עבור לתוכן

המוד הראשון שלי :) - כבלים מעוגלים

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והחלטתי שבמחשב הזה יהיו לי כבלים מעוגלים

אז לקחתי את הכבל IDE והכבל פלופי שבאו עם השלוח

סימתי כל 8 גידים עם טוש ויצאתי לעבודה וזו התוצאה הסופית:

172605AA.jpg

גיד אחד חשפתי ממנו טיפה בטעות, אבל שמתי לו פלסטר אז עכשיו הוא מחלים :)

נו, מה אתם אומרים למוד ראשון?

לא מקסים, אבל פרקטי :P

נ.ב.

לעגל פלופי יותר קשה מIDE, כמה מוזר...

פורסם

אם חשפת חוט אחד. אל תשתמש יותר בכבל! אצלי זה התחיל להעלות באש!! :o

תחליף את הכבל מיד לפני שיהיו תוצאות לא נעימות ואני אומר את זה כי זה לא קרה על ההתחלה.. אחרי שבוע בערך.

למוד ראשון זה נראה נחמד אבל יותר נחמד שאם לא יודעים ממש מה עושים אז כדאי כבר לקנות אחד מוכן מראש כי כבר

הלך לך הכבל ובקצת תוספת מחיר תקנה חדש מעוגל ומוכן! עצה שניה היא להעזר במישהו מנוסה! (מנסיון).

אני במקומך לא הייתי מחבר את הכבל.

בעיקרון! : יצא נחמד מאוד לפעם ראשונה.

תמשיך לעשות מודינג ;) ;)

פורסם
  • מחבר

מזתומרת עלה באש?! למה?

כולה גורד טיפה הציפוי מהצד אבל כיסיתי אותו באזולירבנד

אפשר שוב לדעת איך זה עלה באש?

- אני אשמח לקבל עוד תגובות...

פורסם

למוד ראשון זה בסדר גמור.

כשהכבל חשוף הוא יכול לגעת באיזה עוד כבל חשוף ואז נוצר קצר, כתוצאה מהקצר עולה החום של הכבלים והפלסטיק שעוטף את הכבל מתחיל לנמוס ומתחיל לצאת עשן.

פורסם

אם תבודד את החוט החשוף כמו שצריך לא תיהיה סכנה לכלום

ולפלופי הכי קל בעולם לעגל, ה IDE יותר קשה (במיוחד ata 66\100\133)

פורסם

נראה לא רע, אני הייתי עושה גם כן אם היה לי כוח (אם היית רואה את המארז שלי היית רואה שאני צריך). רק להזכיר, את החוטים צריך לחתוך לקבוצות כשבכל קבוצה מספר זוגי (לא חייב להיות שווה, אבל שיהיה זוגי). אני לא הייתי דואג יותר מדי משריפה אם הייתי מדביק טוב את הכבל החשוף כדי שלא יהיה מצב שהוא יגע במשהו אחר (הוא יכול לעשות בעיות אם הוא יגע גם בדברים חוץ מכבל אחר חשוף). הבעייה כאן זה באמת שאם יהיה קצר הספק כוח לא יכבה את המחשב אלא יתן לו להמשיך לדלוק לכמה זמן.

אני לא עושה מודים בשביל היופי אלא בשביל היופי אלא בשביל הפרקטיות (אין לי כשרון עיצוב/פיסול/ציור...) וזה נראה לא פחות טוב ממה שהייתי קונה בחנות (חוץ מהכבל החשוף, אבל לא נורא).

פורסם

בתור מוד ראשון זה יפה מאוד. לא כל אחד (כמו שכבר ראית לפי התגובות) היה "מעז" לעשות את זה. אני בכל אופן נעזרתי באבי בשביל זה אבל זה היה מזמן..

הייתי מייעץ לך לשפר את זה קצת, תקנה איזולירבנד באיזה צבע יפה שאתה אוהב, ותעטוף את הכל עם זה. אפשרות נוספת זה לקנות צינור שקוף של השקיה ולחתוך אותו בצורת ספירלה, ואז ללפף אותו סביב הכבל שעשית.

אם אתה רוצה את המדריך השלם, גש למדריכים שב-PC-Spot או PC-Tip. אני אישית העדפתי את זה שבפיסי-ספוט.

בהצלחה, Keep Modding

פורסם

נחמד..

מה השלב הבא?

as SUB say here...

kEEp moDDing
פורסם
  • מחבר

החלק החשוף בודד אז אל דאגה

לא ידעתי שאנשים מפחדים כ"כ לעגל כבלים, LOL.

חלקתי את הגידים לקבוצות של 8 כי קראתי שזה חייב ליהיות קבוצות של מספר זוגי שמתחלק ב40

4 זה קרוב מידי, אז הלכתי על 8.

ופלופי יותר קשה לא בגלל החיתוך, החיתוך הוא שטויות

הוא יותר קשה בגלל שבניגוד לIDE הוא מסרב להשאר במקום אחרי שמסובבים אותי

לכן יותר קשה להדביק אותו.

לא עטפתי הכל באזולירבנד כי רציתי לכבל תשאר האלסטיות שלו ;)

ותודה רבה על המחמאות, I will kEEp moDDing!

פורסם

חלקתי את הגידים לקבוצות של 8 כי קראתי שזה חייב ליהיות קבוצות של מספר זוגי שמתחלק ב40

WTF?

מישהו יכול להרחיב על הנושא? אף פעם לא שמעתי על דבר כזה!! מה זה משנה לאיזה קבוצות אני מחלק את הכבל?! ???

פורסם
  • מחבר

א) זה חייב ליהיות זוגי כי הגידים עובדים בזוגות... לא יודע, משהו מוזר

ב) כדאי שזה יתחלק ב40 כי יש 80 גידים (כל מספר שמתחלק ב40 מתחלק גם ב80 וההיפך) כדי שלא תתקע בסוף עם מספק אי-זוגי

פורסם

א) זה חייב ליהיות זוגי כי הגידים עובדים בזוגות... לא יודע, משהו מוזר

על המוזר הזה רציתי שמישהו יפרט\יביא לינק ::)

כל מספר שמתחלק ב40 מתחלק גם ב80 וההיפך

סתם להשכלה כללית, 40 מתחלק ב 40 אבל לא מתחלק ב 80, גם 120 :-X

רק ההפך הוא הנכון.

פורסם

בכבלים של 80גידים כל חוט שני זה סיכוך, בגלל זה לא מפרידים אותם ומפצלים כל מספר זוגי

פורסם

פשוט חותכים את ה"שקעים" ולא את ה"בליטות" כי השקעים הם בעצם הסיכוך בין גיד לגיד לכן לא משנה אם גם תבודד לקבוצה של אחד כל עוד אתה חוך רק ת'"שקעים" ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים