עבור לתוכן

נערך : בעיה בפתיחת פורטים בעזרת ICS Configuration

Featured Replies

פורסם

שלום !

עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) .

למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..?

תודה ...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא מוצרפת תמונה

פורסם
  • מחבר

כן , שמתי לב ששכחתי משהו :D

*נערך*

פורסם

איזה וינדוס?

פורסם
  • מחבר

על שני המחשבים יש Windows XP Proffesional ..

פורסם

זאת תוכנת צד-שלישי שאתה מנסה להתקין בלי קשר לשירות ה-ICS המובנה בווינדוס? כי אפשר להפנות פורטים בווינדוס עצמו בלי שום תוכנת צד-שלישי...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להשתמש בתוכנה ICS Configuration שנמצאת ב"מידע שימושי וקישורים חשובים" .. זה הדבר הכי קרוב שמצאתי שם :\

ICS Configuration

כיצד למפות פורטים דרך שיתוף אינטרנט ביתי ?

קישור: http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/icsconfiguration.htm

פורסם
  • מחבר

עזרה משהו ? :[

אני ממש נואש , איך אני ממפה פורטים דרך ה ICS ? =(

פורסם

למה להקפיץ אבל חכה שיענו לך

פורסם

בתור התחלה קרא את חוקי הפורום ואל תקפיץ דיונים!

בשביל להפנות פורטים אתה לא צריך שום תוכנה, במקום שסימנת V בשביל לאפשר את ה-ICS יש לך כפתור advanced שם אתה יכול לפתוח איזה פורטים שבא לך

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את חוקי הפורום , אני לא כאן יומיים :\ אולם בגלל שזה ממש חשוב לי , הקפצתי את הדיון :|...

גם הרצתי איזה עשרה חיפושים , ולא ממש מצאתי דברים שיעזרו לי , חוץ מהתוכנה הזו בקישורים המומלצים , שכמו שאתם רואים לא עובדת ..

"במקום שסימנת V בשביל לאפשר את ה-ICS יש לך כפתור advanced שם אתה יכול לפתוח איזה פורטים שבא לך" - אני עקבתי אחרי המדריך שלב שלב , ועדיין לא מצאתי מקום בו סימנתי V כדי לאפשר ICS . אני אשמח אם תיהיה קצת יותר מפורט ..

כל מה שמצאתי זה TCP\IP Filtering , והוא במילא על Premit All . השאלה היא איך אני מפנה פורט מסוים רק למחשב הלקוח ?

פורסם

זה שזה חשוב לך לא נותן לך זכות לעבור על חוקי הפורום.

להקפיץ אחרי שעה זה ממש מוגזם - אל תתפלא אם פעם הבאה הדיון ינעל.

בחלון בו סימן allow other network users to... יש לך כפתור settings שם אתה יכול להפנות איזה פורט שתרצה לאיזה IP ברשת הפנימית.

פורסם

פה:

ServerDialerIntCon1.png

בפנים אתה לוחץ Add, מקליד את שם ההפנייה (מה שבא לך), ה-IP אליו הפורט יופנה, והפורט פעמיים ביחד עם הסוג שלו (TCP/UDP). לא מסובך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים