עבור לתוכן

שאלה לגבי הוספת זיכרון

Featured Replies

פורסם

ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים...

עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון?

תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.

פורסם

תוכנת ה eMule משום מה לוקחת יותר ויותר זיכרון ככל שהיא פועלת יותר זמן - וזה לא רק אצלך. סביר ביותר שבעיית האיטיות שלך היא אכן מחוסר זיכרון.

הפיתרון הכי קל - תסגור את ה eMule כאשר אתה משחק. סגירה ופתיחה של התוכנה תשחרר לך את כמויות הזיכרון שהיא לוקחת. ב XP וב 2000 אתה יכול לראות כמה זיכרון כל תוכנה לוקחת ע"י לחיצה על Ctrl+Shift+Esc ומעבר לחלק ה Processes במסך שנפתח.

פורסם
  • מחבר

כן זה באמת פיתרון קל אבל הקטע הוא שאני רוצה להשאיר את האמיול דולק כי קורה לפעמים שאני נימצא ב"שוונג" של הורדות ופשוט חבל לי לעצור אותם... הוספת זיכרון תעזור בכלל? כי כרגע מה225 שנישאר לי פנוי יש לי 111 פנוי

פורסם

מכיוון שהתוכנה "אוכלת" זיכרון, אם יהיה לך יותר זיכרון, יהיה לך יותר "מרחב נשימה" או בקיצור - עוד זיכרון יעזור, אבל בשלב מסויים גם הוא "ייאכל".

פורסם
  • מחבר

אההה הבנתי אותך... תודה

פורסם

תבדוק קודם כל עם Spybot - Search & Destroy

אולי יש לך כל מיני גנבי זיכרון קטנים

פורסם

תבדוק קודם כל עם Spybot - Search & Destroy

אולי יש לך כל מיני גנבי זיכרון קטנים

אם כבר, אז לדעתי עדיף עם Ad-Aware, אבל הבעיה שלו היא שה eMule פשוט "אוכל" את הזיכרון. זה קורה גם אצלי - התוכנה בהתחלה משתמשת ב 20MB של זיכרון ולאט לאט כמות הזיכרון שהיא צורכת הולכת וגדלה (אצלי היא לא עובדת הרבה, אבל היו מקרים שהיא צרכה יותר מ 100MB של זיכרון, דבר שבהחלט מאט את המחשב).

פורסם

יש תכנות דפרג לזיכרון . הן גם יפנו לך זכרון

בנוסף , תפעיל את TASK MANAGER ב% שימוש בCPU (לחץ על העמודה כדי לסדר לפי הצרכנים הגדולים) ותראה מה קורה

פורסם

נו מה כל ההצעות הלא מועילות האלה, האימיול טוחן זיכרון ולא יעזור לך תקנה עוד זיכרון תן לו יותר שטח לאכול

אין ברירה זאת בעיה ידועה וכולם מסתדרים איתה...

לדעתי לא שווה לקנות זיכרון בשביל תוכנה כזאת

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע... תוכנת דפראג לזיכרון?! דווקא שמעתי על זה ואמרו לי שזה דיי מועיל, איפה אני משיג תוכנה שעושה את זה??

כן אני גם חושב שלא כדאי לי ליקנתו סתם עוד זיכרון כי אז האימיול יאכל גם את הזיכרון הזה

פורסם

איפה התקנת את ה-emule ?

אם זה על המחיצה של מערכת ההפעלה אז פה נעוצה הבעיה.

אם לא...תגדיל את הזיכרון מטמון ידנית .

תחזור עם חדשות... ;)

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלא... התקתנתי אותו בכונן D והוא מוריד לי לכונן E, אבל מה שכן כונן E אצלי זה הכונן של ההורדות והוא כמעט ומלא...

ץזכיר לי איך אני מוסיף זיכרון ידני? אני יודע שזה דרך המאפיינים של המחשב שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים