עבור לתוכן

זמזומים מוזרים, כנסו לשמוע...

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי אחד המחשבים שהוא לא הייתי אומר ישן אבל די מבוגר פנטיום 3 אבל עובד יופי, לאחרונה הלך לוח אם, מה לעשות החלפתי, בחדש לאחר מס' חודשיים הייתה בעיה ככה שזה באחריות הוחלף, החדש שהרכבתי אתמול בזמן פעולה משמיע מעין זימזום מוזר וזאת כאשר אני פותח או סוגר חלון או דף בדפדפן, לפני שהוחלף לא היתה בעיה, ניתקתי את המאוורר שלו אולי זה זה אבל לצערי לא, הזמזום ממשיך אמרתי אולי הדיסק עם מערכת ההפעלה עושה בעיות, פירמוט התקנה עדין, לקחתי דיסק ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אותו סיפור, הבחנתי כי הזימזום מגיע מאיזור המעבד, יש לציין כי לא במיידי זה קורה יכול להיות שזה עובד דקה או שעה ואז מתחיל הזימזום והקפיאה, ככה ששום דבר לאחר זה לא עוזר חוץ מכיבוי

במדיה וזה לוח אין בעיה, במידה וזה מעבד של אינטל כמובן יש מה לעשות...

אשמח לתשובה ולעזרה, תודה מראש

פורסם

check the cooling

פורסם

שיש זמזום תנסה לעצור לשניה את אחד המאוררים (כל פעם אחד אחד..) ותראה אם הזמזום מגיע מאחד מהם

תנסה את כל המאוררים, מהמאורר של המעבד, לזה שעל הלוח (אם יש) מאוררי מארז, מאוררי כ.מסך... הכל

פורסם
  • מחבר

ציינתי שניתקתי את המאוורר של המעבד וכמו כן אומר שניתקתי את כול המאווררים, נבדקו הכול כשורה, באססה, כנ"ל לגבי הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה העברתי למחשב אחר פועל מעולה אין בעיות, כרטיס מסך כנ"ל, מה שכן עשיתי וזה מסוכן כאשר היה את הזימזום הוצאתי בעדינות את המעבד לאט לאט וזה פסק אז ככה אולי מעבד או אולי הלוח...לידיעה לאחר מכן הכול חזר לעבודה רגילה כולל הרעשים

פורסם

ואללה אתה משוגע ! להוציא מעבד בזמן העבודה ...

נראה לי שחלק בלוח שעוסק באספקת המתח אינו תקין , להזכירך יש זמזום בעמודי חשמל עם שנאי.

צלצל למעבדת אלקטרוניקה ותשאל מה דעתם.

בנוסף תתקין תכנה מתאימה ותעקוב אחר המתחים - רצוי עם לוגינג - ובפרט כאשר אתה עשה משהו שגורם לזמזום.

לדעתי זה סימן לא טוב ויש אפשרות שהלוח יתקלקל או מה שיותר גרוע "קילקול" המתח עלול להזיק לחלקי מחשב שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים