פורסם 2004 ביולי 2121 שנים קניתי ב"תאילנד" צורב וקיבלתי איתו את NERO 5.5 תוכנת צריבה טובה אבל לא תומכת עבריתכשאני צורב קבצים או תיקיות בעברית זה נצרב כקווים במקום האותיות העבריות יש למישהו רעיון ? :-\תודה LIRIKדרך אגב אני עובד עם WINDOWS 2000 pro שאני מאוד אוהבועם 98
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים תנסה CONTROL PANNEL /REGIONAL OPTIONS/LANGUAGES סמן INSTALL FILES FOR COMPLEX SCRIPT..............לך ל:CONTROL PANNEL /REGIONAL OPTIONS/ADVANCED/LANGUAGES FOR NON UNICODE PROGRAMS=HEBREW תרד ותסמן בחלון מתחת את כל הפונטים העבריים (ארובם מסומנים). תכין גן דיסקשל XP ליד כי אולי הוא יבקש אותו.אולי זה יעזור...
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר כל האפשרוית עברית מסומנות ב Regional Optionsזה לא נראה לי קשור לWINDOWSזה קשור לתוכנה עצמה
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים זה בנירו 6, אולי זה גם ב6 יעבודלך בנירו עצמה ל:Configure >>> Language >>> Choose font >>> Arial , Script >>> Hebrewאם לא מצאת את זה, חפש את אפשרות הפונט, ותעשה לפי השלב הלפני אחרוןבהצלחה
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר בpreferences\language יש HEBREW בFONTS אבל הוא לא מקבל את זה אני עושה לו OK והוא לא מוסיף את הFONT לרשימה אבל אחריי אתחול מחדש של המחשב הוא פתאום קורא לי עברית ומציג אותה תודה לכולם :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.