עבור לתוכן

חיבור כ. המסך לטלוויזיה ורזולוציות

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה)

לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה.

השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו.

האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזיה בלי לשנות את הרזולוציה ל-800*600 כל פעם?

פורסם

TV Tool

חפש בגוגל ותמצא...

וגם היה כבר ת'רד כזה... ::)

פורסם
  • מחבר

בעזרת Tv Tool הצלחתי רק לעשות שיראו או במסך המחשב או במסך הטלוויזיה, וכשרואים במסך הטלוויזיה, רואים ברזולוציה 600*800 ומסך המחשב נכבה... כלומר זה כאילו אני משנה את הרזולוציה ידנית ל-800*600 כל פעם שאני רוצה לראות את המחשב בטלוויזיה... אם אני אעשה זאת ידנית אני אראה גם במסך המחשב וגם בטלוויזיה... אז עדיף כבר בלי התוכנה ::)

אני מעוניין שהמחשב ישאר על הרזולציה שלו ושבטלוויזיה יראו את כל שולחן העבודה ולא רק 800*600 ממנו.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

dvdhelp.org\com

פורסם

נו באמת :kopfpatsch:

הגזמתם עם זה בזמן האחרון...

הדיון הזה מלפני 3 שנים... בטח שלא יעזור למישהו...

מספיק עם הספאם!!!!!!!

פורסם

SILENCE IS A VERTUE

פורסם

אתה ספאמר אחושרמוטה דיי ! 7 הודעות יש לך וכולם ספאם. :screwy:

מספיק להקפיץ תארדים מלפני 3 שנים! :screwy:

רק הגעת וכבר יהיה לך באן עוד מעט.. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים