עבור לתוכן

זה בן אדם מסכן תראו מה אישתו עשתה לו חחחחח

Featured Replies

פורסם

הכלב שתקף את הילדה זה גזע שהאדם יצר.... שיבוט של פיט-בול עם בולדוג...

והיחס הזה והרצון לתקוף נכנס להם לגנים כי יצרו אותם בתור כלבי קרבות.

אותו דבר על החיות בסאפארי, הם בשבי אתה לא יכול לבדוק את זה.

אבל תסתכל קצת NG ותרה שאפילו זאב שיושב ליד אגם בסאפארי לא יתקוף איזה זברה עסיסית שבאה לשתות אם הוא לא רעב...

• תגובות 50
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הכלב שתקף את הילדה זה גזע שהאדם יצר.... שיבוט של פיט-בול עם בולדוג...

והיחס הזה והרצון לתקוף נכנס להם לגנים כי יצרו אותם בתור כלבי קרבות.

לא ידעתי... בכל מקרה, "הרצון לתקוף נכנס להם לגנים" זה מאוד תיאורטי. זה כמו להגיד שבאמת כל הפרסים קמצנים וכל המרוקאים עצבנים כי זה נכנס להם לגנים.

אם האדם יצר אותם, ואתה אומר עוד שזה שיבוט, אני מניח שזה לפחות במאה האחרונה. זה לא זמן מספיק לשינויים אבולוציונים. זה לא שיצרו אותם הם היו תמימים וחמודים ואחרי 100 שנה הדור של היום עצבני בגלל שגידלו את הסבים שלהם בתור כלבי קרבות (ולא זכור לי שאמרו בטלויזיה שהכלב שתקף גודל בעצמו בתור כלב קרבות).

פורסם

אתם לא חושבים שאולי זה גם קצת (ואולי הרבה) בגלל הבעל?!?!

פאקק! לא מעניין אותו אפילו שהוא רב עם אישתו! רק מעניין אותו שהיא דפקה לו את המחשב!!!

אני בטוח שהבנאדם הזה לא היה שם אפילו על אשתו וכל היום היה משחק או אני לא יודע מה במחשב שלו ולא מדבר עם אשתו בכלל.

אני לא תומך בכלל באלימות, אבל יכול להיות שזה לטובת כולם מה שהיא עשתה למחשב שלו, אולי הוא יתחיל להתחבר לאנשים במקום למכונות.

אני בכל אופן שמח שאני מעדיף את המותק שלי מאשר המחשב שלי :)

פורסם

פעם שאבא שלי כעס הוא נהג להוציא את התקע של המחשב. זה קרה איזה 10-15 פעם. והמחשב שלי עדין בסדר (לצערי :-\). סלרון 500 , 64 מגה, 8 מגה כ.מסך  שאני מת שיתקלקל בשביל שייקנו לי חדש.

לי אבא שלי תמיד עשה את זה עם המוזיקה, או להוריד את השאלטר, (יש לנו תלת פאזי, אז זה מוריד בערך רק את החדר שלי), אז השגתי UPS ;D

עלי יודעים לאיים במשפחה שאני אקום בבוקר ואני אראה שהוא לא נדלק כי לקחו לי תכבלים

אמרתי להם שרק ינסו, ואני אדקור אישית את מי שינסה לגעת, אבל אם הם רוצים הם מוזמנים להשחית לי את הכרטיס מסך כמה שהם רק רוצים אחרי זה לא יהיו תלונות ללמה אני רוצה להחליף

כנ"ל :D אני רוצה לראות את הבן אדם שיעיז לגעת לי במחשב.

פורסם

Well my system is totally trashed amd 64 3200+, Msi neo 250, 2x raptors, ati 9800 pro, 480watt tt power supply 512mb of mushkin level one pc3500 and Xaser 3 case plus roms.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WTF????!!!!!!!!!

עריכה:

אתם לא חושבים שאולי זה גם קצת (ואולי הרבה) בגלל הבעל?!?!

פאקק! לא מעניין אותו אפילו שהוא רב עם אישתו! רק מעניין אותו שהיא דפקה לו את המחשב!!!

אני בטוח שהבנאדם הזה לא היה שם אפילו על אשתו וכל היום היה משחק או אני לא יודע מה במחשב שלו ולא מדבר עם אשתו בכלל.

אני לא תומך בכלל באלימות, אבל יכול להיות שזה לטובת כולם מה שהיא עשתה למחשב שלו, אולי הוא יתחיל להתחבר לאנשים במקום למכונות.

אני בכל אופן שמח שאני מעדיף את המותק שלי מאשר המחשב שלי :)

צודק. אין מה לדבר (אבל עדיין שיט! תראו איזה ציוד היה לו)

פורסם

איזה בנאדם מסכן אני פשוט לא מאמיןאישתו שברה לו את המחשב והוא רץ לשכן שלו כדי לשלוח הודעה לפורום "איך אני יכול לתקן את המסך שלי?" פשוט מסכן.

במקום להתנהג כמו אידיוט שיקח את אישתו יצעק עלייה קצת או יותר, ישאל אותה מה הוא עשה(או יותר נכון לא עשה) ומה היא רוצה(נראה ברור) ויתקן את המצב.

אני יכול להגיד דבר אחד מבין את אישתו גם אם אני הייתי שובר לו את המחשב ושהילך(יבוא) להזד**ן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים