עבור לתוכן

המשחקים של הסוני והמשחקים של המחשב

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת עם אני יכול להשיג משחקים שבחנויות יש רק לסוני להשיג אותו למחשב

נגיד -teken 3

פורסם

לא.. אבל בשביל זה יש אמולטורים...

פורסם

שרובם הגדול (כולם) לא עובדים עם שום משחק..

פורסם

האמולטר הכי נורמלי שיש הוא Bleem.

פורסם

אבל הרזולוציה נשארת נמוכה והגרפיקה על הפנים נכון?...

פורסם

בBLEEM! במשחקים שהוא תמך בהם היה שיפור עצום בגרפיקה לעומת הפלייסטיישן. FPS גבוה, רזולוציה גבוהה והוא אפילו השתמש בAA ו-AF אם אני זוכר נכון.

פורסם

אבל הוא לא מתאים לPS2...

פורסם

בגרסת bleem הכי "חדשה" נראה לי שיש את התאימות הזאת.

פורסם

לכל מי שלא יודע, ישנם מספר אמולטורים חינמיים אשר מפותחים על ידי קבוצות של נערים. ביניהם: ePSXe, PCSX, PSXEven. בוא רק נגיד שBleem לא משתווה אליהם, מכיוון שלהם ישנה תאימות גדולה יותר, והאפשרות להשתמש ב"פלוג-אינים" שונים כדי להגביר את התאימות.

באמולטורים האלה ניתן ל"יפה" את המשחק, באמצעות הגברת הרזולוציה, החלקת המסך, מתיחת הטקסטורות, וכל מיני שטויות נוספות.

האמולטורים עצמם הם חוקיים לגמרי, אבל אתה תצטרך למצוא את הביוס של הפליסטישן (אשר נחוץ להפעלת כל האמולטורים הללו) בעצמך.

קישורים:

http://www.epsxe.com/

(האמולטור הכי טוב של הפלייסטישן 1, אין יותר טוב ממנו)

נ.ב. אה, ויש אמולטורים לפליסטיישן 2, אבל כמובן שהם לא פועלים ומצליחים להראות קצת מאוד( תפריטים של משחקים, את הביוס, וכמה משחקים ). וכמובן, הם איטייייים נורא.

נ.ב.2 אה, ואין גירסת בלים הכי חדשה, כי החברה של בלים נסגרה בגלל שנגמרו להם המשאבים לאחר מספר תביעות מסוני. וחוץ מזה, אני מכיר את כל האמולטורים של הפלייסטישן 2 (עוקב אחרי סצינת האמולטורים כל הזמן) ולאף אחד אין בינתיים תאימות מלאה, כמו שאמרתי בנ.ב. הראשון.

נ.ב.3 לא, לבלים אין אפשרות לשפר את הגרפיקה.

פורסם
  • מחבר

תסבירו לי בבקשה מה זה אימולטורים כי אני לא מבין כלום

ומה הכי טוב

ומה הם עושים

ואיזה משחקים אפשר להפעיל איתם?

ויש לכם אתר בעברית?

פורסם

אוקיי, הנה התשובות:

אמולטורים הינם תוכנה\חומרה (אפשר להשתמש באמולטורים תוכנה, או כמו המפתחים לפליסטישן- להשתמש באמולטורים שהם חומרה אשר מחקים את פעולתה של חומרה\תוכנה אחרת (במקרה שלנו פליסטישן) כך שיפעלו על חומרה\תוכנה אחרת (במקרה שלנו מחשב).

האמולטור הכי טוב לפליסטישן הוא ePSXe, אבל אם אתה רוצה, אתה יכול לחפש עוד אמולטורים באתר www.zophar.net (אתר חוקי לגמרי).

אפשר להפעיל עם האמולטור הזה את רוב המשחקים, אבל בחלק יש בעיות.

ולא, אין לי אתר בעיברית.

אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לפנות אלי בפרטי.

פורסם

מי שרוצה אמולטור לפלייסטיישן 2 , יוכל למצוא כאן.

פורסם

אימולטור זאת תוכנה שמדמה את המחשב שלך לקונסולה כל שהוא, כמו גיים בויי או פלייסטישן שתוכן לשחק אותם במחשב.

שאוורד תוכל לכתוב מה האימולטור הכי טוב לפלייסטישן 2.? כי אין לי אז זה יכול לשמש כתחליף לפלייסטישן 2 לשחק אותו במחשב?

פורסם

אז מה האמולטור הכי טוב לסוני 2?

פורסם
  • מחבר

אבל מאיפה אני משיג משחקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים