים.

או

OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB

או ;D

OCZ DDR PC3000 Memory 256MB

לגבי לוחות אם:

ASUS A7V333EA

או

Gigabyte GA-7VRXP

הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266.

בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך.

כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.

פורסם

אני שאלתי את אותה שאלה וכולם פה אחד אמרו לקחת את האסוס...

הוא קצת יותר יקר אבל אחרי בדיקה שלי יש בו כמה פיצרים נחמדים ןלפי מה שאמרו הוא יותר מהיר...לך עליו!

פורסם

Mushkin 256 rev 3+ cas 2 הוא SDRAM, תלך על Crucial הם הכי טובים, בקשר ללוח תלך על ה-Asus.

פורסם

בקשר לזיכרון, לך על 2700, סטנדרטי, לא כל כך משנה אם אתה לא מתכנן המהרה.

אני מאמין שהOCZ זול, והוא עדין טוב להמהרה! יופי, קח אותו ויהיו לך אפשריות OC.

הלוח..

אני עצלן, אין לי מושג כמה כל אחד עולה.

השאלה היא - פיצרים, ביצועים, המהרה.

תתחשב בהכל.

הביצועים די שולים, אבל אם האתה רוצה לבצע המהרה במיוחד שיש זיכרון די טוב, יש לך את הכלים עם האסוס.

הגיגביטי לא משהו בOC.

החלטה שלך.

פורסם

איזה זכרון? KVR של קינגסטון, הוא יעבוד לך בדיוק כמו כל הזכרונות האחרים גם בOC. יש לי זכרון שלהם שמחזיק 155 מגה"צ ואפילו יותר בלי שום בעיה.

איזה לוח אם? ג'יגה-בייט, חבל סתם לשלם על השם המתלהב של אסוס. הג'יגה-בייט נותן לך הרבה יותר מתורה ופיטשרים בשביל הכסף שאתה משקיע בו(כמו בקר RAID, כרטיס קול CREATIVE משובח, כרטיס רשת של REALTEK וכו'), לעומת זאת האסוס הוא לוח בלי RAID וכמעט בלי כלום שעולה לך יותר יקר בגלל השם "ה-סוס".

פורסם

אני דווקא אוהב יותר את Gigabyte 7vtxrp , הרבה שנים אני עובד עם החברה הזו והם לא מאכזבים .

כמובן אנני שולל את ASUS אבל תלוי באיזה פ'יצרים אתה מעוניין לנצל.

פורסם

איזה זכרון? KVR של קינגסטון, הוא יעבוד לך בדיוק כמו כל הזכרונות האחרים גם בOC. יש לי זכרון שלהם שמחזיק 155 מגה"צ ואפילו יותר בלי שום בעיה.

איזה לוח אם? ג'יגה-בייט, חבל סתם לשלם על השם המתלהב של אסוס. הג'יגה-בייט נותן לך הרבה יותר מתורה ופיטשרים בשביל הכסף שאתה משקיע בו(כמו בקר RAID, כרטיס קול CREATIVE משובח, כרטיס רשת של REALTEK וכו'), לעומת זאת האסוס הוא לוח בלי RAID וכמעט בלי כלום שעולה לך יותר יקר בגלל השם "ה-סוס".

הבעיה היא הג'יגה בייט חלש בO\C, אם הוא מתכנן..אז האסוס יהיה הבחירה, אם לא- ג'יגה בייט.

פורסם

אני קניתי Asus A7V-333 +OCZ 333 256MbX2 ועובד בצורה תותחים. במבחני ביצועים האסוס וגיגה-ביט מאוד צמודים.

לדוגמא במבחן המצורף למטה.

אכן זה בעיקר תלוי בפיצרים שאתה רוצה. חשוב לציין שAsus A7V333 בארץ אינו מגיע אם FireWare ודורש הזמנה מיוחד מחו"ל. GigaByte בכלל לא משווקת דגם אם היציאה הזאת.

בכל מקרה, תתחדש. ;)

פורסם

אני רוצה לקנות לפנטיום 4 1700 שלי לוח אם של אסוס : p4t-e וזיכרון של 256 rdram?

כדאי לי?

איזה חברה של זיכרון אתם ממליצים?

והאם יש לוח אם ל rdram יותר טוב משל אסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים