עבור לתוכן

Advent Rising - המשחק שיעשה לנו את זה ב- 2005

Featured Replies

פורסם

בקרוב.

אני ממליץ להכנס לאתר, ללחוץ על המעוין השני משמאל (See It) -> וידאו ולהוריד אתCG Game Play Trailer ולהנות.

יש כמובן גם סרטונים המדגימים את המשחק עצמו ביתר ספציפיות.

לדעתי זה הולך להיות משחק מצוין, המון אקשן, עליליה מצויינת ומהלכים מגניבים ביותר.

אני רק מקווה שזה יצא לפני הגיוס שלי :-X

פורסם

ראיתי נראה מגניב מאוד, אבל הגרפיקה נראית כל כך פשוטה :P

לא יודע אולי לא.

באמת שאי אפשר לדעת לפני שמשחקים, יכל להיות משחק מצוין (עלילה, גרפיקה ועיצוב) שיכשל בגלל בעיות שליטה או משהו (כמו המטריקס, רק שהוא לא היה מצוין בכל מקרה ).

פורסם

המשחק נראה באמת מדהים,אבל הגראפיקה באמת קצת צנועה מדי. בכל אופן טוב שלא השתמשו במנוע של דום3.(מי צריך עוד משחק שבקושי יפעל אצלנו).

העלילה מאוד מאוד מעניינת! אך אני בטוח(לא יודע למה) שלא יעבירו את הסיפור במשחק בצורה טובה, ונמצא את עצמנו סתם נלחמים מול חייזרים בלי להיכנס בעצם לתוך הסיפור עצמו. תמיד זה קורה במשחקים מהסוג הזה, אני רוצה להיכנס לתוך העלילה  ושהמשחק יהיה קצת מעניין! זה הכיף במשחקים !

זה מה שהופך משחקים לטובים באמת  8)

ואני מתכוון לדיאלוגים(לא של 6 שעות) מעניינים וסרטי מעבר טובים, השקעה באינטליגנציה המלאכותית ועוד'...

פורסם

לא יודע מה איתך אבל גם בלי דיאלוגים אפשר להכנס לעלילה טוב מאוד..

דוגמא: StarWars - Jedi Knight 2, למרות הגרפיקה ה...לא משהו שלו, כל כך נכנסתי לעלילה שבפעם הראשונה ששיחקתי מה זה הייתי בלהט ולא הצלחתי לזוז ממנו..

ואפילו שיחקתי בו עוד פעמיים( על רמה קשה יותר) וסיימתי...

אם למשחק הזה יש עלילה טובה אפילו בלי דיאלוגים, יש מצב להכנס אליה טוב..

פורסם

זהו השמועות מדברות על טרילוגיה שתתחיל ממנו והבחירות שתעשה ימשיכו איתך למשחקים הבאים

כלומר חלק מהמשחק הוא מעורבות בעלילה בצורה מאד ברורה

פורסם

זה המשחק שהאחראי על העלילה שלו זה אורסון סקוט קארד ? ( סופר מעולה , המשחק של אנדר היה מדהים מכל בחינה )

פורסם

זה המשחק שהאחראי על העלילה שלו זה אורסון סקוט קארד ? ( סופר מעולה , המשחק של אנדר היה מדהים מכל בחינה )

כן, בהחלט!

אני באופן אישי מאוכזב, סרטי ה-CGI נראו מדהימים, העלילה ורעיון נשמעו חבל"ז אבל הסתכלות על סרטי GAMEPLAY הראו משחק שחוזר על עצמו, שכבר ראינו ב-100 משחקים אחרים וגם זה לא ניראה עשוי טוב מדי, אבל יש עוד זמן ולכן אחכה לגירסה סופית לפני שאחרוץ דעה, הלוואי ואכן יהיה משחק מדהים.

פורסם

אם העלילה תהיי שווה , אני אהיה מוכן לבחור משחקיות בינונית ,

אבל למיטב הבנתי יהיה גם Slow Motion ,

בנוסף יהיו מספר סופים אלטרנטיביים .

יהיה מעניין ;D

פורסם

המשחק הזה דווקא נראה מדהים.

דווקא הגרפיקה הפשוטה הזאת נראית יותר טובה מכל דבר אחר. (חוץ מ FAR CRY כמובן :) )

אבל איזה שם תקעו למשחק מסכן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים