פורסם 2004 ביולי 2321 שנים שלום!היום נסעתי לתל אביב לקנות לדים סוף סןףף..פתחתי תעכבר, נית'תי את הלד הקיים, הלחמתי חדש, חיברתי הכלועכשיו העכבר משתגע... אני לא שולט עליו.. הוא קפוץ ממקום למקום כל הזמן.... מישהו יכול לעזור לי אולי?
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים לדעתי אתה לקחת לד חלש מדי , הלד חייב להיות בעוצמה כלשהי(שחכתי את כמות העוצמה המדויקת) כדי שהוא יוכל לפעול.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים לדעתי אתה לקחת לד חלש מדי , הלד חייב להיות בעוצמה כלשהי(שחכתי את כמות העוצמה המדויקת) כדי שהוא יוכל לפעול.אתה מתכוון שהוא היה צריך לשים לד אולטרה ברייט............................תבדוק שהלד לא זז במקרה כל הזמן!! ושלא שכחת לחבר חלקים
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר זה לד אולטה ברייטוהוא חזק מאדוהוא עובד כמו שצריךאפילו הוא נהיה חלש כשלא נוגעים בעברואז שמזיזים את העבר הוא נהיה חזקאבל כשמחברים את כל החלקים ביחד אז הלד משתגע.. זה כל הזמן חזק הלד.. והעכבר מתרוצץ במסך כמו משוגע
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים חשבת אולי על האופציה שהמשטח שאתה משתמש בו לא טוב לעכבר אופטי...במה אתה משתמש בחריטה שאז עשית על הפרספקס?
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר לא עשיתי חריטה על פרספקס עדיין כי אני לא מוצא פרספקס בזול..והמשטח שאני משתמש בו הוא המשטח שתמיד השתמשתי והכל היה בסדר...העץ של השולחן....
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אתה בטוח שהחלפת את הלד הנכון?יש את הלד של התארוה ואאת הלד שאחראי על התזוזהויכול להיות גם שלד שסתם לו מפריע לפעילות של העכבר
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אין כל כך הרבה אופציות מכיוון שהלד "תאורה" הוא סתם לד , אתה יכול להוציא אותו ולא יקרה כלום.לעומת זאת יש את הלד שמאיר את איזור העינית והוא החשוב.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים wtf?פספסתי משהו? בעכבר אופטי יש שני לדים!? o_Oיש מצב שהזווית של הלד לא נכונוהזה חשוב מאד הזווית שלו כי זה קשור לשבירת אור ושיט.. לי יש MX510 ואני רוצה להחליךף תלד שלו לכחול אבל אני מפחד להרוס אותו..
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים wtf?פספסתי משהו? בעכבר אופטי יש שני לדים!? o_Oיש מצב שהזווית של הלד לא נכונוהזה חשוב מאד הזווית שלו כי זה קשור לשבירת אור ושיט.. לי יש MX510 ואני רוצה להחליךף תלד שלו לכחול אבל אני מפחד להרוס אותו..אם היה לי כזה עכבר...לא הייתי מעז לפרק אותו אפילו :-\לפותח התראד, רוב הסיכוי שזה בגלל שהלד לא בזווית הנכונה, הוא בטח לא מאיר את החיישן מספיק.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים אם היה לי כזה עכבר...לא הייתי מעז לפרק אותו אפילו :-\bingo..אני מפחד לפתוח אותו בכלל.. למרות שלד ירוק או צהוב היה ממש אדיר עליולמה בכלל תוקעים שם אדום?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר ניסיתי לשחק עם הזויות.. למעלה למטה הכל...לא עזר...אבל לפני שהרכבתי את העכבר בחזרה, שרק שמתי את הלד, אז הוא לא פעל חזק..הוא פעל כאילו עוזבים את העכבר ואז האור נהיה יותר חלשאחרי זה כשהזזתי אותו אז הוא נדלק יותר חזק..ומאז הוא נאר ככה תקוע.. ומשוגע
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים ניסיתי לשחק עם הזויות.. למעלה למטה הכל... לא עזר... אבל לפני שהרכבתי את העכבר בחזרה, שרק שמתי את הלד, אז הוא לא פעל חזק.. הוא פעל כאילו עוזבים את העכבר ואז האור נהיה יותר חלש אחרי זה כשהזזתי אותו אז הוא נדלק יותר חזק.. ומאז הוא נאר ככה תקוע.. ומשוגע דבר ראשון ככה זה אמור להיות ... ברגע שאתה מזיז את העכבר האור נהיה חזק יותר וברגע שהוא ב"מצב המתנה" אז האור חלש יותר... (לפחות ככה זה במייקרוסופט שלי ) דבר שני תנסה להחזיר את הלד הקודם זמנית תראה אם עובד אם כן אז הבעיה היא כנראה באור שהוא מפיק או בזויית אם לא אז הבעיה בעינית או שהיא לא יושבת טוב או משהו בסיגנון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.