פורסם 2004 ביולי 2421 שנים הוספתי סידירום נסתר למחשב תראו ותגידו לי מה דעתכם!הסידירום סגור-http://www.pbase.com/image/31725039הסידירום פתוח-http://www.pbase.com/image/31725095
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים יפה מאודאבל הצבע שלו יחסית דהוי לאחריםוזה מה שהסגיר אותואבל לא רואים שיש שם בכלל כונןאחלה עבודה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים הצבעים הם בגלל זווית הצילום..בעקרון די קשה לזהות רק שרואים בלמעלה שהפנל של המארז לא יושב חלק יש מן חריץ כזה אז מזהים אבל אחלה עבודה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים רעיון יפה וביצוע מעולה....רק שאלה ....איך אתה פותח את הסידי רום ??דרך הווינדווס? ???
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר רעיון יפה וביצוע מעולה....רק שאלה ....איך אתה פותח את הסידי רום ??דרך הווינדווס? ???שאלה טובה!אני עשיתי כפתור!כך מתי שאני לוחץ על הפאנל זה כאילו לחצתי על הכפתור....יש חיסרון אחד-אם הדיסק נתקע אי אפשר להכניס סיכה!!!
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר חחח רעיון יפה, היה נחמד אם היית עושה את זה לכל שלושת הסידירומים הייתי עשה את זה לכל שלושת הסידירומים אם היו לי עוד פאנלים שהם למארז שלי... דרך אגב מישהו יודע איפה אני יכול להשיג?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים ביצוע יפה.. רק תמשיך את זה לשאר ה-CDs..ואם כבר מדברים על המקור של זה, אז זה Bit-Tech
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פאנלים שמתאימים למארז הספציפי שלי וכמו הפאנל שלי?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פאנלים שמתאימים למארז הספציפי שלי וכמו הפאנל שלי?אין שום חנות שתמכור לך את הפאנלים בנפרד.. אני הייתי מציע לך לנסות לאלתר ארבעה פאנלים (אפילו בעלי צורה שונה, רק שיהיו כחדשים) ממארז ישן ולהשתמש בהם לכל הכוננים. או לחלופין, תחתוך בפרספקס ארבעה כאלה, ותצבע אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.