עבור לתוכן

משחקים בסגנון Fallout

Featured Replies

פורסם

howdy

אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).

פורסם

everquest

star wars galaxies

dark age of camelot

פורסם

והם קשורים ל-FALLOUT איך בדיוק?

נסה את PLANESCAPE:TORMENT

ישן אבל עדיין המשחק עם העלילה הטובה ביותר שראיתי....

פורסם

KOTOR :)

פורסם

חחח כמה מצחיק...

חיפוש בגיים ספוט הראה שפולאוט הוא משחק האר פי ג'י היחיד שלא נמצא בעולם של פאנטזיה...

עריכה: מצאתי אחד הוא נקרא אנת'ר וור אבל הוא ממש גרוע

אם אהבת את פולאוט נסה את ארקנום (אותם יוצרים)

זה האר פי ג'י היחיד שאני חושב שעליו שיש לו גם רובים אבל יש בו גם קסם זה עולם כזה של קסם שעובר מהפכה תעשייתית

העולם מאד "פולאוטי" ומאד פתוח אבל המשחק בעיקרון די בינוני ודי הזדרזו להוציא אותו אז הגרפיקה לא משהו (ממש לא משהו אפילו...)

והקרבות גם לא משהו אבל השיטה דומה לשיטה של פולאוט (ספיישל) שלא בוחרים מקצוע בהתחלה אלא סקילס

והעולם מאד פתוח (המשחק השני אחרי פולאוט שיש לו עולם תחתון מלא ובאמת שווה לשחק דמות רעה בניגוד לרעה "עוקצנית" של אר פי ג'יס אחרים)

פורסם
  • מחבר

המממ...ראיתי כתבה על המשחק בזוביט אני חושב.

אני אנסה...תודה לכולם.

ד"א למי שמתעניין שיכנס לאתר www.nma-fallout.com שזה האתר הראשי למעריצי Fallout, שם יכנס לגלרייה ויש שם תמונות של משחקים בפיתוח בסגנון Fallout. אני אישית מחכה ל - Metalheart: Replicents Rampage שהולך להיות משחק גדול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים