עבור לתוכן

בעיה עם רשת ביתית - המחשב הלקוח מוריד לאט בצורה מחרידה!

Featured Replies

פורסם

שלום ,

לפני מס' ימים עשיתי שינוי בחבילת האינטרנט שלי , בהתחלה הייתי בחבילה של 750 , אחר כך 1.5mb (למשך יום) ולמחרת החלפתי לחבילה של 2MB.

עכשיו הבעיה - הכל פועל במחשב שלי טוב ויפה , בקבצי בדיקה של בזק אני מוריד על 220kb יציב.

אבל במחשב המארח שמתחבר לאינטרנט דרכי , מוריד קבצים במהירות של 5kb (!).

אני לא מצליח להבין מה הבעיה כאן ::) , לא שיניתי שום הגדרות בחיבור לרשת , פשוט שיניתי חבילה וזהו מאז ירדה המהירות.

מחכה לתשובות.

חלב

עריכה: אוקיי תעזבו , הצלחתי לסדר לו את הבעיה.

תאמינו לי שאני לא ציפיתי למצוא 230 תוכנות ריגול במחשב , 350 בעיות ברג'סטרי ופיניתי לו איזה 10 ג'יגה לא רצויים.

ועכשיו הוא מבצע סריקה לווירוסים.

פורסם

רק תיקון קל, חלב: אם אתה מדבר על המחשב שמתחבר דרך המחשב שלך, אז הוא המחשב הלקוח ואתה המארח. הוא מתחבר אליך ומשתמש בשירות שאתה מספק, לא ההפך.

ועוד משהו: אתה מוריד 220KBps בקבצי בדיקה ישירות מהשרת של בזק (חיוג לבזק כ"ספקית")? כי בחבילה של 2 מגה אתה אמור להוריד בסביבות ה-250KBps, ואם בחיבור הישיר ביותר, ישירות לבזק, אתה לא מגיע למהירות הזאת, זה עניין ששווה בדיקה.

ואני שמח לשמוע שמצאת את מקור הבעייה. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון ;)

ו..כן אני מוריד על 220 בקבצי בדיקה , אך לא תמיד זה נשאר יציב כל כך.

מה אני יכול לעשות בקשר לזה? כי למען האמת שיגעתי כבר את בזק והספקית שלי(בזק בינלאומי)

נ.ב- המחשב שלי ממש נקי מתוכנות ריגול , שגיאות לא רצויות , וירוסים וכד'.

פורסם

אם זה חשוב לך (כי בכל זאת, זה לא כ"כ כ"כ משמעותי), תמשיך לשגע את בזק. זה הרי התפקיד שלהם לסדר בעיות כאלה. וגם אם יש הרבה, זאת לא אשמתך.

כבר היו מקרים שטלפון אחד וכמה דקות של עבודה סידרו בעיות כאלה והעלו את מהירות ההורדה.

פורסם
  • מחבר

זה באמת לא משמעותי , אני מעדיף לתת מנוחה לאוזן שלי מרוב הטלפונים שעשיתי אליהם.

בכל אופן תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים