פורסם 2002 באפריל 1923 שנים שלום לכולם,אני צריך עזרה עם בעיה נורא מוזרה...יש לי:לוח אם - ASUS A7M266.מעבד - AMD TB 1200 266FSB.מערכת הפעלה - Windows XP.וכו'... ( לא משנה )כשרכשתי את מחשב הוא הגיע עם גרסת BIOS - מס' 1002.מאז יצאו לשוק כארבעה גרסאות חדשות ולמרות שמחשבי עבד טוב רציתי לעדכןעל מנת להשיג ביצועים טובים יותר...מישום מה : התקנתי את כל הגרסאות הקיימות - 1003 - 1006ועם כל אחת מהן - בעיה שונה - אף אחת לא עבדה כמו שצריך - שלא לדבר על שיפור בביצועים.הבעיות הן כדילהלן :* לא מזהה H.D מסוים ( Quantum 6.4G FireBall )* נתקע לאחר כמה שניות משחק עם משחקים "חזקים" ( כרטיס מסך - ATI RADEON 64MB VIVO ).* לאחר SHUTDOWN לא מכבה את הספק אוטומטית.* סתם נתקע ב- POST ( מסכים כחולים וכו'... ).* ועוד מגוון רחב של בעיות מוזרות...( כל בעיה עם גרסה שונה - לא היתה גרסה מסוימת שכל הבעיות הנ"ל השתחזרו רק בה )עם מישהו נתקל בבעיה דומה או לחילופין יודע מהו פתרונה - מתבקש...מהם ההבדלים בן גרסה וגרסה של BIOS - איפה אני מוצא זאת - לא מצאתי באתר של ASUS !ויש להם חרא של תמיכה ( סילחו לי על הביטוי ).בתודה מראש,גיא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.