עבור לתוכן

רכישה משותפת של מדיות לצריבה מעולות *8 של חברת בת של פיוניר דרוש שותף

Featured Replies

פורסם

שלום.

כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות פחות על המחיר למדיה .

ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8.

המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח)  , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100  .

מחפש שותף ל100 הנוספות .

פורסם

דניאל,

1) ומי סיפר לך את השטות הזאת? G05 הכי טובות? תסתכל על התוצאות עם ה 4120B. זו המדיה היחידה שפישלה בגדול. ו PIODATA  הם לא בדיוק פיוניר. אתה רוצה פיוניר אז תחפש PVC (ותשלם בהתאם).

תסתכל פה לקראת סוף העמוד ב KPROB -ים:

http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=234&page=Performance

2) את אותן מדיות ניתן לקנות בארץ ב 6 שקלים (כנראה כי הן כל כך מוצלחות) אם קונים 25 אז אתה מיבא אותן?

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDPIOMR8X25CK&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1724

3) אף פעם אל תקנה מדיות שלא בדקת אלא אם כן הן ממש מפורסמות. אבל אפילו מפורסמות יש לבדוק כי יכול להיות שבדיוק הן לא מתאימות לצורב שלך. יש מלא זיופים בחוץ. כולל של שהשמות הגדולים כמו מקסל, TY וכדו'... תזהר...

עריכה: עכשיו אני נזכר. המדיות האלה הן אפילו לא X8 אמיתיות. הן X4 עם WRITE STRATEGY X8 שעל רוב הצורבים זה לא יעבוד ב X8. סתם זבל.

פורסם
  • מחבר

הי.

תודה על התגובה , עושה רושם שאתה יודע על מה אתה מדבר .

בכל מקרה המדיות האלה נבדקו אישית ע"ג הפיוניר A07 ו ה SONY DRU והם צורבים 4.3GB מלא ב 6.55 דקות ללא כל בעיות.

בטווח המחיר הזה המדיות בהחלט כדאיות והלינק שהוספת מדבר על צורב LG שמצוי כבין הבודדים שלא צורב ב *8 על המדיה הזו .

בכל מקרה לא אני זה שמייבא אותן , אני פשוט מחפש שותף כדי לחסוך בדמי שילוח עבור מדיות אלה .

אז לכל בעלי הסוני או הפיוניר זה בהחלט מדיה שעושה את העבודה.

פורסם

אני דוקא שמעתי מ COMP-IL בעצמם שזה לא עובד ב X8 לא על הפיוניר, לא על ה LG ולא על ה NEC. אולי פיוניר עדכנו את ה FW.

בנוסף, איכות הצריבה לא ממש גבוהה.

ואחרון, אם אפשר להשיג אותם ב 6 שקל למה ליבא ב 6.4?

עריכה: אני מציע לך בחום שתבדוק לפני שאתה קונה ואם אפשר תריץ איזה KPROBE.

6:55 נשמע מוגזם. זה קרוב יותר למהירות X12. תבדוק את המידע שלך  :-\

מאוד לא אמין. תסתכל על זמני הצריבה ב X8 בצורבי DVD (מקור CDFREAKS).

Plextor PX-708A

8m 01s

NEC ND-2500A @ 8x

9m 34s

9m 30s

Lite-On LDW-811S

8m 43s

Pioneer DVR-107D @ 8x

8m 45s

8m 27s

עריכה:

להלן חוות דעת של משתמשים, כמו שאתה רואה הדעות והביצועים מאוד מאוד משתנים. זה בדיוק מה שמעיד על מדיה לא טובה. פעם כן, פעם לא ופעם למה לא.

תלוי בחבילה, במצב הרוח ובמזג האוויר.

Comments posted by Boubaj, June 22, 2004:VERY BAD --> IT does not work on SONY dvd players and PS2 --> I burned at 8X and 4X and it freezes when it read.:( (it freezes each 5 minutes)

If you read the dvd with the PC --> it freezes also but very less (1 or 2 times during all the film)

DOES NOT WORK ON 8XSPEED, DVDINFO SAY'S MAX RECORDSPEED = 4X... I USE NEC 2500 WITH 107 NEC FIRMWARE... WITH HERRIE FIRMWARE 107BETA9 THE MEDIUM DIES WHILE BURNING... AT 4XSPEED THEY WORK PERFECT

20 burned 0 problems. Good quality at a low price.

Burned at 4x speed.

Price: $0.6 Purchased from: www.newegg.com Date purchased: July 2004

Burnt with NEC ND-2500A at 8x

Burning reliability is Good.

Price: $0.9 Purchased from: www.newegg.com Date purchased: June 2004

Burnt with Pioneer DVR-A07/107 at 8x using firmware 1.16.

Burning reliability is Good.

Bought it at $1.20/pc from www.newegg.com, Trash. Burning failed in middle, wasted 4 disc out of 10. High defective rate. No recommanded.

Additional information:

--------------------------------------------------------------------------------

Price: $1.2 Purchased from: www.newegg.com Date purchased: June 2004

Burnt with Pioneer DVR-A07/107 at 8x using firmware 1.16.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים