עבור לתוכן

שאלה בקשר לקתודה.

Featured Replies

פורסם

שלום,קיבלתי היום את הקתודה שלי ואין לי מושג איך להתקין אותה...עזרה מישהו ???

פורסם

איזה חיבור חשמל יש לקתודה?

פורסם

עם הקטודה שלך קיבלת מין קופסה קטנה כזו שמתחברת לחיבורי החשמל של המחשב (כמו החיבור של ההארדיסק או הסידי)

כמובן אני לא צריך להזכיר לך שכל החיבורים דורשים ממך לכבות את המחשב!

לאחר שחיברת את הקופסה (שד"א נקראת Inverter או מתאם)

יש באחד הצצדים שלה חיבור קטן שאליו מתחברת הקטודה עצמה. רוב הסיכויים שיש שני חיבורים כאלו אז חבר לאחד מהם.

תזהר לא לגעת בחיבורים של המתאם או הקטודה עצמה. את כל שינויי המקום שלה או דברים כאלה תעשה אך ורק שהמחשב כבוי.

נדב

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הניאון עצמו,קופסא כחולה ,שבכל צד יש לה חיבור קטן כמו שמחברים את המוזיקה של הסידי ללוח האם,בצד אחד יציאה אחת ובצד אחת שתי יציאות,וכניסות כוח,אחד זכר אחד נקבה.

מה אני עושה עם כל הבאלאגן הזה?

פורסם

המממ

אני את הקתודה שלי קיבלתי עם המחשב

עכשיו שאני מסתכל עליה ועל החיבור אני רואה שתי כבלים, שחור וצהוב מחוברים לחיבור מולקס לכבל השחור והצהוב

תנסה ככה

פורסם
  • מחבר

אוקי חיברתי,העניין פועל,אבל דרך איפה אני יכול להוציא את הסוויצ',כי כל פעם לכבות ולהדליק כשאני צריך לפתוח את המארז זה לא נחמד,או שאפשר דרך תוכנה?

פורסם

למה שלא תשאיר את המתג פתוח כל הזמן? ???

פורסם

אם הוא היה רוצה להשאיר את הקטודה פתוחה כל הזמן הוא לא היה שואל את השאלה הזאת נכון? ::)

אין ממש אפשרות להוציא את זה החוצה...אתה יכול לנסות להאריך את החוטים של המתאם (לא!!! של הקטודה) ולנסות להוציא אותו מחוץ למארז, או לחילופין לחבר מפסק פשוט בטור עם המתאם...זה הפתרון הכי קל ופשוט.

נדב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים