פורסם 2002 באפריל 1923 שנים היי לכולםלאחרונה צרבתי מספר דיסקים של מוזיקה אולם כאשר ניסיתי לשמוע אותם במערכת היו רעשי רקע שנשמעו כמו מחט של פטיפון עם לכלוך.האם דיסק ניקוי יכול לעזור או שהצורב כבר בשלהי דרכו?בעיה נוספת שנתקלתי בה היא צריבה של קבצים ובסוף יש הודעה שהצריבה הצליחה אבל הדיסק הצרוב נשאר ריק ולא ניתן לצרוב עליו שוב.הצורב הוא מסוג ימאהה 4X4X16תודה רבה על העזרהשרון
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים בהחלט כדאי שתנסה דיסק ניקוי.רוב הסיכויים שזה יעזור, אם לא - זאת אומרת שהצורב די גוסס...
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר הייתודה על התשובהיש לי דיסק ניקוי אבל אין בצורב כפתור פליי וכל תוכנה להשמעת דיסקים לא הצליחה להריץ את הדיסק בצורב במשך 10 השניות הדרושות.יש למישהו רעיון איך להשתמש בדיסק לניקוי?תודה שרון
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים במצב שאתה מתאר דיסק ניקוי לא יעזור, אישית אני לא מאמין בדבר הזה כלל.הפתרון האולטימטיבי לדעתי הוא לפרק את הצורב, לנקות באויר דחוס את המכללים הפנימיים ואת עין הלייזר לנקות עם מקלון אוזניים טבול באלכוהול 90%.באותה הזדמנות הייתי משמן את המסילות במעט מאד שמן סיליקון (והדגש על מעט מאד)בהצלחהHTHיאיר
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים WizMaster שמע בחור הצורב שלו צורב כולה עד לX4 ועוד אתה שואל על כמההוא צורב דיסקים של מוזיקה? אתה רוצה להרוג אותו? מסכן זה יאוש לצרוב עלX4אז הוא נראה לך יצרוב X2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.