עבור לתוכן

איך מנקים מסך lcd?

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לנקות מסך lcd? מאבק וכתמים?

פורסם

אפשר לנקות את המסך בעזרת לחות , תנשוף על המסך עד להווצרות שכבה אחידה של אדים על המסך , קח מטפחת או מגבת נייר חד פעמית (של מטבח) ונגב בעדינות ,

אני אישית משתמש בשיטה הזאת , אני בטוח שעוד כמה משתמשים בה מאחר שאסור לנקות את המסך עם מים או כל חומר לא ברור אחר .

אם אתה משתמש עם נייר טואלט תדאג שיהיה רך ;D

פורסם

למה אתה נוגע במסך LCD שלך ? אני יודע שזה מפתה לראות את הנוזל מחשבונים הזה שאתה לוחץ על המסך...אבל לנקות אותו זה סיפור.

אגב "אדים" האלו הופכים למים בפחות מכמה שניות ככה שזה דיי מטופש. עדיף לך להשתמש בחולצת כותנה שאתה לא משתמש או במגבת עם סיבים עדינים.

פורסם

למה אתה נוגע במסך LCD שלך ? אני יודע שזה מפתה לראות את הנוזל מחשבונים הזה שאתה לוחץ על המסך...אבל לנקות אותו זה סיפור.

אגב "אדים" האלו הופכים למים בפחות מכמה שניות ככה שזה דיי מטופש. עדיף לך להשתמש בחולצת כותנה שאתה לא משתמש או במגבת עם סיבים עדינים.

בעקרון אתה צודק אבל הבחור טוען שיש לו כתמים של לכלוך על המסך וניגוב בלבד לא מספיק , לכן קצת לחות תעזור , ניגוב הלחות יעלים אותה לפני שהיא תפגום במסך .

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אבל נראה לי ששמעתי פעם על איזה ספריי מיוחד או מטליות מיוחדות לlcd יש כזה דבר?

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אבל נראה לי ששמעתי פעם על איזה ספריי מיוחד או מטליות מיוחדות לlcd יש כזה דבר?

פורסם

שמעת על זה שלא מקפיצים?!

תקרא את חוקי הפורום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים