עבור לתוכן

האם יש לדים עמידים במים ?

Featured Replies

פורסם

קניתי היום דג זהב חחח ושמתי אותו במן אגרטל יפה כזה וחשבתי בלילה בטח חשוך לו והוא לא רואה כלום

אז נשים לו תאורה קטנה.. חשבתי אם אפשר לחבר בתוך האקווריום 2 לדים, דבר כזה אפשרי ?

אני לא רוצה לקנות תאורה מוכנה לאקווריום כי אני גם לא רוצה אקווריום, אני רוצה לעשות לבד :)

פורסם

הלד עמיד במים אבל כשהמים מגיעים לרגלים שלו אז יש בעיה

פורסם
  • מחבר

אממ אני אחשוב איך אפשר לבודד את הרגלים שלו.. כמובן אפשר עם דבק בידוד אבל אני לא בטוח שזה יעבוד וחבל על הלדים חחח

פורסם

סיליקון נראה לי יעבוד. תעשה את כל ההלחמות ותחבר למקור כח ותיצוק את הסיליקון על זה וזה יהיה מבודד

פורסם

ואל תשכח לעשות מפסק חחחחח :)

פורסם

אתה יכול לנסות לקחת כוס חד פעמית, ובתחתית שלה לשים את המעגל של הלד, ואז לכסות אותה במשהו לאטום עם סיליקון

פורסם

תלחים לכל רגל חוט ואז תלביש על כל חוט שרוול מתכווץ תדאג שיכסה הכל ואז תכווץ אותו זה יעבוד מצויין ויראה הרבה יותר טוב מכל ההצעות שנתנו לך.

פורסם

חבל על הדג גם........ שלא יתחשמל

פורסם

פשוט תשים לד מחוץ למים מקצה של האקוריום וזהו...

פורסם

שים קתודה קרה מאחורי האקווריום... ;D

פורסם

לא נראה לי שבידוד עם שרוול מתכווץ או כל סרט בידוד אחר יבודד כמו שצריך. לא מדובר סתם על בידוד לצרכי ביטחון כמו בתוך מארז, מדובר על נוזל, מים. הם כמעט בוודאות יחלחלו פנימה לתוך בידוד כזה.

לכן באמת צריך בידוד "יצוק" כמו סיליקון. רק כדאי לדאוג לעשות את זה יפה, שלא יהרוס את כל המראה של זה.

לא לשכוח תמונות בסוף, זה נשמע פצצה. אור ומים תמיד הולכים טוב ביחד. 8)

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מנסה להשיג לדים כי אין לי מושג איפה ברחובות מוכרים.. סיליקון זה לא בעיה ומלחם אני אביא מאיפשהו.. :)

תודה על העזרה, אם אני אצליך במוד אז אני אשים תמונות.

מזה אם אני אצליך ? אני אצליך !!! D:

פורסם

או שתזמין מפה...- http://www.lsdiodes.com/

או שתתקשר ל03-5377022 זה ליד תחנה המרכזית הישנה...

או אריהב...

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים