עבור לתוכן

האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ?

Featured Replies

פורסם

האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ?? :)

פורסם

כבר ניתן לראות את ההתקן בצ'יפסטים החדשים של אינטל (915, 925), כבר יצאו כמו כן מספר לוחות עם הצ'יפסטים האלה אבל אני לא יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ. גם אם לא, אני מניח שבקרוב מאוד הם יהיו בארץ.

הוא אמור להיות גם בדור הבא של הצ'יפסטים לA64, בnForce4 וב K8T890.

פורסם

www.ksp.co.il

יש שם לוחות אבל אל תקנה עכשיו

פורסם

אם אתה נעול על P4 S775 אל תקנה לוח אם PCI-XPRESS

DDR2 בקושי יותר טוב מDDR1,כרטיסי מסך PCI-X פשוט לא משתלמים יותר מדי יקרים במחירם אפשר לקנות כרטיס AGP הרבה יותר טוב,PCI-X/AGP +- אותם ביצועים:

http://www.guru3d.com/article/Videocards/143/1/

עדיף Abit AS8/Gigabyte GA-8IPE775-G ,שניהם לסוקט 775 אבל מבוססים ציפסט 865PE אם שינוי לסוקט 775 ,כלומר יש AGP ותמיכה בDDR1

פורסם

כרגע הסיבה היחידה לקנות לוח עם PCX היא אם אתה מתכוון להישאר איתו לפחות שנתיים עד שהשוק ייכנס חזק, וכרטיסי המסך ינצלו את רוחב הפס המטורף שלו. כי כרגע ההבדל הוא אפסי בין כרטיסי AGP לPCX

פורסם

לכל המתבלבלים ....

PCX זה לא PCI EXPRESS !!!!!!!!!!!!!!

PCX זה אפיק חדש לשרתים שונה לחלוטין מהPCI EXPRESS

בכל אופן זה טימטום לקנות המעבדים החדשים של אינטל (LGA775) כי זסה פשוט אותו פרסקוט באריזה חדשה ובמחיר מופקע כרגיל....

פורסם

סליחה, מקבל את התיקון

:)

פורסם

לכל המתבלבלים ....

PCX זה לא PCI EXPRESS !!!!!!!!!!!!!!

PCX זה אפיק חדש לשרתים שונה לחלוטין מהPCI EXPRESS

בכל אופן זה טימטום לקנות המעבדים החדשים של אינטל (LGA775) כי זסה פשוט אותו פרסקוט באריזה חדשה ובמחיר מופקע כרגיל....

The Maestro, כל הכבוד על היוזמה אבל התבלבלת קלות. אני מציע לחזור ולהתבונן בחתימה שלי ;)

PCX זה השם של Nvidia לסדרת כרטיסי המסך שלה לאפיק ה-PCI-E.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים