עבור לתוכן

עזרה deus ex invisable war

Featured Replies

פורסם

אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח!

ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\

איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\

פורסם

שלום,אני לא שיחקתי במשחק אבל יש לי מדריך באנגלית לאיך לעבור את כול המשחק,אני לא יודע אם בפורום הזה מותר לתת מדריכים כאלה,אז אם אתה יודע תגיב,או שנחכה למנהל הפורום שיגיב,בחוקים של הפורום לא כתוב שום דבר בנושא.

פורסם

זה בסדר לתת מדריכים אבל אל קראקים ואתרי ווארז וכדו... ;)

פורסם

איפה זה?

ב- Tarsus Compuned? מי זאת האישה? Billie?

נראה לי שאני יודע על מה אתה מדבר...

אתה לא צריך ללכת אחריה

אתה תריך לעלות במעלית ולחזור לחדר שלך...משם תבין לבד...תהנה :)

פורסם

שלום,אני לא שיחקתי במשחק אבל יש לי מדריך באנגלית לאיך לעבור את כול המשחק,אני לא יודע אם בפורום הזה מותר לתת מדריכים כאלה,אז אם אתה יודע תגיב,או שנחכה למנהל הפורום שיגיב,בחוקים של הפורום לא כתוב שום דבר בנושא.

לכל מקרה, פשוט שלח לו אותו בפרטי...

פורסם

זה בסדר לתת מדריכים אבל לא קראקים ואתרי ווארז וכדו...  ;)

אמת.

פורסם

בראשון כבר שיחקתם (סמילי מרים גבה אחת)? הרבה יותר טוב מזה ;)

פורסם

מישהו שיחק אולי במקרה גם בגירסאת האקס בוקס שלו ויכול לתת רשמים מי יותר טובה?

הבנתי שיתרון המרכזי של האקס בוקס הוא הפריים רייט אבל המחשב שלי די חזק...

פורסם

הדאוס-X הראשון מבוסס אנריל 1 ! יהיו לך בטוח מעל 100 FPS ...

פורסם

אני רוצה לשחק בראשון, אבל בדרישות מערכת, במערכות ההפעלה שיעבדו איתו, רשום רק עד וינדואוז ME, ולי יש XP.

זה יעבוד כמו שצריך או שזה יעשה לי בעיות?

פורסם

עובד על אקס פי

ומן הסתם התכוונתי לגירסאת האקס בוקס של השני... די ברור שהראשון יעבוד חלק לחלוטין במחשב...

פורסם

תשחקו בראשון קודם אם לא שיחקתם כי הוא משחק הרבה יותר טוב מהשני.

אישית במחשב המפגר שלי הדאוס אקס הראשון לא פועל חלק על רזולוציה גבוהה מ-640X480 :\

פורסם

ברור ששיחקתי בראשון

ואומרים שהשני למרות שהורידו לחלוטין את מערכת הדמות עדיין משמר את החויה של דאוס אקס

פורסם

Deus Ex הראשון הוא מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם.

כל כך אהבתי אותו עד שסיימתי אותו פעמיים ;D.

לצערי Ion Storm (החברה המפתחת) עברה התמסחרות והפכה את השני למשחק פעולה קווסטי כזה והוציאה את כל העניין של משחק התפקידים עם שיפור הדמות וה - Inventory שכל כך אהבתי :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים