פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר ה-Terratec מסוגל להוציא 5.1 רק לדיוידי...אני חושב שבסוף אני אלך על האודיגי וזהו...
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים סלחו לי על ההתערבות אבל אני מניח שהחיבור בין יציאת הרמקולים בכרטיס הקול לכניסת הDVD\LD במגבר היא אנלוגית נכון ?עם כן, איך מחברים את כרטיס הקול בחיבור דיגיטלי למגבר? ומהו SPIDF מה הוא נותן ? הומלץ לי לחבר את הצורב לכרטיס הקול בSPIDFאז מה החיבורים הדיגיטליים נותנים לי ואיך אני מחבר את המגבר בצורה הזאת ?תודה :smoke:
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר יש יציאה דיגיטלית ביציאות של הכרטיס שאותה מחברים לכניסה הדיגיטלית של הרסיבר...ויש חיבור על הכרטיס עצמו שמחבר בין הכונן תקליטורים (/צורב/דיוידי) לכרטיס, ויש אפשרות כזאת שהיא דיגיטלית.. אם כי לא לכל כונן יש אותה...ולא הבנתי כל כך למה התכוונת איך מחברים את הכרטיס קול בחיבור דיגיטלי למחשב.. הוא הרי בתוך המחשב....
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים טעות שלי איך מחברים למגבר לא למחשב ... כן יש לי יציאה בצבע צהוב בכרטיס קול אני חושב שזאת הדיגיטלית אבל במגבר איפה יש כניסה כזאת ? לא נראה לי שיש לגבי החיבור לכונן (צורב במקרה שלי) מה יתן לי החיבור הדיגיטלי בינו לבין כרטיס הקול ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.