עבור לתוכן

ישששששש!!! ניצחנו את IBM!!!

Featured Replies

פורסם

ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים!

המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם

אני יוצא לחגוג!!!

:hat:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

הם הפסיקו ליצר גם דיסקים ללפטופים?

פורסם

שוב פעם כולם נדפקו

בהתחלה זה היו Western Digital שדפקו אותנו

עכשיו IBM...

לפחות אני יכול לטעון שיש לי גם כונן של Seagate שעדיין בשימוש

רק עם Maxtor לא יצא לי להשתמש

וחוץ מזה מה הקשר ניצחנו את איביאם, משתמע מזה שהם הפסידו משהו ונראה לי שזה בדיוק ההיפך אם כבר...

פורסם

סוף סוף הם קלטו שהם צריכים להפסיק את הייצור את זה הם היו צריכים לעשות מזמן

פורסם

IBM הפסידה, והצרכנים הפסידו את הכסף!

כי עכשיו לא יהיו יותר החלפות לדיסקים שמתפגרים, ולחנויות יהיה אליבי למשוך את ההחלפות לכוננים האלה זמן ממושך או להציעה ללקוחות זיכויים מגוחחים על הכוננים שקורסים. זה הכל!

בקיצור, אנשים קברים בין 700 ל1000 ש"ח על כונן קשיח לפני חצי שנה ועכשיו אין להם שום דרך לקבל תמורה לכסף שלהם. IBM הייתה צריכה להכריז על החזרים כספיים או משהו בצורה כלל עולמית, כי מה שחברת IBM עשת זה מעשה נבלה, זה הכל. אני רק מקווה שהתביעה היצוגית שהוגשה נגדה בארה"ב תתפוס גם בארץ ואנשים יוכלו לתבוע את IBM ישראל או את היבואנים בשביל החזר כספי.

פורסם

הם הפסיקו ליצר גם דיסקים ללפטופים?

עריכה : ודיסקים לשרתים?

לאטלון, אתה יודע שהם לא יפסידו, הם IBM, עם כל הכסף שלהם, וה"מוניטין" שלהם..

כמו התביעה מול מיקרוסופוט, שהסתימה בתור בדיחה גרועה..

פורסם

זה אומר שאם הIBM 40 GB

60 GXP

שלי מתפגר אני לא יכול לממש את האחריות שניתנה לי?!

:-/

פורסם

החנות שבה קנית בטוח תביא לך פיצוי כלשהו , של כסף או HD של WD כי הם לא ירצו ש/תפיץ עליהם מוניטין רע.

פורסם
  • מחבר

ביום שאחרי הבשורה, היעד כבר הושג ואין לי כבר למה לצפות ;D

יש לכם רעיון לתמונה אחרת? ;D

פורסם

החנות שבה קנית בטוח תביא לך פיצוי כלשהו , של כסף או HD של WD כי הם לא ירצו ש/תפיץ עליהם מוניטין רע.

כן, פיצוי כספי של עשירית מהערך של הכונן הקשיח. זיכוי של משהו כמו 150-250 ש"ח על כונן שעלה(ועדיין עולה) בסביבות ה500-700 ש"ח(תלוי אם אתה על 60 ג'יגה או 40). ותאמין לי שיש חנויות שלא איכפת להן שיפיצו עליהן מוניטין רע ולא מפחדות מאיומים כאלה. ודיסק קשיח של חברה אחרת אף חנות לא תתן, בעיקר אם הכונן הקשיח הוא מיבוא של Techvision, היות והחלאות האלה יבאו רק דיסקים של IBM והחנות לא תסכים לתת לך כונן קשיח של חברה אחרת.

פורסם

בעיה..

מזל שלי יש מקסטור.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים