עבור לתוכן

מישהו מכיר משחקים לרשת מרוביי משתתפים אבל בלי כסף?

Featured Replies

פורסם

?

תודה

פורסם

אנריל

פורסם

הכי זול

"אמריקס ארמי אופורישיונס "

משחק חינם אין כסף וטוב.

;D

פורסם

Enemy-Territory

פורסם

אנריל טורנמנט.

פורסם
  • מחבר

אופס סליחה שלא "התנסחתי" ( ;D ) כמו שצריך

התכוונתי MMORPG אממ אני חושב שזה נכתב ככה...

הכוונה היא ל massive multiplayer onilne role playing game

אל תתפסו אותי במילה אני לא בטוח איך כותבים את זה בדיוק אבל מי שהבין הבין...

משחקים מהסוג הזה שאפשר לשחק בלי סוף ובלי כסף (הכוונה בלי סוף = בלי הגבלות זמן מעצבנות)

אנריל זה בלי כסף? אולי הדמו....

אמריקס ארמי הזה דורש חומרה(!) והוא רץ זוועה (רק אם אני מוריד אותו למינימום ברזולוציה הכי נמוכה הוא רץ טוב...

אנריל 2004 הדמו רץ יותר טוב אבל בכל זאת לא משהו (מאיט שהיה יותר מדי אנשים ומשמעמם בדיוק כמו אמריקס אחרי קצת זמן (כמה ימים)

פורסם

אופס סליחה שלא "התנסחתי" ( ;D ) כמו שצריך

התכוונתי MMORPG   אממ אני חושב שזה נכתב ככה...

הכוונה היא ל massive multiplayer onilne role playing game

אל תתפסו אותי במילה אני לא בטוח איך כותבים את זה בדיוק אבל מי שהבין הבין...

משחקים מהסוג הזה שאפשר לשחק בלי סוף ובלי כסף (הכוונה בלי סוף = בלי הגבלות זמן מעצבנות)

אנריל זה בלי כסף?  אולי הדמו....

אמריקס ארמי הזה דורש חומרה(!) והוא רץ זוועה (רק אם אני מוריד אותו למינימום ברזולוציה הכי נמוכה הוא רץ טוב...

אנריל 2004 הדמו רץ יותר טוב אבל בכל זאת לא משהו (מאיט שהיה יותר מדי אנשים ומשמעמם בדיוק כמו אמריקס אחרי קצת זמן (כמה ימים)

1) אנריל טורנמנט המקורי הראשון משנת 99 אמנם לא ניתן להורדה בחינם באופן חוקי, אבל אפשר להוריד אותו ולא צריך סידיקי מקורי, אז אפשר לשחק בחינם. זה עדיין אחד המשחקים הכי משוחקים אונליין, ויש לזה סיבה טובה (הוא נהדר).

2) נסה את אנמי טריטורי. אני יודע שאתה מתכוון לממו, אבל המשחק הזה הוא פשוט משהו מיוחד. אני משחק בו כבר יותר משנה. אם היו משחררים אותו בתשלום עם תמיכה רצינית של החברה, אין לי ספק שהוא היה מתחרה בcs על המקום הראשון בפופולאריות.

4) ממואים חינמיים? תריץ חיפוש בגוגל ל:

tibia

knight online

MU online

priston tale

יש עוד המון המון המון. רובם זה משחקים בשלב בטא (אבל רצים חלק) ולכן הם חינ ם.

אני ממליץ לך לשאול את אותה שאלה בפורום משחקים המוניים באתר gamer.co.il. או שתכנס שם לדיון הראשי אני חושב שיש שם רשימה טובה של ממואים חינמיים.

בכל מקרה, אם אתה ממש אוהב משחקים כאלה, תנסה להשיג כסף לאחד בתשלום (המלצה שלי, dark age of camelot). מנסיון, זה שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

האמת לא ידעתי שאנריל הראשון משוחק כלכך...

אתה מתכוון לאנריל GOTY game of the year?

כי באתר של אנריל מצאתי חוץ מ2003 ו 2004 רק את זה....

מה זה אנמי טריטורי?

פורסם

TRIBES!!!!!!

ניתן להורדה בחינם באופן חוקי ! מgamespy.com וכאלה!!

תנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים