עבור לתוכן

משהו פה משחק ב America's Army????

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הגירסה החדשה... 2

חבל שהשרתים שלהם נפלו אז אני לא מצליח להירשם...

בכל מיקרה... למישהוא יש דיעה ליפני שאני מתחיל לשחק בזה????.

פורסם

הגרסא החדשה היא 2.1... יש עדכון שאפשר להוריד שהוא רק איזה 160 מגה.

הבעייה במשחק הזה זה שכדי להשיג פינג טוב צריך לשחק עם ישראלים והישראלים שם קודם יורים ואחכ מבררים אם זה מישהו מהקבוצה. זה באסה לאללה כשכל פעם הורגים אותך אנשים מהקבוצה שלך. לפעמים גם אפשר להשיג פינג טוב על סרברים באירופה אבל אז הם הרבה פעם מדברים משהו חוץ מאנגלית. גיליתי גם שהמשחק הזה מלא באגים, למשל, אני (וגיליתי שרק אני) יכול לגלות מישהו שנמצא בחדר לידי בלי לפתוח את הדלת כי אני רוצה על הרצפה מלבנים שחורים - זה מאוד עוזר.

במשחק יש מדד להשגים שנקרא honor. אבל כבוד אפשר לקבל רק אם משחקים בסרברים רשומים של AA, ולמיטב ידיעתי אין כאלה סרברים ישראלים, אז הפינג די גבוה.

פורסם

אם אתה מצפה לאקשן UT\CS תפסיק עכשיו כי זה משחק טקטי שדורש מאמץ + רפלקסים טובים.

משחק מעולה.

רק שתידע שלפני שאתה מתחיל לשחק אתה חייב לעבור את האימונים.

יש כמה שאתה לא חייב כמו צלפים, ויחידות מיוחדות (SF), חובש. אלה האימונים הממש מבעסים.

אם אתה רוצה להעלות את הניקוד שלך (HONOR) במשחק אתה חייב לשחק בשרתים עם HONOR.

אם אתה רוצה להיות SF אתה צריך HONOR של 15+לעבור את האימונים של SF

כדי להיות צלף צריך גם HONOR של 15 +לעבור את האימונים.

משחק שווה.

אני לא מצאתי הרבה באגים במשחק, יש כמה אבל הם לא ממש מפריעים.

הכי מפריע זה כשאתה מתחבר לשרת והמשחק ישר מתחיל אתה רואה את חלק מהקבוצה שלך כאויבים וחלק לא  וזה ממש מעצבן כי אי אפשר לדעת במי לירות אחר כך במשחק:P

אבל זה נדיר שזה קורא.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מצפה לאקשן UT\CS תפסיק עכשיו כי זה משחק טקטי שדורש מאמץ רב+רפלקסים טובים.

משחק מעולה.

רק שתידע שלפני שאתה מתחיל לשחק אתה חייב לעבור את האימונים.

יש כמה שאתה לא חייב כמו צלפים, ויחידות מיוחדות (SF), חובש. אלה האימונים הממש מבעסים.

אם אתה רוצה להעלות את הניקוד שלך (HONOR) במשחק אתה חייב לשחק בשרתים עם HONOR.

אם אתה רוצה להיות SF אתה צריך HONOR של מעל 15+לעבור את האימונים של SF

כדי להיות צלף צריך גם HONOR של 15 +לעבור את האימונים.

משחק שווה.

אני לא מצאתי הרבה באגים במשחק, יש כמה אבל הם לא ממש מפריעים.

הכי מפריע זה כשאתה מתחבר לשרת והמשחק ישר מתחיל אתה רואה את חלק מהקבוצה שלך כאויבים וחלק לא  וזה ממש מעצבן כי אי אפשר לדעת במי לירות אחר כך במשחק:P

אבל זה נדיר שזה קורא.

חחחחחח יש איזה קטע שהורג אותי... למה כולם רוצים ליהיות צלפים במשחק הזה????

ביחידה(סיירת מסויימת) שאני משרת הייתה שם כיתת צלפים ואף אחד לא רצה להיות שם!!!!

לא יודע עם זה קשור אבל...

חבר שהמליץ לי לשחק במשחק גם מתלהב מכל הקטע של הצליפה....

ואמר גם שהמשימות שם ממש מציאותיות...

בכל מיקרה... רק בערב ניראה לי יהיה אפשר להירשם!

השרים שלהם עמוסים.. חבל :'( אני מת לעבור כבר את האימונים!

פורסם

המשחק יכול לבאס מהר,צריך סובלנות ולא להתעצבן אם אתה מחכה שעות בשביל למצוא מישהו והורגים אותך בלי שתשים לב.

תגידו איך מזהים את האויבים?! הם נראים מאד דומים לנו,אני מתכוון במפות של השלג הענקיות. אני היחיד שמשתמש במשקפת במשחק הזה נראה לי איך הם יודעים תמיד שזה אויב?

פורסם

אתה רציני? ::)

פשוט מזהים לפי צללית לפי צבע.

כנראה שאתה צריך עוד ניסיון במחשק.

זה גם טוב שלא כמו במחשקים אחרים מופיע שלט ענק עם השם של השחקן מעל הראש וכך אתה יודע אם הוא אויב או לא, פה צריך לחשוב, קצת.

Eminem- ליהות צלף לפעמים זה כיף, תלוי בשלב.

יש שלבים (שלבים כמו- רדיו, בגשר או בשלג) מאוד פתוחים וצלפים טובים שם יכולים לעשות ניקוד גבוה.

ועוד דבר, יש ניקוד שלילי-ROE, אם אתה הורג מישהו מהקבוצה למשל.

פורסם

צלף זה נחמד כי יש שלבים שאפשר גם לקחת 5-6 הריגות בלי להרגיש. הכי נחמד להיות עם ה M24... הM82 די מסריח, נכון שהוא שקליע שלו ענק ופשוט מפצלח את מי שהוא פוגע בו, אבל קשה מאוד להשתמש בו בישיבה ועוד יותר קשה אם אתה צהוב או אדום. עוד בעייה שיש לי זה שאני לא יכול להיות צלף עכשיו שהתקנתי שוב את המשחק למרות שפעם הייתי יכול ועברתי מזמן את האימונים... אז בינתיים אני מחכה שהצלף מהקבוצה שלי ימות ולוקח לו את הנשק.

פורסם

צריך 15 הונור.

לדעתי זה טיפשי כי זה בסך הכל רובה צלפים לא טנק!

פורסם

[ltr]AA is a great game

if you want to qualify to sniper school you need to get a score of 36/40 in the marksmen training, you don't need any honor for it (at least that's how it was before), only in order to play an SF role you need 15 honor and I think they changed it in 2.1.0 to 10 honor (starting honor,0-9 is negetive honor)

I'm @ honor 19 and I play only on offical, it's a bit harder, but it's more fun.[/ltr]

פורסם

שנה את הכותרת מהר, אין צורך ב-4 סימני שאלה, 1 מספיק ! :o

פורסם

:o

יש לי 12 הונור

סימתי את האימונים של הצלפים

אבל את האימון ירי סימתי עם 34 (לפני המון המון זמן).

בגלל זה אני לא יכל להשתמש ברובה צלפים? אני צריך 36?

פורסם

(

no hebrew for some reason)

I also finished sniper training a long time ago and even after I've done it again I can't use sniper. Maybe I need to do 36+ again in the basic marksmanship, but I don't wanna, takes a lot of patience...

פורסם

יש באג.אקספלויט מאוד ישן שעוד לא תיקנו אותו שמאפשר לעשות 40 מטרות בכיף

אני לא רוצה להפיץ אותו אבל אני ירמוז שכשהמדריך אומר לכם להתחיל את המבחן של הירייה בעמידה, לא חייבים ממש להקשיב לו :)

פורסם

:o

יש לי 12 הונור

סימתי את האימונים של הצלפים

אבל את האימון ירי סימתי עם 34 (לפני המון המון זמן).

בגלל זה אני לא יכל להשתמש ברובה צלפים? אני צריך 36?

Damn, still no hebrew

You first need to finish on at least 36 and then Sniper Training will become available.

פורסם

יש לי 10 הונור ואני משתמש בצלף וב- SF בלי בעיה.. על מה אתה מדבר.

כנראה בשביל הצלף היותר טוב ונשקים מסויימים ב- SF צריך יותר הונור.

ותאמין לי עד 200 פינג זה בסדר.. זה CS ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים