פורסם 2002 באפריל 1923 שנים ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים שוב פעם כולם נדפקובהתחלה זה היו Western Digital שדפקו אותנועכשיו IBM...לפחות אני יכול לטעון שיש לי גם כונן של Seagate שעדיין בשימושרק עם Maxtor לא יצא לי להשתמשוחוץ מזה מה הקשר ניצחנו את איביאם, משתמע מזה שהם הפסידו משהו ונראה לי שזה בדיוק ההיפך אם כבר...
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים סוף סוף הם קלטו שהם צריכים להפסיק את הייצור את זה הם היו צריכים לעשות מזמן
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים IBM הפסידה, והצרכנים הפסידו את הכסף!כי עכשיו לא יהיו יותר החלפות לדיסקים שמתפגרים, ולחנויות יהיה אליבי למשוך את ההחלפות לכוננים האלה זמן ממושך או להציעה ללקוחות זיכויים מגוחחים על הכוננים שקורסים. זה הכל!בקיצור, אנשים קברים בין 700 ל1000 ש"ח על כונן קשיח לפני חצי שנה ועכשיו אין להם שום דרך לקבל תמורה לכסף שלהם. IBM הייתה צריכה להכריז על החזרים כספיים או משהו בצורה כלל עולמית, כי מה שחברת IBM עשת זה מעשה נבלה, זה הכל. אני רק מקווה שהתביעה היצוגית שהוגשה נגדה בארה"ב תתפוס גם בארץ ואנשים יוכלו לתבוע את IBM ישראל או את היבואנים בשביל החזר כספי.
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים הם הפסיקו ליצר גם דיסקים ללפטופים?עריכה : ודיסקים לשרתים?לאטלון, אתה יודע שהם לא יפסידו, הם IBM, עם כל הכסף שלהם, וה"מוניטין" שלהם..כמו התביעה מול מיקרוסופוט, שהסתימה בתור בדיחה גרועה..
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים זה אומר שאם הIBM 40 GB60 GXPשלי מתפגר אני לא יכול לממש את האחריות שניתנה לי?! :-/
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים החנות שבה קנית בטוח תביא לך פיצוי כלשהו , של כסף או HD של WD כי הם לא ירצו ש/תפיץ עליהם מוניטין רע.
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר ביום שאחרי הבשורה, היעד כבר הושג ואין לי כבר למה לצפות ;Dיש לכם רעיון לתמונה אחרת? ;D
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים החנות שבה קנית בטוח תביא לך פיצוי כלשהו , של כסף או HD של WD כי הם לא ירצו ש/תפיץ עליהם מוניטין רע.כן, פיצוי כספי של עשירית מהערך של הכונן הקשיח. זיכוי של משהו כמו 150-250 ש"ח על כונן שעלה(ועדיין עולה) בסביבות ה500-700 ש"ח(תלוי אם אתה על 60 ג'יגה או 40). ותאמין לי שיש חנויות שלא איכפת להן שיפיצו עליהן מוניטין רע ולא מפחדות מאיומים כאלה. ודיסק קשיח של חברה אחרת אף חנות לא תתן, בעיקר אם הכונן הקשיח הוא מיבוא של Techvision, היות והחלאות האלה יבאו רק דיסקים של IBM והחנות לא תסכים לתת לך כונן קשיח של חברה אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.