פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אני מחפש פרפקס בשביל חלון במארז איפה אני יכול לקנות ומה המחירים? אם אתם יודעים שמות של חנויות ומיקום מאור יעזרו לי....תודה מראש..
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אם היית קצת מתאמץ ומשתמש בכפתור החיפוש לא היית צריך לשאול!בכל מקרה פרספקס אפשר לקנות אצל זגגים, והמחיר של פרספקס בגודל חלון למארז יכול לנוע בין 20 ל 60 ש"ח (זה תלוי בזגג).
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים הנושא נטחן הרבה... חבל שלא עשית חיפוש לפני שפתחת את הת'ארד..אבל בכל זאת אני אעזור לך....פרספקס(ככה כותבים את זה!) קונים אצל זגגים......
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים זגגים ?? פי 5 מחיר חפש בדפי זהב ספקי פלסטיק (לא מוצרים מוגמרים ולא יצרנים). יש כל מיני סוגי "פרספקס" - פלסטיקים שקופיםובעוביים שונים
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים פלקסיגלס ופרספקס זה אותו דבר, שמות שונים.BS, אם אתה גר קרוב לכפר-סבא, אז בכפר-סבא אני יודע שיש מן בית מלאכה לפרספקס.חותכים לך במקום.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים ואם אתה גר באיזור ליד איזור תעשייה תבדוק אם יש מפעלים שמייצרים פרספקס ייצא לך הכי זול
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים זגגים ?? פי 5 מחיר חפש בדפי זהב ספקי פלסטיק (לא מוצרים מוגמרים ולא יצרנים). יש כל מיני סוגי "פרספקס" - פלסטיקים שקופים ובעוביים שונים זה לא מדוייק, כמו שאמרתי זה תלוי בהחלט בזגג! חבר שלי שרצה לקנות פרספקס אמרו לו מטר על מטר 180 ש"ח באיזושהיא חנות... אבל לי לא אכפת אני משיג את זה בחינם ספאם טהור!
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים למה זה ספאם??? מה שאמרת עכשיו זה גם ספאם! אני חוזב שאתה יכול להשיג פרספקס אצל אנשים שמכינים שלטים לחנויות......אני לקחתי מחנות כזאת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.