פורסם 2004 ביולי 2021 שנים Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.htmlפשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים ישראל מה יש לצפות..........נראה לי שכל הערוצים משלמים להם בסוף כשחקני תפאורה........ חחח
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אני זוכר שהיה דבר דומה שראיינו שר באיזור הכנסתואחד העובדים שם (בן אדם מבוגר - שר בלי ילקוט או משהו) התחיל לעבור כל 2 דקות מצד לד והסתכל על המצלמה,ראו שהוא בכוח מנסה להדחף אבל לא נעים לו לעמוד שםאחד הדברים המצחיקים והמטופשים ביותר שראיתי...
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אבל התגובות, אחח התגובות ,כמיטב המסורת של ynet כל כך מטומטמות שזה מדהים...התגובה היחידה שהרגה אותי מצחוק היתה מספר 26 שבאה בהפוך על הפוך עם שנינות מדהימה (ולא,אין כאן סרקזם)הציטוט הנבחר-שם השולח: מושהנושא: לו הוונתם איזה כפ זה ליות בכל בית בסלוןתוכן:נו אתיד המדינה וכל אלה שקוראים לנו ארסים הם באצמם זבלים אשקנזים
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אני גר ברמת השרון...לא ראיתי את הערסים האלה אף פעם...אבל יש פה ערסים ערסים.. ו.. הסתבכתי איתם כבר כמה וכמה פעמים....
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים חבורה של ערסים עם פרצוף טיפוסי של ערס , רואים לפי התווי פנים שלהם שהם לא סיימו 10 שנות לימוד...
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים ערס באמת כמו חצ'קון מפוצצים אחד באים עוד 10,מה משותף לערס וטנק?שנייהם לא זזים בלי השרשראות עכשיו רציני פעם היתי פחדן מוות ולא אהבתי ללכת מכות,עד שיום אחד איזה ערס בא אלי נתן בי סמוחטה אני התרגזתי מוות לא ידעתי מה קורה איתי באתי ועשיתי לו נעילת צוואר,מאז הוא לא מתקרב אלי אפילו והוא סיפר לחברים הערסים שלו גם לא להתחיל איתי,הם באים אליך עם סכין????? תוציא M-203 ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.