פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מדובר ב Mustek gSm@rt mini 2. הורדתי את הדריוורים מן האתר הרישמי של Mustek, ורשום שם שהדריוור מתאים לWinXP. כשאני מנסה להריץ את הקובץ התקנה מופיעה לי שגיאה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית Windows של 16 סיביות" מישהו מכיר תתופעה? איך ניתן לפתור אותה? (אין סיכוי שהורדתי תקובץ הלא נכון מאחר ששם הקובץ הינו xpdriver.exe)
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים נכנסתי לאתר של Mustek (סעמק אני שונא את האתר הזה,תמיד איטי רצח),הורדתי את הדרייברים שאמרת,ואצלי זה נפתח רגיל,לא מראה לי שום שגיאה כמו שכתבת.לא התקנתי את הדרייברים,האם השגיאה שאתה מקבל קוראת ברגע שאתה לוחץ על הקובץ xpdriver.exe או אחר כך בזמן השתלה?אם זה קורה ברגע שאתה לוחץ על הקובץ נראה לי שזו בעיה ספציפית אצלך.
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים מחבר כן, הגעתי למסקנה שהבעיה ספציפית אצלי...השאלה איך אני פותר אותה? מישו נתקל בבעיה הנ"ל?
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים היתה לי אותה בעיה גם עם mustek (סורק),אבל אני לא זוכר איך סידרתי.נסה להתקין ב safe mode
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים נשמע כאילו הקובץ שהורדת פשוט פגום... ובלי קשר, תמיד שנאתי את mustek. האתר שלהם איטי ומבולגן, ולוקח להם שנים להוציא עדכוני דרייברים נורמאליים.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים זה יכול להיות בגלל שההתקנה מנסה לפתוח קבצים זמניים לספרייה שמכילה תווים בעברית. נסה לפתוח את ההתקנה בעצמך למקום כמו \:C ולהריץ משם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.