פורסם 2004 ביולי 2321 שנים כל פעם שאני מעלה את המחשב הכול בסדר עד שהחלון הזה של הברוך הבא מאז המסך נכבה לבד ,הוא לא נכבה לגמרי פשוט הוא במצב של סטנד ביי ואי אפשר לראות כלוםהבעיה לא במחשב כי חיברתי אותו לטלויזיה והכול בסדר גמוראני מדבר אליכם עכשיו ממצב של safe mod שאת זה הוא כן מעלהזה מוזר מאוד רק שמעלים את הוינדוס רגיל המסך יורד לסטנד בייהאם מישהו יודע למה? ויכול לעזור לי
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מתי שיש לך את מסך האפשרויות(זה עם ה safe mode וכל השאר) תלחץ על אפשרות בשם last good configuration that workיש מצב שזה מה שיתקן לך את הבעיה.*זאת ההצעה שלי בהנחה שיש לך ווינדוס אקס-פי , כי רק בה קיימת האפשרות הזאת.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים 1. תבדוק שהתצוגה של המסך מופעלת - יכול להיות שהטלויזיה מוגדרת כתצוגה יחידה ומסך המחשב כבוי.2. תבדוק אם הבעיה מתרחשת כאשר החיבור לטלויזיה מנותק.3. תנסה מסך אחר (אולי המסך מקולקל).
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר אחי אני ינסה את האפשרות עם האחרון הטובהמסך בסדר עובדה אני מדבר איתכם עכשיו פשוט רק במצב רגיל המסך הופך לסטנד ביי ואת הטלויזיה חיברתי רק כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב לא השארתי את החיבורתודה לשניכם
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אם בטלוויזיה הוא עובד יכול להיות שהכרטיס מוגדר פשוט להראות רזולוציה של טלוויזיה...מי כמוני יודדע כל פעם שאני מחבר את ה gf4 לטלוויזה עובד ואני מחזיר אותו למחשב יש לי אותה בעיה בדיוק כמו שלך!!! אז אני מוחק את הכרטיס מה Device Manager ומתקין אותו מחדש וזהו הכל עובד..תנסה את זה חייב לעבוד!
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים לחצן ימני על המחשב שלי, Properties, אתה ניגש לHardware, שם בהתחלה יש לך Device Manager, את ניגש לDisplay Adapters, אתה מסמן את הכרטיס מסך ועושה לו Uninstall, עושה ריסטארט ומתקין את הדרייברים מחדש.אין לי מושג אם זה יעבוד - אני רק מסביר מה שהוא אמר לך לעשות.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים תבטל שומר מסך תודא שהתצוגה לא במצב של כתב שחור על רקע שחור, תנסה להקליק עם העכבר כרגיל ולהכנס לוינדוס. ושאין משהו בתכונות של הדרייבר של כרטיס המסך שגורם לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.