עבור לתוכן

הKlipsch ProMedia 2.1 THX כבר כאן...

Featured Replies

פורסם

עדיין אין תמונות כי אני צריך להביא מצלמה מחבר אבל הם כבר כאן מאתמול בלילה רק היום חיברתי אותם כי הייתי צריך לקנות שנאי, במילה אחת הרמקולים האלה מדהימים העוצמה פשוט מדהימה זה לא יאומן אני סם רבע מהווליום וכבר 4 טלפונים מהשכנים והבית קופץ למרות הווליום הצליל נקי ברור וחזק פשוט רמקולים ברמה אחת מעל כול מערכות ה2.1 שנמכרות בארץ.

המחיר כולל משלוח לבית של הדוד בארצות הברית 150$ בן דוד שלי שביקר אצל דודי הביא לי אותם בתוך תיק שהוא קנה ולא נתפס במכס שילמתי לו על התיק למרות שלא רצה תשלום וקניתי שנאי ב80 שקל סם הכול כול העסק יצא 855 שקלים חדשים נראה לי שווה.

תמונות אני יעדכן בהמשך אני יגיד רק שהרמקולים הרבה יותר יפים במציאות מאשר בתמונות והסאב כבד ביותר.

אופס התבלבלתי בפורום מנהלים בבקשה להעביר.

פורסם

מוזר שאנשים שקונים את המערכת הכי מסכנה תמיד מספרים שהווליום מקפיץ את הבית וזה מעיר תשכנים... בכל מקרה...

אני לא מבין איך זה קשור לפורום הזה ותתחדש ;)

פורסם

מוזר שאנשים שקונים את המערכת הכי מסכנה תמיד מספרים שהווליום מקפיץ את הבית וזה מעיר תשכנים... בכל מקרה...

תגיד אתה מבין במערכות רמקולים שאתה רושם את השטות הזאת?

פורסם

תהנה,אחת ממערכות ה2.1 הטובות ביותר שיש. :o

אגב,איזה סוג מוזיקה אתה שומע?

פורסם

תתחדש, תהנה ותירגע לבינתיים הווליום. אל תשכח שאתה צריך "לפתוח" את הרמקולים, הם מן הסתם עדיין בשלבי ההרצה שלהם.

פורסם
  • מחבר

תתחדש, תהנה ותירגע לבינתיים הווליום. אל תשכח שאתה צריך "לפתוח" את הרמקולים, הם מן הסתם עדיין בשלבי ההרצה שלהם.

כן בגלל זה אני לא מנסה לעבור את החצי אני כרגע רק על פחות מרבע וגם ככה זה חזק ביותר.

כבר רשמתי שטעיתי בפורום מצטער מנהלים להעביר.

תהנה,אחת ממערכות ה2.1 הטובות ביותר שיש. :o

אגב,איזה סוג מוזיקה אתה שומע?

סוג מוזיקה לא מוגדר אני שומע הכול חוץ מקלאסית :P

פורסם

klipsch pro media 2.1 מערכת מסקנה? WTF? זאת 1 מהמערכות 2.1 למחשב הכי טובות שקיימות בשוק.

הנה תמונה להראות לעם הפשוט במה מדובר

http://www.klipsch.com/media/Products/76_large.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש אחי

שנית כל אני קונה את אותם רמקולים...אבל יש לי בעיה..דוד של חבר שלי בא לארץ עוד כמה ימים וזה עדיין לא סגור שהוא קונה לי

ראיתי פה:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000062VUO/qid=1090664614/sr=8-2/ref=sr_8_xs_ap_i2_xgl147/002-3974657-4121608?v=glance&s=pc&n=507846

שלוקח לזה שבוע שבועיים להגיע...אין דרך יותר מהירה? שיגיע תוך יום-יומיים?

פורסם
  • מחבר

יש תסתכל יש כמה סוגי משלוח זה שלוקח לו שבוע שבועיים הוא משלוח בחינם(מה שאני לקחתי) יש גם משלוח של יום יומיים לא זוכר את השם תסתכל טוב.

עוד משהו אם אתה מביא אותם לארץ בשום אופן על תחבר אותם לחשמל עד שאתה קונה שאנאי זה מאוד חשוב כי אם תחבר אותם רק עם מתאם לשקע הלכו הרמקולים.

פורסם

תעלה תמונות.. ;)

תתחדש, אחלה של מחיר לרמקולים שלדעתי מהווים תחליף מצויין למערכת סטריאו.

פורסם

תעלה תמונות.. ;)

תתחדש, אחלה של מחיר לרמקולים שלדעתי מהווים תחליף מצויין למערכת סטריאו באותו המחיר...

תוקן כדי שיהיה ברור.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאין עדיין תמונות אין מצלמה :\

קראתי קצת ביקורות על הרמקולים בNEWEGG וראיתי שהרבה אנשים שם המליצו להחליף את הכבלים שמגיעים עם הרמקולים(שהם באמת מסכנים כבלים של 2 שקל) בכבלים יותר איכותיים כמו אלה שעולים 30$

http://store.klipsch.com/details.asp?prodID=20

אין לי בעיה להביא אותם מחו"ל שוב יש לי חבר שנמצא אצל אח שלו בחודש הקרוב השאלה אם זה באמת שווה את ההשקעה כבלים יכולים לתת הבדל כול כך משמעותי בסאונד?

כמו כן רציתי לדעת אם יש המלצות לכבלים דומים בארץ ואם אפשר במחיר טיפה יותר זול אני לא צריך כבלים ארוכים מאוד.

ועוד שאלה הסתכלתי מאחורי הסאב וראיתי שם מן דבר כזה שרשום עליו FUZE מה הוא אמור לעשות אני יודע שפיוזים נשרפים כדי למנוע "התפוצצות" של הרכיב הוא אמור להגן לי על הסאב?

פורסם

פיוזים נמצאים בכל מיני רכיבים כדי להגן עליהם מעומס יתר .. ברגע שיש עומס , הפיוז נשרף , והחשמל לא עובר יותר במעגל ...

פורסם

מצטער שאין עדיין תמונות אין מצלמה :\

קראתי קצת ביקורות על הרמקולים בNEWEGG וראיתי שהרבה אנשים שם המליצו להחליף את הכבלים שמגיעים עם הרמקולים(שהם באמת מסכנים כבלים של 2 שקל) בכבלים יותר איכותיים כמו אלה שעולים 30$

http://store.klipsch.com/details.asp?prodID=20

אין לי בעיה להביא אותם מחו"ל שוב יש לי חבר שנמצא אצל אח שלו בחודש הקרוב השאלה אם זה באמת שווה את ההשקעה כבלים יכולים לתת הבדל כול כך משמעותי בסאונד?

כמו כן רציתי לדעת אם יש המלצות לכבלים דומים בארץ ואם אפשר במחיר טיפה יותר זול אני לא צריך כבלים ארוכים מאוד.

עבור המערכת הזו להחליף כבלים? מה אכפת לך מה מישהו אחר כתב אי שם בחו"ל? ניסית לחשוב פעם איך כבל יקר מכבל תקני יכול לשפר לך את הצליל? התשובה - בכלום; אז עזוב שטויות.

פורסם

אמרת שקנית שנאי... איזה צריכת חשמל יש לרמקולים?

שנאי AC DC, או 110-220?

אשמח לתשובה הכי מפורטת שאתה יכול לתת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים