עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עוד קצת מודינג שלי , עדכון נוסף עמ' 4

Featured Replies

פורסם

יצא ממש ממש יפה עם החול הזוהר הזה!! קבל ח"ח :D

יש לי עוד כמה מארזים לעשות, אחד מהם הוא מארז של מחשב XT שוכב שלוחצים משני הצדדים ומרימים למעלה אם מישהו זוכר, תמונות בקרוב :)

יש לי כזה אחד שוכב בחדר, כנראה שאני כבר לא אשתמש בו, השגתי מארז שוכב אחר(פה לא לוחצים משני הצדדים אלא גוררים הצידה, פחות יפה\פרקטי אבל יותר התאים לי מבחינת מידות) ועליו המודינג בתהליכים 8) בקרוב אחרי הצביעה אני אעלה WORKBOOK של כל ההתאמה של מארז פנטיום 166 ל AMD 2600 ;D

• תגובות 42
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :)

בקשר מסגרת המדוייקת, לפעמים כשזה לא "על הסרגל" והכל יושב ישר כמו פלס זה לא הכי יפה בעולם, ככה לפחות אני חושב, וכמובן שיכולתי לפזר חול ואז לנקות יפה מסביב ולעשות את זה ישר, אבל התוצאה הסופית יצאה יפה מאוד בעיניי ויותר חשוב, בעיניי זה שהחלון נעשה בשבילו, אז השארתי כך ולא יישרתי את זה .. :)

קצת תמונות של התוצר הסופי באור UV ועל צד מארז, אחרי ניקוי החול עם מגלר (מה שנשאר שם עכשיו, כבר לא יירד, רק בכוח) :

UV%2DDOOR.jpg

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ובמילה אחת

OMFG! זה מדהים!

פורסם

פפצה אחי ממש יפה :P

אמ שמת פרספקס ? (יענו כמו חלון )

[tt]בלה[/tt]

פורסם

אהבתי את אפקט "הקרינה"

ד"א החול הזה ישאר להרבה זמן או שהוא יתחיל אחרי כמה זמן להתפורר?

פורסם

מאוד מאוד מאוד מאוד יפהההההההההההההההה אהבתי את כל המודים שעשית בגלריה שלך,בעיקר את הצביעה ואת תהאורה בתוך המארז.

בעיקר את הפרפר ואת שני אלה:

אני משתגע יש לי מארז יפה והכל אבל החוטים לא מסודרים וקשה לי מאוד לסדר אותםםםםםם כי אז הם מתנתקים ואין לי כחל חבר הכל, ואגם יש חוטים שאני רוצה לדחוף נניח מעל לסידירום אבל הם מחוברים עם מולקם מאיזה מאוורר אז החוטים לא מספיק ארוכים והם נתקעים לי באמצע המארז!!!!!!!!! אוךךךך

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/a/r/z/i/s/2/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200308071832276946/200404031421566865/oldie-black.jpg

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/a/r/z/i/s/2/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200308071832276946/200404021941156652/RIG-OUT.jpg

פורסם

ממש מושקע ויפה!

איתן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :)

פרספקס לא שמתי כי נגמר לי, צריך לחפש עוד קצת, אולי מחר יביאו לי.

ולגבי החול, הוא במצב יבש מאוד, הוספתי עוד שכבת חול שעירבבתי אותה עם דבק וזה אחרי ייבוש "סגר" את כל המרקם ועכשיו רק אם תשפשף ממש חזק או עם נייר זכוכית זה יירד.

מחר אני מתחיל מארז חדש שהוא אמור להיות כולו בסגנון פרה (עדיין אין לי מושג איך אני עושה את זה, חוץ מחלון בצורת פרה וטקסטורה מסביב שחור לבן + צביעה) אם למישהו יש רעיונות על עוד דברים שקשורים לפרה\ות שאפשר להעביר למארז אני אשמח לשמוע ... תודה מראש :-*

פורסם

תעשה את זה עם באד לבן ותצבע איזורים, נראה לי שיצא הרבה יותר יפה.

פורסם

נכון ... תשיג איזה בד לבן או שחור ותשים על כל המארז ואז תצבע אם הוא בשחור אז תצבע בלבן וההפך לפי דעתי יצא סוף מה שגם נעים :P

פורסם

אפשר לעשות כאלו ציורים של בקבוקים עם חלב...

ואפשר איפה שיהיה לבן לשים לד לבן

פורסם

דבר ראשון :o :o :o על המארז.

דבר שני, אם אתה רוצה לעשות יעני פרה, חשוב שכשאתה צובע לא יהיה מעבר צבע (Gradient) בין השחור ללבן. זה צריך להיות כתמים כתמים. הקיצר אתה צריך לחסות את השטח כשאתה צובע עם קרטון או משהו.

פורסם

אתה יכול להטביע על החלון פרספקט, את החטימה שלך או סתם מספר סידורי או אזשהו סמל על הירך של הפרה, כמו שמסמנים פרות ברפטות.

על ידי חריטה, או להטביע משהו מתכתי לוהט על הפרספט, ואז לתת תאורה שתאיר את החריטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.